Şimdi Ara

HTC 8X TÜRKÇE DİL PAKETİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFON İNGİLTEREDEN GELDİ. TÜRKÇE DİL PAKETİ YOK İÇİNDE. EN GÜNCEL SÜRÜM YÜKLÜ GÜNCELLEMEDEN SONRA GELİR DEDİM YİNE GELMEDİ. NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

• bi yardımcı olan yok mu be arkdaş?
  • İngilizceniz gelişir ne güzel .Şaka bir yana bir program var mı araştırıyorum şu an.Ben de yurtdışından almıştım telefonumu Android olduğu için program sorunu yoktu tabi.Şu an wp8 telefonlar uygulama olarak sorunlu görünüyor.
  • telefonu resetleseniz yani fabrika ayarlarına döndürseniz kurulum ekranında dil seçenekleri var at&t den alınma bir lumia nın ilk açılışında seçeneklerde türkçe seçeneği görmüştüm o videoyu bulamadım ama bu:

settings>about>reset your phone (HER ŞEY Silinecek)

http://youtu.be/ahpIzPDPK14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaflames -- 7 Ocak 2013; 12:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

İngilizceniz gelişir ne güzel .Şaka bir yana bir program var mı araştırıyorum şu an.Ben de yurtdışından almıştım telefonumu Android olduğu için program sorunu yoktu tabi.Şu an wp8 telefonlar uygulama olarak sorunlu görünüyor.

he valla yaa. android de tık diye oluyor. htc müşteri hizmetleri bana '' androidde programla oluyorda windowsda bişe yapamıyoruz'' dediğinde çok sinirlenmiştim. bi de program bulamadım ona çok sinirlendim. eyw baba görürsen duyarsan bu aciz kardeşine bi yardım edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

telefonu resetleseniz yani fabrika ayarlarına döndürseniz kurulum ekranında dil seçenekleri var at&t den alınma bir lumia nın ilk açılışında seçeneklerde türkçe seçeneği görmüştüm o videoyu bulamadım ama bu:

hımmmm teli nası yedekliycem bu telin programını ne bulabildim ne anlaaybidim. nası yedekleniyor çözemedim hiç yedeklemem de yok :S

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

telefonu resetleseniz yani fabrika ayarlarına döndürseniz kurulum ekranında dil seçenekleri var at&t den alınma bir lumia nın ilk açılışında seçeneklerde türkçe seçeneği görmüştüm o videoyu bulamadım ama bu:

hımmmm teli nası yedekliycem bu telin programını ne bulabildim ne anlaaybidim. nası yedekleniyor çözemedim hiç yedeklemem de yok :S

Bunu denedim ancak seçeneklerde yine turkçe dili maalesef yoktu.

1 sene oldu bunu halledemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Tivibu Dil Seçenekleri Yok mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis le konuştun mu hiç yazılım atılarak çözüm olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Servis le konuştun mu hiç yazılım atılarak çözüm olur diye düşünüyorum

Htc Windows cihazlar için hiçbir müdahalede bulunamıyoruz dedi. Bu ne demekse herhalde başkaları üretiyor bu telefonu yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NSU ile Türkçe dili yükleyebilirsiniz ama telefonunuzun içindeki bilgiler silinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

NSU ile Türkçe dili yükleyebilirsiniz ama telefonunuzun içindeki bilgiler silinir.

Uygulama linkini ve nasil yapildigini yazarsan cok Sevinirim

• seaflames S kullanıcısına yanıt
    Rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

NSU ile Türkçe dili yükleyebilirsiniz ama telefonunuzun içindeki bilgiler silinir.

Uygulama linkini ve nasil yapildigini yazarsan cok Sevinirim

Pardon hocam ya o Nokia içindi çok özür dilerim

• kardeşim bişe buldum ama garanti veremem. Kvk ve teleservice ile görüş yine belki onlar rom atıyordur. :(

hamaitung.wordpress.com/2013/07/25/how-to-flash-original-rom-for-bricked-htc-8x-after-updating-gdr2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 13 Nisan 2014; 23:26:35 >
  • quote:

kardeşim bişe buldum ama garanti veremem. Kvk ve teleservice ile görüş yine belki onlar rom atıyordur. :(

hamaitung.wordpress.com/2013/07/25/how-to-flash-original-rom-for-bricked-htc-8x-after-updating-gdr2/

dostum ben bu linkte rom la birlikte tüm dil seçenekleri gelir mi diye düşündüm.

ama telefon yurtdışı ve 2 aydır klonlu imei kullanmak durumunda kaldım. şu an imei farklı yani. dolayısıyla kimse eline almaz cihazı kvk hiç bakmaz :(
  • Yukari

• seckinsahin kullanıcısına yanıt
    windows 8.1 de add language olacak sanırım o zaman düzelir salla
  • quote:

windows 8.1 de add language olacak sanırım o zaman düzelir salla

denedim ama sistem dilini değiştirmeye müsade etmiyor. sadece klavye ve diğer gereksiz şeyler işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.