1 senedir HP Pavilio- 15-ec0006nt modelini kullanıyorum. Fiyat performans olarak düşünülürse cihazdan memnunum.. Yaklaşık 1,5 ay önce cihazımın prize takılı iken İşlemci hızının 0.40 Ghz yi geçmediğini, adaptör gücünde ise işlemci hızının normale döndüğünü, bu konu altında sizlerle paylaştım...Tavsiye üzerine Facebook üzerinden Hp Müşteri Hizmetler i ile iletişime geçtim.. Yetkili arkadaş sistem testlerini yaptıktan sonra cihazın adaptörünün bozuk olabileceğini, başka bir adaptör ile deneme şansımın olup olmadığını sordu..Ben de aynı adaptörden bulamayacağımı söyleyince, adaptörü ücretsiz olarak göndereceğini yazdı ve bi kaç güne adaptör elime ulaştı. (1,5 ay önce Hepsiburada üzerinden cihazın orjinal adaptör fiyatına baktığımda 990 lira olarak gördüm ) Ancak gelen adaptör de sorunumu çözmeyince tekrar iletişime geçip cihazı garantiye gönderdim.. 12-13 gün içerisinde cihazın sorunu düzeltilmiş bir şekilde elime ulaştı..Görüşmelerimin hepsini facebooktan yaptım ve Hp Müşteri Hizmetlerinin desteğinden çok memnun kaldım.. Bundan önceki laptobumda Hp idi.. Bundan sonraki için ilk düşüncem Hp olur. Hp Müşteri Hizmetlerine Teşekkürler.. |
HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (22. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun hocam. Ben de o sorunu ara ara yaşadım, şarjdan çıkar - şarja tak şeklinde çözmüştüm.
-
Hepsiburada dan aldık , bakalım, ekran 144 hz değil sanırım, bi o aklıma takıldı. Haricinde umarım problem yaşamam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: phantasmHepsiburada dan aldık , bakalım, ekran 144 hz değil sanırım, bi o aklıma takıldı. Haricinde umarım problem yaşamam.
Ekranın tazeleme hızını bi netleştirebilsem duruma göre bende alacağım ama onca yeri aradım taradım net bi bilgi yok bu model özelinde 🤦♂️
-
Ryzenli modeli kullanıp da memnun olmayan, ısınma sorunu yaşayan var mı? Ryzen 5 4600h gtx 1650 modeli sseçeneklerimin arasında.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: phantasmHepsiburada dan aldık , bakalım, ekran 144 hz değil sanırım, bi o aklıma takıldı. Haricinde umarım problem yaşamam.
Laptop size ulaştı mı? Görüşlerinizi yazabilirseniz memnun oluruz tabi birde şu ekran tazeleme hızını netleştirsek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geldi hocam da henüz işletim sistemi yükleyemedim, yarın yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulaştı, win 10 yüklemek zulüm , mh ne deiğini bilmiyor driver olarak win 10 home yüklersem problemsiz kullanabileceğimi söylediler. https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops seri numarasını girince öyle dönüp duruyor , vermiyor driverları , farklı tarayıcılarda da denedim.
-
60 hz ekranı, laptopun sağ kısmı hafif ısınıyor. Derli toplu bir görüntüsü var. parmak izi kalmıyor , içi dışı kolay kolay çizilmez izlenimi veriyor. Hızında problem yok, ama ekranın bi al benisi yok
-
Teşekkürler. Peki soğutma çıkışlarından gelen hava direkt ekrana mı vuruyor sorun olacak bir şey gibi mi?
-
Direkt ekrana vurmuyor.
Teşekkürler.
Merhaba. Ben bu kasanın ec0020nt modelini kullanıyorum yaklaşık 20 30 gündürve bir sorunum var. Pcnin açılması yaklaşık 1.5 2 dk sürüyor ve aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan. 256 gb ssd+1tb hdd var windowsu ssdye kurdum. ssd veya hddde sorun var mı diye crystal disk managerdan test ettim sağlıkları %100 ve ssdnin okuma hızı 3-4 gb arasıydı tam hatırlamıyorum. rufustanda uefi gpt seçtiğime adım gibi eminim ama bu neden böyle tam anlamadım. ilk 1 2 gün windows arkada güncelleme falan yapıyordur ondan uzun sürüyordur dedim ama hala böyle. denetim masasından hızlı başlatı açınca bazen 7 snde açıyor ama yine de saçma yeniden başlatınca 2 dk değil max 5 6 snde açılması gerekiyor. görev yöneticisinden baktığımda bios süresi 3.3sn gözüküyor. konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse çok mutlu olacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yung Plague -- 26 Kasım 2020; 23:11:45 > -
EC0008NT modelindeyim, ben de aynı sorunu yaşıyorum, daha önce yoktu, güncelleme beklemekten başka çaremiz yok hocam.
-
bios güncellemesi gelirse düzeleceğini düşünüyorsunuz yani. ben de belki windowsu kurarken sıkıntı çıkmıştır diye bir daha sil baştan yükleyecektim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yung PlagueMerhaba. Ben bu kasanın ec0020nt modelini kullanıyorum yaklaşık 20 30 gündürve bir sorunum var. Pcnin açılması yaklaşık 1.5 2 dk sürüyor ve aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan. 256 gb ssd+1tb hdd var windowsu ssdye kurdum. ssd veya hddde sorun var mı diye crystal disk managerdan test ettim sağlıkları %100 ve ssdnin okuma hızı 3-4 gb arasıydı tam hatırlamıyorum. rufustanda uefi gpt seçtiğime adım gibi eminim ama bu neden böyle tam anlamadım. ilk 1 2 gün windows arkada güncelleme falan yapıyordur ondan uzun sürüyordur dedim ama hala böyle. denetim masasından hızlı başlatı açınca bazen 7 snde açıyor ama yine de saçma yeniden başlatınca 2 dk değil max 5 6 snde açılması gerekiyor. görev yöneticisinden baktığımda bios süresi 3.3sn gözüküyor. konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse çok mutlu olacağım
Merhaba,
HP Pavilion Gaming 15-ec0014nt cihazını kullanıyorum. Windows 10 20h2, hp sitesindeki bios ve diğer güncellemeler sonrasında "hızlı başlatma" seçeneği aktif olmasına rağmen bilgisayar açıldığında hp logosunda bazen 1 dakika, bazen de 5 saniye bekliyor. Sorunu çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcv -- 27 Kasım 2020; 10:20:7 >
-
Yok hocam, aylardır aynı Windows sürümünü kullanıyorum, sorun yeni yeni meydana geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: burcvMerhaba,
HP Pavilion Gaming 15-ec0014nt cihazını kullanıyorum. Windows 10 20h2, hp sitesindeki bios ve diğer güncellemeler sonrasında "hızlı başlatma" seçeneği aktif olmasına rağmen bilgisayar açıldığında hp logosunda bazen 1 dakika, bazen de 5 saniye bekliyor. Sorunu çözemedim.
Alıntıları Gösterbirebir aynı sorunu yaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hugh JackmanYok hocam, aylardır aynı Windows sürümünü kullanıyorum, sorun yeni yeni meydana geldi.
f.10 bios sürümünden sonra mı oldu peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X