Şimdi Ara

hp probook lh319ea 4530s hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu cihaz hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?

i5 2.3 ghz
    1 gb hd amd radeon ekran kartı
    640 gb harddisk
    4 gb ram

.......

• bu arada cihazı 1180 tl aldım
  • HP TCR 4530S A1D17EA Notebook

daha yeni işlemci modeli daha iyiymiş bence
  • Merhaba,

ilk önce size şunu söyleyeyim almış olduğunuz bilgisayar ticari seri bir hp dir. kesinlikle pavillion ile karşılaştırmayınız. cihazın fiyatı cok cok iyi.. oyun oynayacaksanız cihazın ekran kartı özelliği yettiği kadar oynayabilirsiniz.. zerre ısınmayacaktır.. ayrıca müşteri hizmetleri ve imkanları daha farklıdır.. arızalı parça talep edebilme gibi.. bence kesinlikle memnun kalacaksınız.. Güle güle kullanın..
  • @GrounD_ZerO teşekkür ederim.
    @bahti24 çok özellikli bişey aramıyordum bu denk geldi. zaten kullanacak kişi kardeşim oda internet-film için. ben hala hp 530 kd092aa kullanmaya devam :)))
  • Merhaba,

Hayırlı olsun.

1180 TL 'ye nereden aldınız ?
  • 1180 tl ye bedava almışsın bu cihazı güle güle kullan bu arada pcdepodan mı aldın 1195 gibi bi fiyat görmüştüm ben orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakikadagol -- 7 Şubat 2012; 11:35:50 >
  • teşekkürler arkadaşlar teknomarketim.com dan aldım. 1 haftayı geçti alalı. şimdiki fiyatı 1.267,79 TL olmuş
  • @dakikadagol pcdepo fiyatı 1,303.23 TL
  • bende bu cihazdan almıştım. gerçekten güzel ve ısınma sorunu yok. pc tek kelime ile kusursuz diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.