Şimdi Ara

hpi sprint 2 (amatörler için profesyonal araba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ....MSN:cifcekirdeksistem@hotmail.com....

az kullanılmış temiz hpi sprint 2 mi satıyorum
    ufaktefek çizikler vardır araç kumanda 1800mah pil ve yanında 90liraya aldığım(sadece 2kere kullandım) gp 3700mah pilide veriyorum.pillerle doya doya 1saat oynanılıyor kullanılmaya hazır halde alıcaksınız extra hiçbirşeye ihtiyacınız yok
    en popüler elektrikli araç
    ______
    Özellikler:

65Kmh+ Hız
    Sürekli 4 çeker
    Kompozit Şasi DOUBLE-DECK
    Yüksek performanslı kayış aktarım sistemi BELT-DRIVE
    Kayış gergi sistemi
    2 diferansiyel
    Bağımsız salıncak sistemi
    Ayarlı rot kolları
    Metal-Hidrolik amortisör
    D Tip yarış lastikleri
    Krom kaplı jantlar
    Poliüretan ön tampon
    FULL Rulman seti
    48 modül performans dişli seti
    Metal motor bağlantı bloğu
    LRP GT Turbo stock motor 23500dev/dak
    1800Mah 7.2V Akü ve Şarj Cihazı
    Elektronik hız kontrol ünitesi ESC
    HPI TF-2 Kumanda seti
    Fabrika montajlı hazır set
    Boyutlar : 372 x 190 x 145mm
    Lastik : 64 x 28mm
    __ http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=52 ____sadece

istanbul içi elden teslim olur deneyerek alabilirsiniz

350ytl

• arkadasım amacım falan yok ama senın su aracının 65+ yapması cok zor + gp3700 luk pılerı 90 ytl degıl
  • hızı internet sitesinde öyle yazıyor linki orda ....radarla ölçecek halim yok heralde ne yazıyorsa koydum...pillere gelince orjinal gp pillerdir ben bu fiyata aldım karaköyden aynisinin 35-40 liraya yapıldığınıda biliyorum ama almışken kaliteli olsun dedim daha ucuza bulduysan linkini wer millette vaydalansın
  • ben sadece bır kere kullandım bu aracı ve uzerınde novak veliocity 6.5t brush motor vardı o bıle 70 yapıyordu zor zar ben daha bastan soyledım benım bı amacım yok dıye ama bu arac 65 yapmıyor neyse ayrıca gp markası o kadar abartılcak bır marka degıl sahtesı yapılacak kadar ayrıca senın pıl tıpın nasıl stıck mı yoksa matchlanmıs tarzdamı yanı sılındır pıllerden 6 tane falanmı
  • aracın gerçek hızı 45 KM/H 'dir 3700lük GP pil ile 1 saat oynanmaz max 35 DK..ama fiyat konusuna gelince evet GP pillerin fiyatları bu seviyede..arkadaşımız doğruyu söylemiş..bendede HPI Sprint2 + HPI RS4 evo3 + HPI RS4 Evo3PLUS ve Traxxas Revo 3.3 mevcut..karşı saldırılar gelmeden nekadar deneyimli olduğum anlaşılsın istedim

ayrıca verdiği fiyat gayet iyi bir fiyat..bu hobby'e başlamak isteyenler kaçırmasın..

yalnız ilanı veren arkadaştan birkaçtane resim bekliyoruz araçla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 27 Eylül 2007; 11:35:59 >
    Seagull AT-6 Texan
    Great Planes Spitfire MK8
    JR Propo DSX9 RD921 + AR 6110 + Orange R610 & satalite
  • ne kadar deneyımlı oldgumu gorsunler oyle saldırsınlar bayıldım bu lafa sımdı 4 tane araban olunca deneyımlımı oluyorsun port ayarlamasını bılıyormusun hudy uzerınde arac toplamasını bılıyormusun pıl matchlemeyı bılıyormusun neyse arkadasımın arabası gayet uygun fıyatı sadece satıs polıtakısının kandırılmasın gelıp 65+ demıs ama sucu yok kutunun uzerınde oyle yazıyor baslangıc orta arası ıcın ıyı bır model
    2. gp nin sahtesi var demedim .sadece markasız dandik pilleri toplayıpta yapıyorlar dedim yarı yarıya düşüyor fiyatı ozaman performansıda tabi
    3.3700gp ve 1800norsam pil var ikisiyle 1 saat oynuyorum isteyen gelsin beraber oynayalım
    4.resimler yolda geliyor

hpi sprint 2 (amatörler için profesyonal araba)
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.