Şimdi Ara

HP Pavilion Gaming 15 Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 11 Kasım indirimleri ile kendime HP Pavilion Gaming - 15-EC0007NT aldım. Bilgisayar geldiğinde gayet güzel hızlı ve akıcıydı.Dün gece bilgisayarı kapattım bugün sabah açtım ve bilgisayar inanılmaz kasıyor yani Windows 10 resmen kasıyor dosya gezginine tıklıyorum 6 7 saniyede açılıyor hiçbir mantık veremedim bilgisayarın yeri bile değişmedi bende belki yazılımsal diyerek bilgisayarı sıfırladım bütün diskleri biçimlendirdim bilgisayarda uygulama kalmadı yinede hala aynı ne yapabilirim SSD sağlığını bir program aracılığı ile kontrol ettim bir sıkıntı görmedi eğer çözüm bulamazsam yarın iade etmeyi düşünüyorum. Bilgisayarda Ryzen 5 3550H işlemci GTX 1650 4 GB ekran kartı ve 8 GB RAM var.

• Hangi firmadan aldınız öncelikle?
    Aynı şekilde şikayetler internette çok ekran kartının ve islemcinin uyumsuz olduğu gibi söylentiler var ve buda böyle bir soruna neden oluyormuş.. Firmaya gonderip iade talep edin bu sorun bu bilgisayarin kronik sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nvidia denetim masasından tercih edilen grafik işlemciyi nvidia olarak seçin yüksek ihtimalle sorun çözülecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.