Şimdi Ara

HP x22LED 21.5' WLED FULL HD Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGUN ALMAYİ DUSUNUYORUM ARKADASLAR NASIL IYIMI ACABA

http://www.bimeks.com.tr/urun/120035/hp-x22led-21-5-wled-ws230aa-.aspx#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: Ases1no

bugün bimeksten 345 liraya satın aldım. ellerinde yoktu büyük ihtimalle cumartesi elimize ulaşır dediler. bakalım hayırlısı

Ürünü aldıktan sonra yorumlarını/fikirlerinizi de yazın lütfen bende düşünüyorum tam karar veremedim ;bir de bunu HDMI çıkşlı uydu alıcısıyla bir ucu dvi girişinden olan kablo ile tv yapıldığı söyleniyor bu nasıl zor mu kolay mı bu kablo pahalı mı?
    Saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilter -- 23 Aralık 2011; 11:10:05 >

Orijinalden alıntı: hilter

quote:

Orijinalden alıntı: Ases1no

bugün bimeksten 345 liraya satın aldım. ellerinde yoktu büyük ihtimalle cumartesi elimize ulaşır dediler. bakalım hayırlısı

Ürünü aldıktan sonra yorumlarını/fikirlerinizi de yazın lütfen bende düşünüyorum tam karar veremedim ;bir de bunu HDMI çıkşlı uydu alıcısıyla bir ucu dvi girişinden olan kablo ile tv yapıldığı söyleniyor bu nasıl zor mu kolay mı bu kablo pahalı mı?
    Saygılar.....

ben sadece pc için kullanacaığım bu yüzden bana dvi yetiyodu o bahsettiğin hdmi kablo hakkında bi fikrim yok. ama kasamı yeni topladım asus hd6950 aldım kutunun içinden bi ucu dvi bi ucu hdmi olan bi aparat çıktı. monitör elime ulaştığında sizi bilgilendiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.