Şimdi Ara

Hp sisteme ram tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ramlerin gecikme süreleri farklı olunca uyum sorunu olabilir.
  • Peki uyum sorunu olursa eski 2*512 667mhz leri çıkartıp sadece bu yeni alacağımı tutsam yine sorun olur mu ve sadece yenileri kullanırsam onları 800mhz yapmam için yapamayacağım bios ayarı gerekli olur mu yoksa otomatik (4-4-4-15 gecikme süreleriyle) 2*1GB 800Mhz olarak sorunsuz çalışır mı o ramler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 29 Temmuz 2008; 2:22:59 >
  • Sadece 2*1GB 800 Mhz rami takdığında , anakartın 800 Mhz desteklediği için otomatik olarak kendi değerinde çalışacaktır.
  • Tamam o zaman sadece yenileri kullanınca da bios ayarı gerekmiyorsa bana uyar. Önce eski yeni hepsini birlikte denerim olmazsa eskileri çıkartır yenilerle yola devam ederim, 800mhz ye yükselmiş olarak. Acaba 3GB 667mhz(uyumlu olursa) ram olunca mı daha hızlı olur pc yoksa 2GB 800mhz olunca mı? yuemrek yardımların için çok teşekkür ederim. Ram'leri alınca sonuçları da paylaşırım.
  • 3 GB 667 Mhz ram ile 2 GB 800 Mhz ram arasında fazla bir hız farkı yoktur.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70619 bundan 4 tane yani toplam 4GB ram alıyorum 90ytl ye uygun mudur sizce? ikinci el. 2008 üretimi.
  • Fiyat uygun.

Ama işletim sistemin 32-bit ise sistem taktığın 4 GB ramin , sadece 3 GB ını görür ve kullanabilir.

Sistemin 3 GB ramden fazlasını görüp kullanmasını istersen 64-bit işletim sistemi kurman gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.