aslında hp de bu modelin 5400 rpm e sahip modelleride var ama türkiye ye gelmiyor hatta 2 yada 2,13 ghz lik modelleride var...
alırken 5400rpm'ye çevirebilir miyiz?en fazla kaç Gb ram destekliyor?onun dışında süper bir notebook.bende bunu amayı düşünüyorum.
teknosa böyle bir değişim yapmıyor hatta ram bile değiştirmiyor ama bimeks büyük ihtimal böyle bir değişim yapacaktır yalnız direk hp den böyle bir modelin gelemesi şuan için mümkün değil...
2 gb ram destekliyor...
peki 4200rpm denildiği gibi yüksek derecede gürültü yapıyor mu?
5400'den cok daha fazla gurultu yaptigi kesin.bnm asil derdim internette ve office programlarinda yeterli verim alamayacagim korkusu 4200 rpm'le
kafam allak bullak oldu yaw.
Vlla şu an kullanıyorum fazla ses çıkartmıyor.Bimekste ram değişikliği yapabiliyosun...
typhoon000 bilgisayarını aldın bakıyorum artık ortalarda görünmüyorsun
şaka bir yana kullandıkça beğendiğin yada beğenmediğin özelliklerini yazarsan çok memnun kalırız arkadaşım ?
birde zahmet olmazsa küçük bir inceleme yazısı (iyice yüzsüz oldum )
İnceleme yazısı yazmayı düşünüyorum fakat henüz tam performanslı kullanmadım notebooku.Bide henüz internet almadığım için notebook geldiği günden beri yatıyor 1-2 gün içinde modem gelir gelmez görüşlerimi yazacağım....
ok o zaman bu kadar ay bekledik 2 gün daha bekleriz ne yapalım sonu hayırlı olacaksa çekilen tüm çileler mübahtır
quote:
Orjinalden alıntı: jormungand
5400'den cok daha fazla gurultu yaptigi kesin.bnm asil derdim internette ve office programlarinda yeterli verim alamayacagim korkusu 4200 rpm'le
laptopta performans istiyorsaniiz bu kadar para verdikten sonra 100 kusur dolara hitachi'nin travelstar 7k60 modelini (7200 rpm) alip takin, laptopun icindeki harddiski de usb olarak kullanin. bu harddisk belirgin bir fark yapiyor. ben kendim bu harddiski hp pavillion marka bi laptopta iki senedir kullaniyorum, arkadasimdaki ayni marka ve ozelliklerdeki laptoptan oldukca belirgin sekilde hizli calisiyor. cidden verilen extra paraya degen bir upgrade.
quote:
Orjinalden alıntı: typhoon000
Arkadaşlar yarın bu notebooku Bimeksten alacağım.Sizce nasıl bir notebook?Lütfen almam yönünde teşvik edecek şekilde eleştirin... Özellikleri İşlemci Intel mobil Centrino M740 1,73 GHz 533MHz 2 Cache Sistem Belleği 512 MB DDR-II 533 MHz 2 DIMM Sabit Disk 80 Gb Grafik Kartı ATI Mobility Radeon X700 128 MB Ekran 15,4'' WXGA parlak ekran (1280x800) Optik Sürücü DVD-RW (+/-) Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet Modem Entegre 56K modem Ses 3D Sound Blaster Pro uyumlu ses-16 bit tümleşik Altec Lansing speaker Mouse TouchPad İşletim Sistemi MS Windows XP Home TR/ENG Ağırlık 2,97 kg Sürücü Yuvası 6 sı 1 arada kart okuyucu Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/ Bide alırken 512 ddr2 533 ram taktıracam.Fiyat kdv dahil 76 $ dediler bu fiyat nasıl?
bence çok güzel hayırlı olsun
bu aleti dün aldım arkadaşlar.. kısa açıklamalarda bulunucam.. ama isterseniz ayrıntıları aktarırım..
öncelikle şunu söyliyim.. ekran kartı adına aklınıza hiç birşey takılmasın.. performansı çok yüksek.. az önce aoe3 yüleyip max ayarlarda oynadım ve hiç bir şekilde yormadı aleti..
ısınma elbet oluyor ama çok diil.. sadece klavyenin ortalarında.. rahatsız edici değil..
ekran kalitesi çok güzel.. sağlam bir alet..
pilini daha denemedim..
şimdilik buları yazabiliyorum.. soracağınız birşey olursa cevaplandırırım.. sizlere de teşekür ederim.. bu seçimimi yaparken çok yardımcı oldunuz..
güle güle kullan danazor1 arkadaşım hayırlı olsun umarım bize güvenini boşa çıkartmayız
hayırlı olsun iyibir seçim selam bu aleti bimekstenmi aldın yoksa teknosadanmıbimekste indirim kuponu olayı var. bişey sorucam bonusa 12 ay peşin fiyatına taksit yapılıyormu acaba bilgin varmı.
kesinlikle 64 bit işlemcili notebook seçin bu zamandan sonra...yani amd'li...
bnde o notebook tan var sakın alma berbat
NEZAMAN ALDINIZ BU MAKİNAYI YENİ DAHA 10 GÜNLÜK MEVZUSU VAR
GENELDE İYİ DİYORLAR. SİZNE PROBLEM YAŞIYORSUNUZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ALMAK ÜZEREYİM ÇÜNLÜ
berbat diyen halt etmiş bence cihaz çok güzel.benım arkadasım da kullanıyor hıc bır problem yok.bonx kardes cihazın nesını beğenmedin nıcın berbat söyle de bizde bilelim?