Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
161.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon yeni geldi elime. Bu kaç sorum olacaktı. Oncelıkle beats ozellıgını açamıyorum? Guncellestırmelerıde alamıyorum nedenı wıfı ağına bağlı olmam lazımmış nasıl hallederim. Bırde telefona basta kaydettiğim hesabı nasıl değiştirebilirim. Sımdıden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forodun

bize gelmedi güncelleme telefonu yenimi aldınız sanki daha önce gelmişti güncelleme biz. herhangi bir değişiklik farkettiniz mi güncelleme sonrası

15 gun oldu alali telefonu.beats audio ya daha oncede gelmisti guncelleme.ancak ben rusyada yasiyorum.belki turkiyede daha sonra gelecektir
  • Markette fılmlerı altyazılı izleyebileceğim bir program var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmed1809

Telefon yeni geldi elime. Bu kaç sorum olacaktı. Oncelıkle beats ozellıgını açamıyorum? Guncellestırmelerıde alamıyorum nedenı wıfı ağına bağlı olmam lazımmış nasıl hallederim. Bırde telefona basta kaydettiğim hesabı nasıl değiştirebilirim. Sımdıden teşekkürler

***beats özelliği kulaklık takınca aktif olur.
    ***Wi-fi olmadan sadece 50MB a kadar dosya indirebilirsiniz
    ***Telefona yeni bir mail adresi ekleyip diğer mail adresini filtreden iptal ederseniz ilk girdiğiniz mail ile ilgili kişiler görünmez.Yada telefonu sıfırlayıp tekrar girmelisiniz.

Facebook grubuna gelirseniz daha hızlı yardım alırsınız.Hayırlı olsun
  • Evet kulaklığı takınca farkettim:)peki tavsiye ettiğiniz programlar nelerdir. Marketi Amerika yaptığım halde alt yazı uygulayabılecegm bir Media Player bulamadım :(

• merhaba çin ve ebay gibi yurtdışı sitelerinden telefon kılıfı alan var mı?
  • Temple Run'ı HTC 8X'inden oynamak isteyenler, artık Windows Phone Store'dan ücretsiz indirebilirler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir-newton

merhaba çin ve ebay gibi yurtdışı sitelerinden telefon kılıfı alan var mı?

Mobilcaddeden aidım ben inan bana kılıfsız daha güzel

• Merhaba

HTC windows phone 8X almak isteyenler için bilgi vereyim. Sıfır ürün ve aksesuarlarıyla birlikte 2 yıl distribütör garantili olarak, Fatura adınıza kesilecektir. 1199 Tl satılmakta, ürünlerin tamamı teknisyen kontrolünden geçirilmiştir.

http://www.brightmobil.com/HTC-Windows-Phone-8X-Siyah-SWAP-P778.aspx
  • Arkadaşlar merhaba bugun 8x aldım bır sorum olacaktı sızlere.. facebook uygulamasını ındırdım ama dılı ıngılızce bırturlu turkceye cevıremedım ? yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doanacar

Arkadaşlar merhaba bugun 8x aldım bır sorum olacaktı sızlere.. facebook uygulamasını ındırdım ama dılı ıngılızce bırturlu turkceye cevıremedım ? yardımcı olursanız sevınırım

Türkçe dil desteği yok maalesef... Normal tarayıcınız üzerinden giriş yapın ben öyle kullanıyorum...

• Arkadaslar bu telefon htcx8 vereceğim linkteki programı calistiriyormu bı yardımcı olabilirmisiniz bu bir borsa programı

http://www.finnet.com.tr/f2000/genel/Index.aspx

Açılan sayfada active charts. Uzerne tıklarsanız program biraz beklerseniz acilir yoksa dahili bileşenler yuklenemedi mı yazıyor bu programı çalıştırırsa almayı düşünüyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsus-1

Arkadaslar bu telefon htcx8 vereceğim linkteki programı calistiriyormu bı yardımcı olabilirmisiniz bu bir borsa programı

http://www.finnet.com.tr/f2000/genel/Index.aspx

Açılan sayfada active charts. Uzerne tıklarsanız program biraz beklerseniz acilir yoksa dahili bileşenler yuklenemedi mı yazıyor bu programı çalıştırırsa almayı düşünüyorum saygılar

Telefondaki ie10 daki görünüm bu

• Active barchart a tıklamaniz lazım ondan sonraki açılan grafik önemli acilacakmi acilmicakmi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsus-1

Active barchart a tıklamaniz lazım ondan sonraki açılan grafik önemli acilacakmi acilmicakmi merak ediyorum

ActiveX yüklenmediği için çalışmıyor.belki ileride desteği gelir ve çalışabilir.

• Yardımlar icin tes hocam sagolasin

• bugün operatör değiştirerek vodafone'dan turkcell'e geçtim ve şarj süresinde inanılmaz bir değişim oldu. eskiden sabah 7'de şarjdan çekiyordum ve saat öğleden sonra 1 civarında (işe gelirken yolda yoğun olarak yaklaşık 1 saat hatta biraz daha fazla oyun müzik ve interneti kullanıyorum sonrasında standart senkronizasyonlar açık şekilde ve birkaç sms, telefon görüşmesi ile) %45 civarı şarjım kalıyordu. Bugün itibariyle turkcell'de aynı kullanım ile aynı saatte kalan şarjım %76. bana çok ilginç geldi böyle birşeyin olması çünkü çekim kalitesinde falan birebir aynı bulunduğum yerlerde. acaba eski vodafone sim kartımı kestirdiğim ve şimdi gerçek micro sim kullandığımdan dolayı mı şarj süresi farketti anlam veremedim ve paylaşmak istedim.
  • Arkadaşlar, epeydir takip ediyorum ancak Here Drive Beta ülkemizde hala kullanılamıyor. Kullanan ya da ne zaman kullanabileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: almamater

bugün operatör değiştirerek vodafone'dan turkcell'e geçtim ve şarj süresinde inanılmaz bir değişim oldu. eskiden sabah 7'de şarjdan çekiyordum ve saat öğleden sonra 1 civarında (işe gelirken yolda yoğun olarak yaklaşık 1 saat hatta biraz daha fazla oyun müzik ve interneti kullanıyorum sonrasında standart senkronizasyonlar açık şekilde ve birkaç sms, telefon görüşmesi ile) %45 civarı şarjım kalıyordu. Bugün itibariyle turkcell'de aynı kullanım ile aynı saatte kalan şarjım %76. bana çok ilginç geldi böyle birşeyin olması çünkü çekim kalitesinde falan birebir aynı bulunduğum yerlerde. acaba eski vodafone sim kartımı kestirdiğim ve şimdi gerçek micro sim kullandığımdan dolayı mı şarj süresi farketti anlam veremedim ve paylaşmak istedim.

Kartla bir alakası yok hocam. Yani kesilmiş ya da orjinal olmasıyla bir alakası yok. Tamamen şebekeden kaynaklanıyor. TR hatları uluslararası dolaşıma açıp yurtdışına çıktığınızda da şarj bariz derecede artıyor.. Operatör kesinlikle çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

quote:

Orijinalden alıntı: almamater

bugün operatör değiştirerek vodafone'dan turkcell'e geçtim ve şarj süresinde inanılmaz bir değişim oldu. eskiden sabah 7'de şarjdan çekiyordum ve saat öğleden sonra 1 civarında (işe gelirken yolda yoğun olarak yaklaşık 1 saat hatta biraz daha fazla oyun müzik ve interneti kullanıyorum sonrasında standart senkronizasyonlar açık şekilde ve birkaç sms, telefon görüşmesi ile) %45 civarı şarjım kalıyordu. Bugün itibariyle turkcell'de aynı kullanım ile aynı saatte kalan şarjım %76. bana çok ilginç geldi böyle birşeyin olması çünkü çekim kalitesinde falan birebir aynı bulunduğum yerlerde. acaba eski vodafone sim kartımı kestirdiğim ve şimdi gerçek micro sim kullandığımdan dolayı mı şarj süresi farketti anlam veremedim ve paylaşmak istedim.

Kartla bir alakası yok hocam. Yani kesilmiş ya da orjinal olmasıyla bir alakası yok. Tamamen şebekeden kaynaklanıyor. TR hatları uluslararası dolaşıma açıp yurtdışına çıktığınızda da şarj bariz derecede artıyor.. Operatör kesinlikle çok önemli.

Çok enteresan açıkçası hiç aklıma gelmezdi boyle birşey olacağı. 2 yıldır bir arkadaşla aynı telefondan kullanıyorduk o turkcell ben vodafone ve surekli şarjı benden uzun gidiyordu demekki sebebi tamamen buymuş.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.