Şimdi Ara

HP Pavilion G6-2305st Laptopumun kulaklık çıkışı bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi ben evde Cs:Go oynarken birden kapı çaldı kafamdada kulakık vardı,tam kapıyı açayım derken kulaklık takıldı,kulakığın ucundakı jak yamuldu heralde.Geri geldiğimde sadece sağdan ses veriyodu fakat kulakılğın jakını oynatınca ses düzeliyordu.Oyun boyunca öyle tutamıyacağıma göre laptopun kulaklık jak girişi tamir ettirilirmi,ettirilirse kaça ettirilir ve anakartmı değişicek yoksa sadece jakmı değişicek bilgili arkadaşlarıma soruyorum. (Birkaç kulaklıktada denedim hepsinde de soldan ses vermiyor sorunun laptopta olduğunu farkettim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: dsbora

Beyler size birşey sorucam;
    Şimdi ben evde Cs:Go oynarken birden kapı çaldı kafamdada kulakık vardı,tam kapıyı açayım derken kulaklık takıldı,kulakığın ucundakı jak yamuldu heralde.Geri geldiğimde sadece sağdan ses veriyodu fakat kulakılğın jakını oynatınca ses düzeliyordu.Oyun boyunca öyle tutamıyacağıma göre laptopun kulaklık jak girişi tamir ettirilirmi,ettirilirse kaça ettirilir ve anakartmı değişicek yoksa sadece jakmı değişicek bilgili arkadaşlarıma soruyorum. (Birkaç kulaklıktada denedim hepsinde de soldan ses vermiyor sorunun laptopta olduğunu farkettim.)

Anakart değişecek diye düşünüyorum laptoplarda entegre oluyorlar masa üstü olsaydı sadece jak kısmı değiecekti çünkü ek bir kablo ile anakarta bağlanıyor masaüstlerinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.