Bu tablet hakkında görüşleriniz nedir? Peşin alımda 2136 ytl dediler. 12 taksit olunca 2281 ytl. Ne dersiniz fikirlerinizi paylaşırmısınız. Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 4-5 gün önce onun bir üst modeli olan Tx1250et' yi aldım. Ben almdan önce internette çok araştırdım, tablet olarak kimse beğenmiyordu. Tablet bilgisayar alıyorum düzgün kullanmadıktan sonra almanın bir mantığı olmadığı düşünerek bulunduğum şehirden Ankara Vatan Bilgisayara giderek bilgisayarı elimde inceledim, tablet özelliğini kullandım gayet güzel. Diğer tabletlerden farkı kalem dışında, parmağınıda kullanabiliyorsun. Parmağını kullanmanın hem güzel hem kötü yönleri var. Güzel yönü kalemi çıkarmadan her an kullanabiliyorsun ama parmak kullanımı dediğim parmak direk kullanılmıyor da tırnak kullanılıyor, yani kullanım için sivri bir yüzey olması lazım. Kötü yön ise kalem kullanırken tırnak sürekli ekrana değiyor ve fare imlecinin yeri değişiyor. Yazı yazarkende başka yerlerde çiziliyor. Buna alışmak zaman alabilir. Daha önceki bilgisayarım da Hp' di. Kasası çok dandikti. Ama bunu kasası çok sağlam gibi geliyor. Yani kasasından dolayı bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Performans olarak fazla deneme şansım olmadı ama yinede normal kullanımda gayet tatmin edici. Ben bugün birde 1 gblık ram sipariş vereceğim. İçindeki 2 slotta dolu olduğu için 1,5 gb ramim olacak. Bir kaç güzel yönünden daha bahsediyim; 2 tane batarya çıkması ve dahili web cam ile parmak izi okuyucusu olması. Web cam ne kadar sorunlu olsada yakında sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Sorun ise web camin bazen kullanılıp bazen kullanılmaması. Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir. Eğer kafana takılan bir sorun varsa sor yanıtlamaya çalışırım.
İyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme