Şimdi Ara

HP Scanjet 2300c SORUNU... LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Scanjet 2300c Scanner'ım var ve bir süreden beri bir sorun yaşıyorum. Ve tüm uğraşıma rağmen bu sorunu hallemedim. Bana yardımcı olabilecek kimselere şimdiden teşekkür ediyorum.

Sorun şu: Tarayıcıdan herhangi bir resmi scan ediyorum, aygıt önizlemeyi yapıyor, önizlemede herşey normal fakat, "Kabul Et" 'e bastığımda diske kaydedilen resim gerçeğinden farklı kaydediliyor. Mesela aslı siyah-beyaz olan bir resmi sarı, turuncu renklerle karışık bir şekilde kaydediyor.

HP Tarama isimli programda yapılabilecek tüm alternatifleri denedim sonuç değişmedi, renk ayarları, tarama seçenekleri gibi. Cihazda da bir arıza yok. Çünkü başka bir Pc de denedim herşey normal. Bilgisayarımdan kaynaklanabilir diye format ta attım ama sonuç aynı, resmi aslından farklı şekilde kaydediyor.

Bu sorunu nasıl halledebileceğimi bilen bir arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler.

• sana bir soru..

burdaki insanlar sana yaptıklarından farklı ne diyecek?
    birisi gelecek aygıtı kaldır baştan yükle diyecek.
    birisi renk ayarlarıyla oyna diyecek
    birisi yazıcı ayarlarından siyah beyaza çek diyecek.

peki bunlar işini görcek mi? Hayır!

Kardeşim çözemiyorsan hp destek hattını ara.onların söyledikleriylede olmuyorsa zaten alet bozuktur.burda kaybetceğin zamanı hp destek hattında harcasan daha kazançlı çıkarsın.En azından aletin bozukluğundan emin olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.