Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Arkadaşlar dün bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve sabah açtığımda "SMART disk failure is imminent...." Gibi bir uyarı aldım Hard Dİsk 1' de. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Durduk yere niye böyle hata aldım ? Öneriniz var mı acaba ?

1.HDD'nizin yakında arıza çıkarma olasılığı var.Bilgisayarınızda yavaşlama hissediyorsanız bu süreç hızlanmış demektir.Önemli dosyalarınızı yedekleyin derim

İyi de daha bilgisayarımı alalı 3 ay oldu ve ilk hdd' me adam gibi bişey kurmadım bile nasıl olurda böyle bir hata verir ? Şimdi servise versem hiç yoktan 1 hafta sürecek offff. Yok mudur başka çözümü ya ?

SMART teknolojisi HDD'lerin sorunlarını tespit etmede kullanılıyor.Yani yazılımsal bir sorun değil bu.Çıkan hatayı tam olarak yazarsanız anlarız durumu

The smart hard disk check has detected an imminent failure. To ensure not data loss, please backup the content immediately and run the harddisk test in system diagnostics.

Hard disk 1(301)
    yazıyor ekranda . System diagnostics i çalıştırıncada ID'si şu olan hata veriyor.

9LKX61-5K25P9-MFH14J-60CW03 (son kısımdaki sıfırlar O'da olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 21 Ağustos 2011; 16:29:43 >

• Arkadaş Bu Pc Isındığında Bir Şey Olurmu ? Teknosa ve Bimeks'e Sorduğuma Bütün Sorduğum Çalışanlar Soğutucu Almanıza Gerek Yok Isınmaz Isınsa Da Bir Şey Olmaz Dedi Bu Doğru Mu ???
  • Yakın zamanda sorun çıkarması muhtemel demiş.SMART hatası veren birçok bilgisayarın HDD'inin bir süre sonra bozulduğunu bilirim.Dediğim gibi HDD yakında yolcu olabilir
  • öyle bir zamanda bozuldu ki şimdi versem seervise bayramdan önce bitiremeyecekler Neyse yapıcak bişey yok yol göründü servise..
  • ssmart hatasında yapılacak bişey yok.. direkt servise..
  • Bu ati sitesindeki güncel driver ı kurabilen varmı yuklemeye calıstıgımda bilgisayar satıcınızın sayfasından indirin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sl_vz

Bu ati sitesindeki güncel driver ı kurabilen varmı yuklemeye calıstıgımda bilgisayar satıcınızın sayfasından indirin diyor.

Ürünün hp'deki sitesinden son versiyonu indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssv

quote:

Orijinalden alıntı: Azraelll

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

İşte bu ayarın yapılabileceği catalyst'i amd nin sitesinden indiriyorum ancak yükleyemiyorum,
    Catalyst Control Center'i yüklüyor, HydraVision Package'i yüklüyor, AMD Media Codec Package'i de yüklüyor ancak Catalyst Software Suite'i yüklemiyor ki sanırım sizin gösterdiğiniz bu ayarı onda yapabileceğim, yüklememe sebebide nedir anlamıyorum hepsi aynı sayfada aynı ekran kartı için olan yazılımlar, üçünü sorunsuz yükleyip kullanabiliyorum ancak neden Catalyst Software Suite olmuyor anlamıyorum, driverda bir sorun var sanırım, "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan yüklenemiyor" diyor! yav donanım senin yaptığın donanım, yazılım desen makina 0 daha bir şey yüklemedim senin yaptığın yazılımı yüklemeye çalışıyorum...Dv7 bir laptopum daha var onda hiç sorun yaşamıyorum ekran kartı Nvidia marka gene HP ancak dedğim gibi ekran kartı Nvidia....Sorun 0....

bilgisayardaki tüm ati programlarını kaldırıp hp sitesinden ilk ekran kartı driverini yüklemeyi deneyin..

Sizin bu mesajınızdan hemen önceki mesajımda "sl_vz" isimli kişiye aman sakın onu yapma diyordum :) denedim, onuda denedim ancak sonuç, sistem derecelendirme puanı anında 5,9 dan 4,1 e düştü, ekran ölçekleme sorunu gene çözülmedi.

usta bence windows derecelendirme puanı okadar önemli değil.. yapılacak işlem şu.. tüm driverler silindikten sonra ilk sürücü yüklenir daha sonra günceliyle upgrade edilir.. eğer performansında bir sıkıntı yoksa windows puanıda cok mühim değil.. ayrıca ati gerçekten performanslı kartlar üretiyor ama şu yazılım işini maalesef beceremiyorlar..

Yo yo, tabi bende puanında değilim dediğiniz gibi o işlemleri yaptım ancak gene ekran ölçekleme ayarları yapıla bilecek bir driver yükleyemedim, daha doğrusu sizinde belirtiğiniz gibi yaptıktan sonra ati den update yapim dedim update yapılmış gibi göstermesine rağmen HP den indirdiğim driver durmaktaydı, belirttiğim gibi o driverla veya sistem dercelendirme puanıyla bir sorunum veya takıntım yok, bir driver bulim Dv7-6001st model laptop'ta ekran ölçekleme yapan isterse 10 yıl önce çıkmış bir drıver olsun gene razıyım ve onu yüklerim, kullanırım

Masaüstünüzde sağ klik yapıp grafik seçeneklerindeki pano sığdırma bölümünden ekran ölçeklendirmesini koru seçeneği işaretlediniz mi ya da işaretli mi?

Sonunda buldum, dv7-6001st model laptop'ta ekranı 1024x768 veya daha küçük çözünürlüğe getirince görüntünün tam ekran olmayıpta çerçeve içinde kalmasından şikayetçi olanlar, yapmanız gereken, çözünürlüğü degistirdikten sonra, CTRL+ALT+F11'e basmanız...

• Allah aşkına biri söylesin bu laptop sata 3 destekliyormu , destekliyorsa sata 3 ssd takılırmı lütfen biri cevap yazsım
  • ya hocam sen arasana hp destek hattını direk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ya hocam sen arasana hp destek hattını direk ?

ya hocam cevap vermiyorlar yha 444 71 71 aradım olmadı 444 03 07 yi aradım o da yok kapanıyor telefon offf biriniz bi cevap verin allah aşkına
  • Arkadaşlar hp dv6 6030et var bende. Daha 1 haftalık değil. Bu sıcaklıklar normal mi? Acil arkadaşlar

• Normal arkadaşım hatta normalden bi kaç derece daha düşük Soğutucundan memnun musun bu arada benimde aklımdan geçiyor ?
  • quote:

Normal arkadaşım hatta normalden bi kaç derece daha düşük Soğutucundan memnun musun bu arada benimde aklımdan geçiyor ?

çok memnunum, tavsiye ederim kardeşim
  • Benim için ufak bir test yapabilir misin ? Hem soğutuculu hemde soğutucusuz oyun oynarken ki sıcaklıkları buraya yazabilir misin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ya hocam sen arasana hp destek hattını direk ?

ben size bir şey sorucaktım siz kendi laptopunuzas ssd taktınız yha iki farklı hardd disk hiç uyumsuzluk yaşadınız mı yani bir hdd diğeri ssd bir şey olmadı mı ben de 60 gb bir sata 3 ssd alıcam birbirleriyle uyumlu oluyorlarmı hiç sorun yaşadın mı? sorun oluyorsa nasıl düzeltiyorsun raid0 lamı lütfen bir yardımcı ol arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

Arkadaşlar hp dv6 6030et var bende. Daha 1 haftalık değil. Bu sıcaklıklar normal mi? Acil arkadaşlar

Yanlız HP coolsense özellğinde en soğuk modunda fan sesinin yüksek olma ihtimali normaldir cünkü ısıyı soğuk tutmak ve dengelemek icin ordan açık vermek zorunda sadece bilgi amaclı yazdım yani oyun oynuyorsan eger yinede bu ses normal windows dısında daha fazla cıkacaktır...

• quote:

Benim için ufak bir test yapabilir misin ? Hem soğutuculu hemde soğutucusuz oyun oynarken ki sıcaklıkları buraya yazabilir misin ??

yaparım tabi ama birkaç gün evde değilim. 2 3 güne yapabilirim ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

quote:

Orijinalden alıntı: cemkurkcu

Arkadaşlar hp dv6 6030et var bende. Daha 1 haftalık değil. Bu sıcaklıklar normal mi? Acil arkadaşlar

Yanlız HP coolsense özellğinde en soğuk modunda fan sesinin yüksek olma ihtimali normaldir cünkü ısıyı soğuk tutmak ve dengelemek icin ordan açık vermek zorunda sadece bilgi amaclı yazdım yani oyun oynuyorsan eger yinede bu ses normal windows dısında daha fazla cıkacaktır...

evet gürültülü ama sesten rahatsız olmuyorum pek

• acaba bu laptop sata 3 desteklermi desteklerse sata 3 ssd tavsiye edermisiniz 120 gb en iyisinden
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.