Şimdi Ara

HP Pavilion gaming görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arka planda laptop çalışıyor bunu ışıkların yanmasından anlıyorum ama hiç bir şekilde görüntü gelmiyor , 1 gün önce sorunsuz çalışan laptop sabah uyandıgımda çalışıyor ama görüntüsü gelmiyordu . Bir çözümü var mıdır yoksa teknik servisine mi vereyim. ( 4 gün önce gelen bir laptop kendim bozmus olma ihtimalim yok )

• klavyedeki fn+çoklu ekran tuşlarına bakmanı tavsiye ederim. Daha önce kullandığım bir hp de başıma geldi, tv ye yansıtıyordum öyle kapattım , tv den çıkarttım ertesi gün açtım görüntü yok. Ara tara bakın sonuç sonra aklıma geldi mesela benim asusta fn+f8 tuşu.
  • Sorunu şu şekilde çözdüm :
    Bilgisayar kapalıyken Windows tuşuna () ve B tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun.
    Windows tuşuna ve B tuşuna basmaya devam ederken, dizüstü bilgisayardaki Güç düğmesini bir saniye basılı tutun ve ardından Güç düğmesini ve tuşları serbest bırakın.
    Güç LED ışığı açık kalır ve ekran yaklaşık 40 saniye boyunca siyah renkte kalır. Bip sesleri duyabilirsiniz. Daha sonra, HP BIOS Güncelleme ekranı belirir ve BIOS güncellemesi otomatik olarak başlar.
    Bunu yaptım ve rahatca acıldı.Sorun cözülmüstür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.