Şimdi Ara

HP WİFİ SORUNU. LÜTFEN YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Hp 15-ac041nx laptopuma windows 7 kurmak icin format attım. Ancak formattan sonra Bluetooth ve wifi kısmında sorun çıktı. Kablosuz ag bağdaştırıcısı sürekli bağlı degil şeklinde kalıyor. Hiçbir ağı görmüyor çünkü aktif olmuyor hiçbir şekilde. Bluetooth sürücülerini de yüklemiş olmama rağmen bagdastirici ayarlarinda gözükmüyorlar.
    Aynı usb ile başka pc ye format attım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ben 4 kez denememe rağmen sürekli aynı hatayı verdi.
    Hp nin sitesinden gerekli driverlari da yükledim ama yok. Wifi ye baglanmiyo hicbir şekilde
    Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • HP sitesinden laptopun kablosuz ve bluetooth sürücülerini indirdikten sonra kurduğunuzda bilgisayarınızda C: sürücüsü içerisinde SWSetup adlı bir klasörün içine atar onları. Hangi dosya adı hangi sürücüye ait bir yere kaydettikten sonra :

    Bilgisayarın aygıt yöneticisine girip Kablosuz aygıtı sağ tık ile kaldırın. Silerken uyarı kutusunda sürücüleri de kaldırılsın mı yazan olursa onu da işaretleyin. Aynı şeyi bluetooth aygıtı için de yapın.

    Bilgisayarın internet bağlantısını kesili olacak şekilde yeniden başlatın ve aygıt yöneticisine girin. Orada ünlem işaretli aygıtlar olduğunu göreceksiniz. Bunları sağ tık ile güncelle diyerek SWSetup içerisindeki klasörleri veriyolu olarak göstererek kurun. kurulumları yaptıktan sonra bir reset daha ve sağ alttan kablosuz internet bağlantı simgesine girerek çözüme ulaşıp ulaşmadığınıza bakın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.