Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mga93

Qualcomm Snapdragon ? kaç kullanıyoruz 200-400-600 mü 800 ler yeni çıktı oradan olmayacağını biliyorum
    Krait timiz nedir. 200-300-400 mü

snapdragon 400 kullanıyoruz.

kraitten kastınız işemci hızı 1,5 ghz çift çekirdek yani 1500 mhz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 13 Kasım 2013; 13:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

Tamam son zamanlarda kaydettiğim numaraları falan da siliyor mu ? Gerçi onları sürekli yedekliyor olması lazım ama bilmiyorum.Sim kartı çıkarmama gerek var mı ?

hocam bilgisayara format atmak gibi düşün tüm ne var ne yok silinir.....
  • formattan sonra 48 saat oldu neredeyse normal kullanım ile %66 şarj var.şimdiye kadar boşa batarya problemi yaşamışım formatla işi hallettik neyse
  • Hocam kusura bakmayın ama tekrar sormak istiyorum.Format atmadan önce sim kartı çıkariyim mi ? Ve telefon kapalıyken mi işleme başlıyoruz ?
  • quote:

Hocam kusura bakmayın ama tekrar sormak istiyorum.Format atmadan önce sim kartı çıkariyim mi ? Ve telefon kapalıyken mi işleme başlıyoruz ?

hayır çıkartmana gerek yok evet telefonu kapatıp işlemi yapıyoruz.açıkken olmaz zaten.....

bu arada format attıktan sonra mağazadan uygulama güncellemerini almaya başladım önceden hiç güncelleme gelmiyordu.beats audio ya bile güncelleme gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 13 Kasım 2013; 21:27:59 >
  • Öyle miii ? Fark var mı seste ? Bir de hani parçalarda geçiş yaptıktan sonra veya durdur oynat yaptıktan sonra ses 2-3 saniye sonra geliyordu volume derecesine.O düzelmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

formattan sonra 48 saat oldu neredeyse normal kullanım ile %66 şarj var.şimdiye kadar boşa batarya problemi yaşamışım formatla işi hallettik neyse

Ne kadar şarjı kaldı diye bakmaktan başka telefonu kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

formattan sonra 48 saat oldu neredeyse normal kullanım ile %66 şarj var.şimdiye kadar boşa batarya problemi yaşamışım formatla işi hallettik neyse

Ne kadar şarjı kaldı diye bakmaktan başka telefonu kullanıyor musunuz?

Ne alaka yaw denemeyelim mi eski ile kıyaslama yapmayalım mı şarj sıkıntısı çekenlere yardımcı olmak amacım ben şarj sorununu çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapıyorum dediğiniz gibi fakat 20 saniye ünlem çıkıyor sonra HTC açılışı geliyor ve normal açılıyor.Hiç bir şey yapmadı iki kere denedim.Neden olmadı acaba ha ?
  • quote:

Ben yapıyorum dediğiniz gibi fakat 20 saniye ünlem çıkıyor sonra HTC açılışı geliyor ve normal açılıyor.Hiç bir şey yapmadı iki kere denedim.Neden olmadı acaba ha ?

bende çok denedim hocam sonunda oldu ünlemden sonra hepsine birden basın veya teker teker basın önce ses açma sonra kısma en sonunda da power tuşuna basın olacaktır mutlaka......
  • tamam hocam deniyorum ünlem gelince tekrar basacağım hepsine.
  • Şarjım şuan da %22.Acaba ha ondan olmuyor olabilir mi ? Telefon bilerek yapmıyor olabilir mi sizce ?
  • quote:

Şarjım şuan da %22.Acaba ha ondan olmuyor olabilir mi ? Telefon bilerek yapmıyor olabilir mi sizce ?

Bence Full dolu deneyin

• Sonunda GDR3 updatei bana da geldi!! Eger hala gelmemis olanlar varsa check edebilir tekrar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

arkadaşlar telefona tam format attıktan sonra şarjım mükemmel derecede arttı bekleme süresi dahil 20 saatte %16 şarj gitti eskiden olsa %60-50 ye kadar inerdi.sanıorum formatla eski güncellemelerdeki geçici dosyalar silindi sadece gdr3 ün sistem dosyaları kaldı böylece şarjda stabil haline döndü.benim gibi çok şarjı gidenler telefonunu fabrika ayarlarından format atmasınlar tam format atsınlar sorun çözülüyor bende çözüldü allaha şükür

Hocam fabrika ayarlarına dönmeden tam format nasıl oluyor ruu yüklemektenmi bahsediyorsunuz.

hayır telefonu kapattım sonra ses kapama tuşuna basılı tuttum bu sırada açma kapama tuşuna bastım sonra ses kısma tuşundan telefon açılınca parmağımı yavaşça çektim sonra ses açma+ kısma+açma kapama tuşuna bastım telefon tam format attı.yalnız telefonun fabrika ayarlarına dönmesi değil bu aralarında fark var ben daha önceden de fabrika ayarlarına döndüm ama yararını görmedim format iyi oldu hem pil için hemde data sense geldi bing hava durumu spor haber v.b. uygulamalar geldi yandex arama motoru geldi şuan 24 saati doldurdu şarj bugün normal kullandım ve şarj şuan %81 de format atmadan önce 1 günde %50-60 düşüyordu az kullanım ile gerçekten format iyi oldu şimdi telefonu daha çok sevdim.....

bende ünlem ışaretı çıkıyor ve telefon reset atıyor kendıne,hard reset atılmıyor

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.Uğur Bey size özellikle teşekkür ederim.Dediğiniz gibi yaptım.Sürekli o sıralamayı tekrar ettim ve oldu.2-3 dk da attı açıldı ve kurulumu yaptım.Şimdi uygulamaları falan yüklüyorum.Yarın da müzikleri yükleyecem.

Bakalım ne kadar fark edecek.Zamanla göreceğim umarım.
  • quote:

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.Uğur Bey size özellikle teşekkür ederim.Dediğiniz gibi yaptım.Sürekli o sıralamayı tekrar ettim ve oldu.2-3 dk da attı açıldı ve kurulumu yaptım.Şimdi uygulamaları falan yüklüyorum.Yarın da müzikleri yükleyecem.

Bakalım ne kadar fark edecek.Zamanla göreceğim umarım.

İnşallah bir an önce farkı görürsünüz bugünden itibaren farkı hissedersiniz benim şarj sorunum böyle çözülmüştü

• 2 saat konuşma 1 saat internet 24 saat açık halde batarya 4 gün gitti... bu süper bir şey gerçekten batarya kendine geldi format attıktan sonra bu süreyi deneme amaçlı yapmıştım sonuçlar bunlar....
  • Hocam 2G de mi kullanıyorsunuz ? Konum açık mı ? Wi-fi kullanız mı hiç ? Bana daha Beats update i gelmedi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 15 Kasım 2013; 15:24:13 >
  • quote:

Hocam 2G de mi kullanıyorsunuz ? Konum açık mı ? Wi-fi kullanız mı hiç ? Bana daha Beats update i gelmedi bu arada.

3g ile işim yok o yüzden hep 2g ile kullanırım.2 saat wifi le nete girdim konum kapalı durumda 4 gün süre gitti...... beats audio format attıktan sonra bana hemen gelmişti.birde sizde de yandex bing spor hava durumu data sense falan geldi mi? bunların hepsi bana gelmişti....
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.