Şimdi Ara

Hp Pavilion Recovery Sorunu 'YARDIM'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hp Pavilion dv6-3032et laptop var. Benim recovery bölümü bozuk oradan recovery yapamıyorum. Kurtarma cdleri almıştım Hpden o cd ile bir kere yükleme yaptım bilgisayar yanacak gibi 10 saat işlem yaptı durdu ve kurulduktan sonrada işlem yapamıcak durumdaydım bilgisayar acayip kasıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım bana hardisk testi yaptırdı o testide tamamlayamadım. Hardiskinde sorun olabilir deyip garantiye yollamamı istediler. daha sonra tekrar onlar fabrika çıkışı haline geldiğini ve bir sıkıntı olmadığını söyledir. Şimdi garantisi bitti. Bilgisayar acayip ısınıyor fan çalışmasından hoperlorden gelen sesi duyamıyorum. Recovery yapmayı düşünüyorum ama cd'den yükleme yapmaya korkuyorum aynısı gibi olur diye. Bir akıl verirmisiniz ne yapmam gerek ? Yardım edin arkadaşlar. cd'den 10 saatte yüklemesi normalmi bana anormal geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.



  • Recovery yüklemek max. 1 veya 1.5 saat sürüyor. Uzun sürüyorsa bir sorun var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mila12

    Recovery yüklemek max. 1 veya 1.5 saat sürüyor. Uzun sürüyorsa bir sorun var demektir.

    Cd'den yüklemekmi max. 1-1.5 saat sürüyor. bana ilk kez cd'den yükleme yaptığındanda uzun sürmüş olabilir demişlerdi. ama sonuç olarak garantiside olmadığından cdden yüklemekten korkuyorum açıkcası.
  • cd den yükleme yaparken ilk kezde yapsan 15. seferde yapsan aynı süreyi alır. bence temiz bir windows yükle gerekli driverları kendin kur derim. kolay gelsin
  • Cd'den yüklemekmi max. 1-1.5 saat sürüyor. bana ilk kez cd'den yükleme yaptığındanda uzun sürmüş olabilir demişlerdi. ama sonuç olarak garantiside olmadığından cdden yüklemekten korkuyorum açıkcası.

    Evet cd den kurulum yaparken.
  • Vallaha bilgisayar artık çok kötü duruma gelene kadar devam edicem kullanmaya. Sonra cd den yüklerim olmadı mecbur normal bir windows yüklerim yapacak bişeyim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.