Şimdi Ara

HRT Music Streamer II___What Hi-fi Ödüllü Ses Kartı___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HRT Music Streamer II___What Hi-fi Ödüllü Ses Kartı___
    HRT Music Streamer II _______ What Hi-fi Best DAC up to £200 ödüllü

24/96 Bit USB DAC.Made İn USA...

Belirgin ses özellikleri sıkı ve kontrollü bas tepkisi,hızlı ve canlı midleri,yüksek çüzünürlüklü üst frekanslarıdır.Parlak değil enerjiktir.Müzikal bir sunumu,kulak tırmalamadan ve yapaylaşmadan yansıtmaktadır.
    Enstrüman ayrımı ve sahnesinin iyi olduğunu gözlemledim kullanmaya devam ettiğimde.Sesi yapıştırmadan veriyor.

What hi-fi'nin 2011 yılı 200 euro'ya kadar en iyi DAC ödülünün sahibi.Hoparlörünü ya da ev sinemasını şaha kaldırmak isteyenler için.

İhtiyacınız olan tek şey RCA kablo ile amfinize ya da Audio Engine A5 gibi hoparlörünüze çıkış vermek ve üst düzey ses kalitesinin keyfini sürmek.

Aynı anda Creative X-Fİ Surround 5.1 Pro ile kullandım.Arada dağlar kadar fark var ses kalitesi açısından.HRT eziyor diyebilirim rahatlıkla

http://www.whathifi.com/review/hrt-music-streamer-ii
    http://www.amazon.com/HRT-Music-Streamer-II-Resolution/dp/B0038O4UFQ

Fiyatım 260 tl._________Pazarlıksız____25 tl değerinde Hama USB kablo hediyemdir.

Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.Önce hd 650 şimdi bu,ufukta yeni oyuncaklar var sanırım
  • Teşekkür ederim dostum.Taşınabilire geçmem gerekiyor.Yoksa DAC'tan fazlasıyla memnunum.

Ayrıca biri geldi bile.

(Bkz:Sony MDR Z1000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 21 Kasım 2012; 21:39:04 >
  • Tarafimdan alinmistir.. iyi anlasiyoruz sizinle, darısı diger alisverislerimize..
  • Hayırlı olsun diyeyim.Sıkı pazarlıklarınız olmasa daha iyi olacak ama..........
  • hocam pazarlık olmasa alışverişin tadı tuzu olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi için Dolby Digital Live!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.