Şimdi Ara

Hp Pavilion g6 format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim hp pavilion g6 dizüstü bilgisayarım var alalı 1 sene oldu format gerektiğini düşünüyorum windows 8 de recovery olayı varmış onu senedim medya bulunamadı Windows sağlayacak diye birseyler diyor .vBilgisayarci 30 tlye atıyoruz dedi ancak bana biraz fazla gibi geldi bunun ayrica format cdsi varmidir varsa ne kadardır ? İçinizden bilen varsa teamviewerden yaparsa çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Poker1903

Merhaba Arkadaşlar benim hp pavilion g6 dizüstü bilgisayarım var alalı 1 sene oldu format gerektiğini düşünüyorum windows 8 de recovery olayı varmış onu senedim medya bulunamadı Windows sağlayacak diye birseyler diyor .vBilgisayarci 30 tlye atıyoruz dedi ancak bana biraz fazla gibi geldi bunun ayrica format cdsi varmidir varsa ne kadardır ? İçinizden bilen varsa teamviewerden yaparsa çok makbule geçer

selam Poker1903 kardeşim bilgisayarın içinden ilk aldığında recovery dvd ortamına yedekleme yaptın mı eğer yaptıysan
    onu tak cd ortamından bios dan yedekle çnkü bütün veriler silinir eğer yedekleme yapmadıysan hp recovery manager'ı aç ordan başlat
    dvd- ortamına yedekler senden en fazla 3 yada 5 dvd ister eğer hiç bilmiyorum diyorsan 444 03 07 hp bireysel müşteri hizmetlerine ara sana
    yardımcı olurlar ama önce bilgisayarında önemli dosyaların varsa onlar harici diske kopyala kardeşim yoksa hepsi uçar kaybolur

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

quote:

Orijinalden alıntı: Poker1903

Merhaba Arkadaşlar benim hp pavilion g6 dizüstü bilgisayarım var alalı 1 sene oldu format gerektiğini düşünüyorum windows 8 de recovery olayı varmış onu senedim medya bulunamadı Windows sağlayacak diye birseyler diyor .vBilgisayarci 30 tlye atıyoruz dedi ancak bana biraz fazla gibi geldi bunun ayrica format cdsi varmidir varsa ne kadardır ? İçinizden bilen varsa teamviewerden yaparsa çok makbule geçer

selam Poker1903 kardeşim bilgisayarın içinden ilk aldığında recovery dvd ortamına yedekleme yaptın mı eğer yaptıysan
    onu tak cd ortamından bios dan yedekle çnkü bütün veriler silinir eğer yedekleme yapmadıysan hp recovery manager'ı aç ordan başlat
    dvd- ortamına yedekler senden en fazla 3 yada 5 dvd ister eğer hiç bilmiyorum diyorsan 444 03 07 hp bireysel müşteri hizmetlerine ara sana
    yardımcı olurlar ama önce bilgisayarında önemli dosyaların varsa onlar harici diske kopyala kardeşim yoksa hepsi uçar kaybolur

İlk Olarak Cevap Verdiğin İçin Sağolasın . Ben Recovery Falan Yapmadım Çokda Anlamam Ha Bu Arada bilgisayarda hp recovery manager yok sanırım indirmem mi gerekiyor anlayamadım

• Poker1903 P kullanıcısına yanıt
    Hp yükleyip de gönderiyor yani olması lazım ama pc ci ye attırırsan orijinal işletim sistemin gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Ne Önerirsin ?
    Şimdi kendim açıp denedim.Öncelikle bilgisayarın güç düğmesine bastıktan sonra art arda esc ye basın karşınıza gelen ekrandan f11 e basın ve recovery e geçin.Sonra yönergeleri izleyerek işlemi tamamlayın.
  • Ve ayrıca d diskini biçimlendirdiyseniz recovery bundan gitmiş olabilir böyle bir durumda hp ile görüşün çünkü win keyiniz hala gitmemiştir format attırmadıysanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Biçimlendirme Olayını Yapmıştım Ondan Sanırım Dediğini Deneyeceğim Olursa Çok Güzel Olur Boşa 30 TL Gitmesin
    Eğer recovery gitmişse speccy programını indir ve keyini öğren bu keyle yeni orijinal windowns kurabilirsin.Ayrıca windowns için recovery gibi şeyleri tekrar oluşturabiliyorsun galiba geri yükleme olarak ya da dediğim gibi hp yi ara ben böyle böyle burayı sildim de yardımcı olurlar.
    İyi forumlar...
  • Dediklerini harfiyen yaptım ancak pc normal olarak açıldı. Bu hoşgeldiniz ekranına attı işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.