Şimdi Ara

Hp Pavilion G6 Wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene yılbaşından beri Hp G6 2212 modelini kullanmaktayım. Laptoptan gayet memnunum fakat son zamanlarda wifide ciddi sorun yaşıyorum. Evde benimkiyle birlikte 3 tane laptop var ve hiçbirinde herhangi bir sıkıntı yok. Sıkıntıdan kastım internetin kopması. Benim laptopta ise internet bağlı gözükmesine rağmen sayfa görüntülenemiyor diyor. Başta sorun modem veya internettedir dedim ama diğer laptoplarda hiçbir sorun yok. Benimkinde ful çekmesine rağmen arada internete giremiyorum. Bazen wifi logosunun üstünde ünlem işareti çıkıyor ve internet erişimi yok diyor. Daha sonra internet erişimi var yazısı yazmasına rağmen sayfa görüntülenmiyor.

Sorun nedir sizce? Dediğim gibi internet ful çekmesine rağmen internete giremiyorum. Özellikle son 1-2 aydır canıma tak etti. Farklı Dns falanda denedim ama çaresini bulamadım.

Hatta bu mesajı telefondan atıyorum. Şu an kardeşim rahat rahat yanımda internete girebiliyorken ben de habire kopup duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 18 Aralık 2013; 1:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.