Şimdi Ara

HP Pavilion G6 Bilgisayara Gömülü Windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar sorunum acil , bugün w8 yüklü hp pavilion g6 2277et pc ye w7 yükledim ve tam yükleyemedim , recovery dosyasınıda silmişim w8 sin . Biosa gömülü bir serial buldum w8 ile alakalı . Şimdi sorunum bilgisayara gömülü olan bu windowsu nasıl kurabilirm , internette cok araştırdım herkese aynı sorun kuramazsın demişler recovery silindiyse ama benim elimde serial var recovery olmasada , w8 e nası geri dönebilirim , yada elimdeki keyin w8.1 in mi yoksa w8 in hangi sürüme ait bir key oldugunu nası anlıyabilirim . konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum abim gelmeden bilgisayarı düzeltmem lazım hayatım söz konusu diyebilirim şimdiden teşekkürler

• Bilmediğiniz işe kalkışmayın o seri numarası recovery bölümünde olan windowsa ait sizin eskiye dönmeniz için recovery yüklemeniz gerekir aynı tip win8'le format atsanız da o seri numarasıyla etkin olmaz.Bu konuda forumda kullanan arkadaşlar varsa onlardan yada servisten yardım almalısınız.En kötü win8 longuage kuruludur crack'ini bulup orijinal yapabilirseniz işi kurtarırsınız.
  • O zaman o key geçersiz diyonuz :/ teşekkür ederim çok saolun crackle hallediyim artık , gitti orjinal w8 :D
  • sorunu çözdüm ,Laptobun biosuna gömülü olan serial Windows 8 Core Single Language ürünün aktifleştirme koduymuş. Bu seriali 8.1 singel içinde kullanabiliyormuşuz . İnternette Windows 8 core sinlge language yi bulamamın sebebi her yerde 8.1 in karşıma çıkmasının sebebi buymuş. yani ilk önce 8 i yükleyip sonra 8.1 e yükseltmeyelim diye yapmışlar aynısı w8 pro lar içinde geçerliymiş . Windowsun sitesindede veriyo ayrıca isosunu , Direk kurunca otomatik kendi gördü aktifleştirdi umarım başkalarınında işine yarar .Ama siz siz olun :D virüslü bilgisayara format atmak için Windowsu virüslü bilgisayara yükleyip format atmayın :D:D iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farkindas352 -- 21 Aralık 2014; 22:03:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.