Merhaba Hsbc campüs karta başvurmustum cuma günü şöyle bir yazi geldi "Campus Kart talebiniz olumlu sonuclanmistir. Kartiniz talep ettiginiz adrese en kisa surede ulastirilacaktir." diye bir mesaj geldi ancak habc nin sitesindede başvuruda calismak icin yazdiginiz bankadan öğrenci belgesi ve kimliğinizle giderek alabilirsiniz diyo ben kartin gelmesini bekliyimmi yoksa bankayami gidiyim ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: yuzuful
Merhaba Hsbc campüs karta başvurmustum cuma günü şöyle bir yazi geldi "Campus Kart talebiniz olumlu sonuclanmistir. Kartiniz talep ettiginiz adrese en kisa surede ulastirilacaktir." diye bir mesaj geldi ancak habc nin sitesindede başvuruda calismak icin yazdiginiz bankadan öğrenci belgesi ve kimliğinizle giderek alabilirsiniz diyo ben kartin gelmesini bekliyimmi yoksa bankayami gidiyim ne dersiniz?
yıllık 35 tl hiç aksatmadan çekerler en kötü öğrenci kartıdır kendisi
quote:
444 0 111
telefon bankaciligimi diyosun simdi 20 dkda orda bekleticekler uzun mesele degilmi ya:)
quote:
telefon bankaciligimi diyosun simdi 20 dkda orda bekleticekler uzun mesele degilmi ya:)
yıllık 35 tl hiç aksatmadan çekerler en kötü öğrenci kartıdır kendisi
diğer bankalarda ya garantör istiyolar yada aile onayi istiyolar onlarlada kimse uğrasamaz yani
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
quote:
diğer bankalarda ya garantör istiyolar yada aile onayi istiyolar onlarlada kimse uğrasamaz yani
Yapı Kredi Play card tek başıma gittim başvurdum aldım . İşte üniversiteli Maximum kart gittim aldım. Nomaproblema!
quote:
Orijinalden alıntı: TedMosby
quote:
Yapı Kredi Play card tek başıma gittim başvurdum aldım . İşte üniversiteli Maximum kart gittim aldım. Nomaproblema!
memnunmusun bide nakit avans imkani varmi?
quote:
memnunmusun bide nakit avans imkani varmi?
Dert etme, öğrenci belgenle başvurduysan, senin için Play Harçlık var. Yapı Kredi ATM'leri aracılığıyla yararlanabileceğin Play Harçlık ile Nakit Çekim ücreti ve ilk 2 gün için Nakit Çekim Faizi ödemeden, her ay toplam 100 TL'ye kadar nakit çekebilirsin.
bildiğim bu var . nakit avans olaylarını kullanmadığım için bilmiyorum. Play card zaten word cardın tüm özelliklerini taşıdığı için çok avantajlı birçok mağazada + taksit imkanı oluyor mesela polo sadece bu karta peşin fiyatına 3 taksit yapıyor 3 te banka veriyor 6 taksit. Levis yine bu karta özel +4 taksit imkanı veriyor 3+4=7 taksitle alışveriş yaptım.
Maximum karttanda oldukça memnunum zaten piyasada ne var maximum-world-bonus diğerleri faso fiso . Bonus olarakta gsbonusum var bu arada :))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
quote: