Şimdi Ara

HP psc 2410 yapılandırma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi yeni formatladım ve işlemcimi kurdum, sonrasında da diğer driver ve gereksinimleri. Ardından yazıcının driver ve hp nin bana sunduğu kendi programı olan hp yönlendiricyi kurdum. Bilgisayarı kapatıp açtım ve sistem kendini yapılandırdı. Her şey uraya kadar normal, sorun burdan sonra başladı yazıcıyı programını ve driver ini yüklemiş olmama ramen tanımlayamadı! ve ardından bilgisayarı her kapatıp açıtığımda driver ve programları tekrar yapılandırıyor. Bunun yanında birde bilgisayar açıldığında hp programının görüntüleyicisinormal olarak başlatta kendini ayarladığım üzere otomatik olarak açıyor ve 5 dakka geçmeden bilgisayar hata veriyor (üzgünüz hp yönlendiricisi yanlış bir işlem yürütmüştür ve kapatılacaktır.) şeklinde ve program kapanıyor. Bu cihazın scanner ve fax özelliği de olduğundan fax alımında problemler yaşıyorum ve karşı taraftan gelen faxlar bana ulaşmıyor??? Bu konuda çözüm öneriniz varsa zira yaşamış veya bu konuda kesin kanısı olan bana da bir söylesin.

Not: Tüm kayıt defterini ve service sunucularımı (bağlantılar için) ve hatta local hizmette dahil olmak üzere iyice kontrol ettim bilgisayarı baştana aşağı sorunlara karşıtaradım ve yeniden yapılandırdım banamısın demedi...CCLEANER programıylada denedim ve sorun çözüm yöntemine gittim yine olmadı? Ben anlamıyorum bu durumu???

Şimdi BİLENLER LÜTFEN YARDIMINI ESİRGEMESİN!!! Budurum benim canımı sıktı iyice. Laf aramızda delirmek üzereyim..

• Bu soruna cevap verebilecek biri yok mu???

HP Digital Imaging Monitor (CUE) bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
  • driverı tanıttım sonra programı kurdum falan demişsin.
    benim bildiğim kurulum cdsini takarsın,kurulumun bir aşamasında senden yazıcıyı bağlamanı ister bağlarsın kuruluma dvm eder.
    doğrusu budur.böyle denedin mi?
  • Evet denedim işin ilginci bunu defalarca kez denedim sonunda format attım komple yeniden kurdum sorunnu aradım taradım bulamadım?
    Kontrol ettim dosyalarda problem gözük müyor ve her açıldığında bilgisayardakiprogramı yeniden yapılandırıyor. internetten güncelliyim dedim o da olmuyor?

Not ekliyorum: Driveri tanıttım derken mainbordu kastediyordum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 5 Nisan 2008; 19:05:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP yazıcı çalışmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.