Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15-BC203NT CORE İ7 7700HQ 16GB-1TB-15.6-GTX1050 2964TL (HAVALE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.garantiliurunler.com/urun/hp-pavilion-gaming-15-bc203nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-15-6-gtx1050-w10/
    Site sağlam mı bilmiyorum. Fiyati gayet iyi fakat nakit istiyor bundan dolayı alamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Doğuş akademi yayıncılık diye bir firmanınmış. İnternette arayınca hep şikayet çıktı önüme. Pek sağlam bir firma gibi görünmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ferman1987

Çok iyi fiyat haber veren arkadaşa teşekkürler. Fakat ödeme şekli çok garipti.Parayı bi çantaya koyup verdikleri adresteki çöpün içine atmamı istediler. Ama olsun. Heyecanla laptopu bekliyorum

Bu çok iyiydi :)

Ben siteye bile tıklamadım linki görünce.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.