Arkadaşlar ben ya masaüstü ya laptop alacağım laptopta oyun oynamak nasıl oluyo pek bilmem bana şu laptopun özellikleri güzel gibi göründü fiyatıda iyi İnterl Core 2 Duo P7450 4 GB DDR 3 RAM 320 GB HDD 512 MB EKRAN KARTI
WİNDİSK 500 GB DİSK TE HEDİYE
FİYATI 1299 TL
Ben aldım bu modeli, Pavillion serisi olduğundan iyi bence. hediye hdd vasat ve genelde sorun çıkaran windiskdir. önceki türevlerini de kullandım ama sonuçta hediye öyle düşünün Kullanım olarak, plastik dış malzeme iyi. Win 7 64 bitle geliyor (elbette home premium) 4 Gb ram iki çift şeklinde 1000 Mhz konmuş. LCDsi güzel, görüntüler şahane. Maalesef bu konfigürasyonu benchmark yapacağım bir market bulamadım. Electro worldden benzeri bir konfigürasyon yoktu. Sitelerde de mevcut değil. Ancak totalde genelde en büyük eksisi HD4530 ekran kartı gibi geldi bana. Zira HD3650 nin biraz edit edilmiş hali deniyor. Oyunseverleri tatmin etmeyebilir.
Nümerik tuş takımı olması benim gibi mühendisleri ve muhasebeci dostları memnun edecektir. Alınabilir diyerek aldım. Tabii KİPA çanta ve USB mouse vermediğinden şimdi onun arayışındayım ((=
ben masaüstü almaya karar verdim.Laptop ta oyun zevki masaüstüne göre düşük hem laptopa verilcek parayla tam bi oyun canavarı sistem toplanılabilir.