Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
781.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkona bildirim gelmesi nedir.?

Sorun varsa temiz kurulum lazım. Yöntemi de bu. Ayarlara bir bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lansker kullanıcısına yanıt
    Ben ifade edemedim
    hani whatsapp kısayolu var ya eskiden onun üzerinde gelen mesaj sayısı yazıyordu kırmızı renkte işte 5,15,25, 45 vs onu diyorum, sizin dediklerinizi yaptım ama halen o kırmızı renkteki mesaj sayısı yazmıyor. Acaba ne yapsam?
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• urbanTR kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik var mı Androidde?

Evet var tabi ki, daha önceki Samsung S5 cihazıma geliyordu ve halen gelmeye devam ediyor, siz başka bir şeyden mi bahsettiniz yoksa önceki mesajlarda?
    İPhone gibi simgenin üzerinde bildirim oluyor mu?

Şöyle bişey

Altta simgeye bak
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar

bir şey daha bu cihazı vodafone'dan alıp fa65 serisi olanlar varmı karbon grey rengi için?
    Evet oluyor tabi, daha dün gördüm. Sadece Whatsapp değil başka uygulamalarda da oluyor.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, darısı bekleyenlerin başına.

Detayını pek bilmiyorum. Mall of İstanbul'daki Turkcell bayi sadece birkaç yerde kampanya olduğunu söylemişti ve nakite 2900 TL demişti (beyaz). Burası nakite 3000 TL dedi ama HTC için ekstra kampanya varmış, eski telefonunu götürüyorsun, inceliyorlar. Ekrandaki formu dolduruyor sanırım telefon özelliğine göre, ve online olarak sistemden değerini söylüyorlar.

12 aylık kampanya 24 aylıktan daha uyguna geliyor. 3.000 TL ilk telefondan 1.000 TL düştüler Note2 karşılığında ve 12 aylık kredi verdi kvk. Telefon üzerine faiz binmiş hali 2.400 TL. Eğer bir ay sonra krediyi iptal ettirmek istersem kalan parayı peşin vererek faizden de kurtuluyorum büyük oranda ve yaklaşık 2.100 TL ye gelecek. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 7 Haziran 2016; 16:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel pil durumum.

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• Turkcell'den bugün carbon gray modelini aldım.
    S/N: FA656BN05861 Sharp panel
    Telefondan alınmış bir screenshot, tam da bunu diyorum

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Bugün Cevahir Turkcell'e uğradım, hem cihaza tekrar bakayım hem de eski telefon kampanyasını sorayım diye. Benim 4 yıllık emektar Note2'yi 1.000 TL 'ye sayınca cihaz 2bin TL'ye gelmiş oldu. Tabi peşin ödeme yerine (maalesef cihaz değişimi kampanyasında peşin ödeme yok) 12 ay kontratlı olunca biraz faiz bindi üzerine (2300 küsür-2.4 diyelim). Yine de Note2 için çok iyi fiyat. Hazır ellerinde karbon grisi de olunca almış bulundum.
    İnşallah kazasız belasız kullanırım ve hayırlı olur benim için.

Cihaz seri nosu bu : FA656BN06..2
    programları kurunca deneyimleri anlatırım ufaktan.

Yanlış anlamadıysam sadece HTC için ve sadece bu ay için böyle bir kampanyaları varmış. Note2 nin gerçek değeri de 200 tl olarak görünüyor Turkcell'de.

Hocam yalnız soyle bir yanlıs hesaplama var, 36 ayda * 113 TL ödüyorsunuz yani telefon size toplamda (sadece cihaz taksiti) 4068 TL ye denk geliyor. Note 2 yi 1000 TL ye aldıklarını söylediğiniz üzere telefon yine 3000 TL^'ye denk geliyor ama taksitli almıs oluyorsunuz

• 2100 tl 2000 tl bu cihaz satılıyor sahibinden comda 3bin tl vermek cidden anlamsız

elbette para sizin karar sizin ama 1000tl fark verilir mi

bence verilmez
  • 36ay biter mi

• herşey gibi 36 ay da bitiyor. Yeter ki, o süre zarfında cihazın başına birşey gelmesin. Ben de öyle aldım. Bazen m7 ile devam edip arabaya girseydim keşke dediğim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethian -- 7 Haziran 2016; 17:32:19 >
    bende aynı konudan dertliydim internette araştırdım biraz, xda'da bahsi geçiyor. Bir tek whatsapp'da olan bir sorun, oradaki kullanıcılar whatsapp'ın beta sürümünü yükleyince düzelmiş.

Bu demektir ki whatsapp'a güncelleme çıktığında düzelecek, ben de çok sil kur yaptım boşunaymış :)

Sense yeni versiyonu ile alakalı, bende başta yoktu sonradan oldu. Nasıl başladı hatırlamıyorum ama önemli bir şey değil yada sense yada whatsapp güncellemesi ile düzelir.
  • Silmaril S kullanıcısına yanıt
    Bilgi ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Güncelleme ile duzelecekse o zaman ben de boşuna ugrasmayayim. Oldukça uğraştım düzelir diye ama olmadı. Bekleyelim o zaman

rica ederim ben de takıntılıyımdır böyle şeylerde çok uğraştım. Sonradan gördüm bulunca ilgili forumun linkini ekleyeceğim.
  • gzhn61 kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakası en az 20 tane bayii aradım. Hiçbiri brightstar carbon grey bulunmuyor, getirme imkanım yok, distributörde bulunmadığını belirtiyorlar.
    Ne zaman gelir diye sorunca ne desem yalan olur diyor.

Nasıl bir satış politikası anlamadım bu iş. Resmen kabak tadı verdi, alasım gelmiyor artık. (görsem 1 dakika durmam o ayrı :)
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.