|
hp pavilion power laptop 15-cb007nt modeli şuan biraz eski kalmış olmasada kardeşim yeni laptop alınca bunuda ben kullanayım dedim :) Şimdi ram yükselteyim diye baktığımda internette farklı sonuçlar çıkıyor. Kendi içinde ddr4 8 gb ram var. Hp müşteri hizmetlerinide aradım kesinleştiriyim diye ama o da en yüksek 16 gb a yükseltilebileceğimi söyledi. Nettede bazı yerlerde 16 yazıyor bazılarında 32gb olarak. Aida64 ten yanlış bakmadıysam 64gb olarak yazıyor. Vallaha kafam karıştı :) Tam bilen varmı yada kullanıp yükseltmiş olan? 32 destekliyorsa şuan 8gb ın yanına 8 almaktansa 16 alayım ileride 8 i atıp gerekirse 16 daha alırım diyorum.Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama boşuna alma 8+8 yap diyen var 16+16 yap diyen var. Sizler ne düşünüyorsunuz? Birde hp desteği kestiği için iptal olmuş batarya yerine orjinal bulamadım ve yan sanayi olanlara çok güvenim yok 1 seneye gidiyorlar. Hiç daha uzun kullanıp memnun kaldığınız satıcı varmı? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt