Şimdi Ara

HTC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar Swaper arkadaşımıza bugün itibarıyla Htc Wildfire s Telefonumu kargolatıp gönderdim sonucunu sizlere bildiririm...

Orijinalden alıntı: surkent_21

Evet arkadaşlar Swaper arkadaşımıza bugün itibarıyla Htc Wildfire s Telefonumu kargolatıp gönderdim sonucunu sizlere bildiririm...

Telefonun S-Off yapıldı.Yarın kargoya veriyorum İNŞALLAH.Hayırlı olsun...
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : @nJOY( NOKIA E-61 ALDIM GÜVENİLİR SAĞLAM BİR ARKADAŞIMIZ),@wenigma( pirhana twix aldım güzel bir alışverişti),@samilbb(modem takasladık sorunsuz bir takas idi),@van_hoijdonk(nokia e50 aldım),@ulashh1907(MSI Laptop sattım),@nevz@t(ideos x5 aldım),@efe(lg kf510 sattım),@thekoch(ideosX5 aldım)
  • EVO 3D var,HBOOT 1.49.0009,bu ve üzeri HBOOT olanlar UNLOCKED oluyor,ancak S-ON olarak kalıyor ve bir daha orijinal rom'a dönmüyor.Eğer bunu S-OFF yapabilirseniz göndereyim,sonra ben onu orijinal rom'a döndüreceğim.

Orijinalden alıntı: dr.amon

EVO 3D var,HBOOT 1.49.0009,bu ve üzeri HBOOT olanlar UNLOCKED oluyor,ancak S-ON olarak kalıyor ve bir daha orijinal rom'a dönmüyor.Eğer bunu S-OFF yapabilirseniz göndereyim,sonra ben onu orijinal rom'a döndüreceğim.

Hiç tecrübe etmedim fakat dilerseniz deneyebilirim.Sonuç olumsuz olursa sadece kargo parası vermiş olursunuz.
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : @nJOY( NOKIA E-61 ALDIM GÜVENİLİR SAĞLAM BİR ARKADAŞIMIZ),@wenigma( pirhana twix aldım güzel bir alışverişti),@samilbb(modem takasladık sorunsuz bir takas idi),@van_hoijdonk(nokia e50 aldım),@ulashh1907(MSI Laptop sattım),@nevz@t(ideos x5 aldım),@efe(lg kf510 sattım),@thekoch(ideosX5 aldım)
  • Telefonum bugün elime ulaştı gerçekten arkadaşlar çok güvenilir ve dürüst biri s-off yapmak istiyorsanız bence bu arkadaştan şaşmayın çok çok teşekkür ederim Swaper arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Ekim 2011; 22:21:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: snuffxxx

20dk interneti araştırın kendiniz yaparsınız. herşey detayli bir şekilde anlatılmış.

WILDFIRE S cXTC CLIP cihazı olmadan s-off yapılamıyor!
  • Ben 'swapper' ın samimiyetine inanıyorum. Eğer Ankara'da s-off işlemini yapan bi' yer bulamazsam telefonumu Konya'ya yollayacağım.

Orijinalden alıntı: cengir

Ben 'swapper' ın samimiyetine inanıyorum. Eğer Ankara'da s-off işlemini yapan bi' yer bulamazsam telefonumu Konya'ya yollayacağım.

Eyvallah
  • Ben swapper arkadaşa güvenerek Ankara'dan telefonumu kendisine yolladım. Sağolsun ilgilendi. Araya haftasonu girmese 2 günde tekrar elimde olacaktı. Şimdi telefonum rootlu. link2sd programı ile de bütün programları SD karta taşıdım. Birsürü program yüklememe rağmen 80 mb boş yer var daha.
    Arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.