Bildirim
HP support assistant guncellemeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu konuda tavsiyem ilk açılışta windows updatenin tamamını yap sonra hp supporttan yap. Alttaki uyarı balonlarını felan ayarlayabilirsin Support asistanı araştır biraz ve evet güncellemeleri kurana kadar gelir uyarı. Bıos güncellemesi yaparken titiz davran.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
HP SUPPORT ASSISTANT programı hp ile birlikte gelen kullanıcı için hazırlanmış bir çok özellik bulunan bir program.
Şuan da içerisinde bulunduğun durum sürekli ileride karşına çıkacak ve seni rahatsz edecek bir durum değil. Öncelikle updateler bölümünde diğer arkadaşın dediği gibi tüm updateleri al ve hp updatelerini de tamamla. Bu updatelerin tamamı bittikten sonra hp ve microsoft eğer üzerine yeni bir update gönderdi ise tekrar bu ! işareti seni uyarır.Bu ! işareti seni rahatsız ediyor ve başlat menüsünde yer kaplıyor ise ayarlar kısmından kaldırman mümkün.
Teşekkürler. -
çok teşekkür ederim windows güncellemelerini yaptım.. zaten ben o assistantta ayarlamıştım önemligüncelleeleri otomatik yap diye ama önerilen güncellemeler için bana sor diye işaretledim şu an güncellemeleri yapmadım ama 6-7 tane var yani ve sadece biosu güncellemeyi seçtim ve yaptım tekrardan sağolunn -
win update yaptım diğerinde de normal bios güncellemesi diyordu tıkladım yaptı işte yeniden başatıldı biraz uzun sürdü. Titiz davran derken ne yapmam gerekiyordu ayrıca ? -
Yani güncellerken elektrik kesilmesi v.b olmasın diye
Bu tarz bir durum ile karşılaşırsanız HP cihazların içerisinde bulununan HP_TOOL bölümü üzerinden bıos rollback yapmanız mümkün.
Örnek üzerinden ilerlemek gerekir ise ,
Cihaz bios update esnasında elektrik gitti ve bataryada boş. Sonrasında ekrana görüntü gelmiyor.
Çözüm çok basit. Cihaz kapalı konumda iken windows + b tuşuna basarak power on diyelim ve ekrana görüntü gelene kadar bekleyelim yaklaşık 30 sn içerisinde görüntü gelir kurmaya çalıştığımız sürümü değilde içerisinde çalışan en son surumu kurar.
Teşekkürler -
Teşekkürler sanırım Hp danışmanısınız recovery hakkında soru sorabilirmiyim. Desteği aramıştım ama istediğim cevabı alamadım.
çok sağolun -
Merhaba ,
Kusura bakmayın cevap vermem gecikti , tabiki nedir sorunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Byfire
Merhaba ,
Kusura bakmayın cevap vermem gecikti , tabiki nedir sorunuz ?
Madde olarak yazıyım. Hp pavilion 15 n004st model win 8.1 kullanırım.
1) Recovery manager 8.1 de boot menüde çıkmıyor Sıfırlama yenileme var. Ben dvd ile recıvery kurmuştum. Fakat bidaha yapcak olsam windows sıfırlama seçeneğide d bölüntüsünden alıyor mu?
2) Ben güncellemeleri v.s yaptıktan sonra windowsu kullanarak C bölümünün disk imajını aldım D/Recovery bölümünün almadım bu imajı geri yükleyince Recovery ve Hp programlarında uyumsuzluk yaşarmıyım D bölümünüde yedeklemem gerekirmiydi?
3) Önemli olarak fanımda sıkıntı(hafif sürtme sesi var) oluştu ve bakımlarını(Ternal macun temizlik) yapmadım daha Servise bakımları yapmak ve fan için gönderirsem ücret istenir mi? Bakım deyince ücret isterler mi garantisi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X