Şimdi Ara

HP W2207h LCD İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
0
Favori
50.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peeeeh be ağustosta 620 ytl ye almıştım bu monitörü.Çok memnunum ama tek derdim temizlenmesi , kim gelse ekranı parmaklıyo nedense..Hangi temizleyici uygun bu ekranlara bilgisi olan varmı arkadaşlar..
  • Rogge 10025 temizlik seti tavsiye ederim. 250ml Lcd'ye özel temizlik sıvısı + vileda professional bezi dahil bu sete.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Rogge 10025 temizlik seti tavsiye ederim. 250ml Lcd'ye özel temizlik sıvısı + vileda professional bezi dahil bu sete.

Kullandınız yani .. Ekranı çizme toz bırakma olayı olmaz inşallah bi deneyelim o zaman .. hepsiburada dan bakmıştım ama pek güvenemedim.Teşekkür ederim.
  • Ben monitörü alalı 6-7 ay kadar oldu, ogünden beri bu temizlik setini kullanıyorum çok memnunum.
  • bu monitorun tek kusuru surekli toz cekmesi,cozumude yok 2-3 gunde bir temizlik sart
  • Bu Hp My Display Sorunu çözebilen yada karşılaşan varmı acaba?

HP W2207h LCD İnceleme

İşletim Sistemi Vista 32bit her açılışta bu hata geliyor, bu programın setup ını 1 sene önce felan indirip kurmustum, belki yenisi çıkmıştır diye siteden tekrar indirdim.hala aynı kurulum mu yada yenimi bilmiyorum ama bu hata hala war niye oldugunu bilmiyorum.

Ayrıca bu programın ne işe yaradıgınıda bilmiyorum açıkçası çalışmadıgından kullanamadım, önemli bişimi bi? silsem bi sorun olmaz herhalde.

Birde bu monitörün hoparlörünü nasıl kullanıyoruz acaba hem normal haporlör + hemde monitörün haporlörü aynı anda çalışırmı :s

• ben bu my display ı hiç kurmuyorum sorun yok sadece driver kuruyorum

hoperlöre gelince ses kartı hoperlör girişiyle monitör arasında bağlantı kablosu var onu kullanarak bağlantı yapıyorsun aynı anda olmaz sanırım çoklayıcı lazım ama kendi hoperlörün varsa monitörün hoperlörünü kullanma zaten vasat bi kalite var lcd hoperlörlerinde
  • sence oyun için kullanışlımı?
  • Güzel monitör parlaklığıda iyi şuan hdmi girişinin olması çok iyi.Ps3 bağlanabiliniyor bu sayede.oyunlar için kullanışlı parlak ekran olduğu için daha çok zevk alıyorsun.
  • Monitörün ayakları çıkıyormu acaba pek zorlamak istemedim yöntemi nedir çıkarmanın acaba? ve hangi duvara askı aparatı uyar? kullananlardan cevap bekliyorum
    Nerdesiniz hpw2207h fanları :)
    teşekkürler.
  • Birşey soracağım acaba hd uydu receiveri bağlayabiliyoruzmu buna?
    yada notebookdan bağladığımızda çözünürlüğü 1650 1050 yapabiliyoruzmu?
    Kullananlardan cevap bekliyorum
    teşekkürler.
  • Ben HDMI ile imzamdaki laptopları bağladım direk 1680X1050 olarak otomatik ayarlıyor kendisi. win7 de windows tuşu + P tuşuna basıp sadece projektör seçiyorsunuz okadar. HDMI bağlantılı tüm uydu alıcı, dvd oynatıcı, oyun konsollarına rahatlıkla bağlanabiliyor.

Hatta ben VGA bağlantılı bir TV box aldım onu taktım ve tv olarak kullanıyorum monitörümü. Masaüstü pc mi kaldırdım laptop aldığım için boş duracağına odama tv yaptım mis gibi oldu vallaha Ara sıra da laptop'u bağlayıp hdmi ile pes oynuyorum.

HP W2207h LCD İnceleme

• Teşekkürler cevap için.
    Tv ye çevireceğim uydu alıcı alıp :)
    Çok şık olmuş tv boxla birlikte.
  • İnceleme için teşekkürler...

BU ÜRÜN FULL HDMI yoksa HDMI Ready acaba?
  • 1650x1050 ikisinin ortası =)
  • O zaman 1920x1080 desteklemiyor öylemi?
  • Desteklemiyor. Son çözünrülük 1650X1050
  • Teşekkürler...
  • Zaten bulamazsını bu ürünü 2.el anca bulursunuz.
  • Ben de ikinci elden aldım valla, acayip sabırsızlanıyorum,kargoya yarın verilecek :) Çok istediğim bir monitördü, umarım hayal kırıklığına uğramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 7 Mart 2011; 21:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.