Şimdi Ara

Hp ve Dell arasında kararsız kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süren araştırmalarım sonucu acer5920 almaya karar vermiştim ama bir türlü alamadım şimdi de İzmirde alabileceğim bir yer yok.Onun ardından Dell 1520ye baktım ancak kasasını pek beğenmedim doğrusu,biraz şık bişeyler istiyorum.Yani Dell kesinlikle performans açısından güzel ancak kasası çok sade.Hala vazgeçmiş değilim ama.

Sonra Hp DV2580ETyi gördüm,kasası gerçekten çok hoşuma gitti.Oyun oynamayan biri olarak(Oynarsam F1 season 02 oynarım) performansının bana yeteceğini düşünüyorum ancak kullanan arkdaşların görüşünü almak istedim.Forum Bornova Bimeksde Hpyi inceledim vista skoru 3.5 gösterdi.Bana az göründü.Ürünü almış olan arkadaşlar kendi sonuçlarını söyleyebilirler mi?
    Bir de Hpsi olan bir arkadaşım çok ısındığını sölemişti.Bu doğrumu?
    Hp servisi nasıldır?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-79745042-80415981.html

• Bence Hp'nin pavilion serisinin hiçbir modeline bulaşma çok sorunlu makinalar. Bende de dv6062ea vardı iade ettim de kurtuldum. Benim gibi iade eden bir sürü kişi var. Hp'nin kasa tasarımına kanıpta alma bende kasa tasarımına hayranım ama dediğm gibi çok sorun çıkarıyorlar.
  • arkadaşım pavilion serisindeki birçok notebook ta ısınma problemi var(problem olarak göreüyorsan) bazı arkadaşlarımız hp servisinden hoşlanmıyorlar sebepleri ilgisizlik uzun süre bekletmek v.s ama ben aldığımdan beri hiç servise düşmedim allah düşürmesin ama bazılarıda hp servisinden memnun verdikten birkaç gün sonra yapılıp teslim edildiğini söylüyor
  • bence dell 1520 al ozellik olarak hpyi ezer gecer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.