Şimdi Ara

HP Pavillion DV2000--Ekran kartı yanık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toptan olarak satışa çıkarıyorum. Bir arkadaşıma ait.

Parça satışı şu an için düşünülmüyor.

14.1 ekran ; 100TL
    Anakart ; 125TL
    Ram 1gb ; 50TL
    120GB HDD ; 50TL
    T5500 İşlemci ; 75TL
    Klavye, kasa ; 50TL

Fiyatı uygun tuttuğumu sanıyorum. Toplam 450TL yapıyor.

Düz hesap, pazarlık içermeden 400TL.

Pazarlık sevmiyorum. 380 felan olmaz. yoksa dursun kenarda. 350TL alıcısı var zaten.

İlan yoruma açık. Teşekkürler.

Batarya ve şarj aleti ; istenirse orijinalleri cüzi bir fiyata temin edilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissesForYou -- 1 Mayıs 2010; 12:19:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bu cihaz şimdi ekran kartı yanık olduğu için muhtemelen Anakart

değişimi yapılması lazım , değilmi ? Bu serilerde başka türlü bir çözüm

olmadığını hatırlıyorum.
  • tamir gormese komple alınabilirdi. benimkinde de aynı bozukluk vardı ama 100 liraya yaptirdim. sonra sattim . 2gb ram 160gb hdd ile. pilide 1 saatten fazla gidiyordu.
  • Ekran kartı yanık demek anakartı bozuk demek
  • Ekran kartı harici 7200 go turbocache. Nasıl anakartla beraber yanabilir harici ekran kartı?

''Check'' yapılması için ilk bozulduğunda servise götürdüm ve ekran kartının yanık olduğu diğer parçaların sağlam olduğu söylendi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu Modellerde Ekran Kartı Harici Değildir... Hariciden Kasıt Ekran Kartının Ramleridir... Ekran Kartının Kendine Ait 256 Mb Rami Vardır Ve Ayrıca Sistem Raminden de Kullanıp Yükselebilir.. Turbocache Bu Manaya Geliyor... Harici Ekran Kartlarında İse Ekran Kartı MXM Slotuna Takılır... Wireless Gibi Sökülebilir Yerinden ... Sizin Makinada İse Ekran Kartı Köprünün İçine Gömülmemiş Ayrı Bir Chipset Şeklinde Anakartın Üzerine Montelidir... Değiştirilmesi İçin Komple Anakart üzerindeki chipsetin değişmesi gerekir busebeple anakartınız ekran chipini değiştirene kadar çalışmaz....Bilgi Amaçlı Söylüyorum Tamir Ettirip Satarsanız Yararınıza... Bu Fiyata Elden Çıkarmanız Zor Olur Bu Forumda...
  • Eğerki cihazı fazla sağda solda elletirmeyip, oynatmadıysanız cihazı servisimize getirirseniz ekran kartı olayını halledebiliriz..
    Tamir ettirdikten sonra daha fazla ücrete satabilirsiniz cihazı..
    Onarımlarımız 6 ay garantilidir.

DataBase Bilgisayar ve Notebook Servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURNAM -- 4 Mayıs 2010; 23:22:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 350 verene ver kurtul.Bu modellerin kronik sorunu ekran çipseti.Tamir edilse bile yine aynı sorunu tekrarlıyor.Arkadaş 6 ay garantiyi iyi veriyor.Çoğu çipset değişimi 6 ay gitmiyor.dv6000 lerden olan tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
  • dv2000 lerden beklemezdim açıkçası böyle bir sorun. Aldığım zamanlarda amd li olanlar çok sorun çıkartıyordu ben de intel aldım. Açıkçası kullandığım süre boyunca hiç te sorun yaşamadım. Isı sorunu da sadece oyun oynarken ısınıyordu. Ne olduysa askerden döndüğümde oldu cihazı açmak istedim açılmadı. 5 ay boyunca ayrı kalmıştım sadece ailemde ben gelmeden daha 1 hafta önce açtıklarını ve bir sorunun olmadığını söylediler ama benim elimde son nefesini verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.