İşlemci türü Intel® Core™ i3-350M İşlemci (2,26 GHz, 3 MB L3 önbellek) Yüklü işletim sistemi SUSE Linux Enterprise 11 Yonga kümesi Mobile Intel® HM57 Express
Standart bellek 2 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM Bellek yuvaları Çift kanallı belleği destekleyen 2 SODIMM yuvası
Dahili sürücüler 320 GB 7200 rpm SATA II Optik sürücüler DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe
Ekran 39,6 cm (15,6 inç) diyagonal LED arkadan aydınlatmalı HD BrightView 1366 x 768 Grafik kartı Intel® HD Grafik Kartı
Beyler yukarıda özelliklerini yazdığım laptopu almayı düşünüyorum.Aslında biraz terettüdde kaldım alsam mı almasam mı bilmiyorum
Bi yardımcı olursanız sevinirim
Ne kadara alacaksın?Bütçeni belirt daha iyi bir şey önerebiliriz belki.
Bunun fiyatı sorduğum yerde yaklaşık 1.500 TL . Ama benim herhangi bir yerden alma imkanım yok çünkü kredi kartı kullanmıyoruz ve taksitle almam gerekiyo.oturduğum yerde de kredi kartsız taksit yapan 2 mağaza var bunlardan biri de EVKUR.
Herneyse yani danışmak istedim özelliklerinden pek anlamadığım için.
O laptop 900-1000 anca eder.Yazık günah paranıza.Benim önerilerim:
Eğer kredi kartı imkanım olsaydı ikinci söylediğin laptopu alma imkanım olurdu ama malesef yok .
Yani sonuç olarak sen bu HP ye iyi değil diyosun öyle mi ?
Verdiğiniz paraya yazık.Özellikleri çok kötü.Kredi kartı bulmaya çalışın çevrenizden ya da çıkartabilirseniz kart çıkartın.Ödemeler bitince iptal ettirirsiniz.