Şimdi Ara

Hp Pavilion dv9000 Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Pavilion dv9000 Entertainment PC( customised )

* Intel Core2Duo T5500
    * 2gb ram
    * 160gb Hard Disk Hitachi
    * Nvidia Geforce Go7600 512mb Ekran Karti
    * 17" Widescreen (Kullanilmaz durumda)
    * Windows Vista Home Premium (32 bit)
    * Entegre Webcam
    * Windows media center
    * Dvd-RW Lightscribe

Urunu 1.5 sene once Londra`dan kendim aldim yaklasik o zamanin parasi ile1200pound yanı yaklasık 2700ytl. Ekran Kullanilmaz durumda, Evde veya is yerinde monitore veya herhangi bi ekrana baglayip kullanmak isteyen arkadaslara siddetle tavsiye ediyorum. Evinde home theatre kurmak isteyen arkadaslar icin uygun bi secenek olacaktir, bende laptop alana kdr uzun bi sure bu laptopu kullandim 22" samsung ekranima baglayip. Ozellikleri cok yeni ve iyi olup oyun oynayan arkadaslari fazlaca tatmin edebilecek durumda. Istege gore arastirmalarim sonucu 500-750 ytl arasi ekrani yenileyebilirsiniz ve tamamen laptop olarak kullanabillirsiniz buda ayrica bilginize sunulur. Bana gelen yeni laptop olmasaydi bende ekrani yenileyecektim fakat artik ihtiyacm kalmadigi icin satiyorum.

Istedigim fiyat 850ytl yaninda hediye olarak orjinal 4 dvd filmde verecem.

Teslimat istanbul ici elden yapilabilir/ Sehirler arasi ise kargo ucretini alici oder...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHacHo -- 17 Haziran 2008; 23:47:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekran nasıl bu duruma geldi sorabilirmiyim ??
  • ekran masadan düştü ve kendi şarj aletinin üzerine düştü. kaldırdığımda böyle olduğunu görünce bende aynı soruyu sordum :) ekrana bağladığında ekran simsiyah oluyor ayna gibi, belli olmuyor yani

• bir arkadaş forumda t7300 işlemcilisini sıfır olarak 1450 ye satıo senin cihazına 500 ekran+ 950=1450 ye gelio ki özellikleri hayli hayli yüksek seninkinden ben fiaytını biraz fazla buldum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
  • haklı olabilirsin fakat bu laptoplar costumize yani özelliklerini kendin seçiyorsun. hepsi daha iyiyse doğrudur. ben fiyatı 850ye çekiyorum seni dikkate alarak...

• benim de anakartı arızalı bir dv9275ea notebook'um var. senin notebook'unu yedek parça amaçlı olarak satın alabilirim. fakat verebileceğim maksimum ücret 400 ytl. çünkü, makinayı ayağa kaldırdıktan sonra ilk işim satmak olacak. (Google'da kısa bir arama yapınca, özellikle hp dv9000 modellerinin tasarım problemli olduğunu, çok ısındığını ve bu nedenle önce monitörü tutan parçaların (left hinge) kırıldığını, sonrasında ise anakartın giitiğini görebilirsin). Makinayı ayağa kaldırdıktan sonra bile, 2nci el olarak 800-900 ytl'den daha fazla etmiyor.

bana ulaşmak istersen email: erkank@hotmail.com
  • HOCAM NOTEBOOK UN SADECE ANAKARTINA NE KADAR İSTİYORSUNACİL DÖNÜŞ YAPARSAN SEVİNİRİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    geçen yıl açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.