Şimdi Ara

HP Sigorta hakkında Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgisayarımı 11 ay önce Teknosa'dan aldım. Alırken ücretsiz 1 yıl sigorta kampanyası vardı, kayıt oldum. Kayıt olduğumda bana poliçe örneği verdiler ama ben çıktısını almadım. Dün bilgisayarım balkondan düştü ve kasa paramparça oldu. Acaba bu durum sigorta kapsamına girer mi? Düşüş sebebi tamamen kendi hatamız. Bir de, elimde sadece teknosa faturası var, sigortaya dair herhangi bir belge yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane213

Merhaba. Bilgisayarımı 11 ay önce Teknosa'dan aldım. Alırken ücretsiz 1 yıl sigorta kampanyası vardı, kayıt oldum. Kayıt olduğumda bana poliçe örneği verdiler ama ben çıktısını almadım. Dün bilgisayarım balkondan düştü ve kasa paramparça oldu. Acaba bu durum sigorta kapsamına girer mi? Düşüş sebebi tamamen kendi hatamız. Bir de, elimde sadece teknosa faturası var, sigortaya dair herhangi bir belge yok.

Teknokask ile iletişime geçiniz

(212) 639-5454

b) Müşteri faturasının fotokopisi ve kayıt sonrasında verilen poliçe numarasını saklar. Sigortadan yapılacak herhangi bir talep için fatura ve poliçe numarasının ibraz edilmesi zorunludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.