Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-3020ET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Orijinalden alıntı: araw

bugün bimekste bu ürünü ve 2133etyi gördüm. Aslında biraz ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi bi tercih olur? dv7-3020nin ekran kartı kafamı karıştırıyor açıkçası.

arkadaşlar bu yardımı sizden bekliyorum acaba dv7-2133 mü yoksa dv7-3020 mi alayım...

ben tercihimi 3020etden yana kullandım, işlemcinin i7 olması, ddr3 bellek ve 500gb 7200rpm sabit disk olduğundan dolayı. Ekran kartı 2133den biraz daha kötü ama beni tatmin edeceğini düşünüyorum. Eğer ekran kartına fazla takılmıyosan tercihin 3020 olmalı bence.
    Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • arkadaşlar dv7 3020 electroworld de 2.649 tl stoklarda varmış
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • eksen bilgisayara da bakabilirsiniz orda da fiyatı uygun gözüküyor
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25584
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

hp yi boz parasını geri al diyenlere bişey söyliycem.Bozunca direk sana parasını mı veriyolar sanıyosun ben para iadesi bekliyorum 4.5 aydır servis sorunlarıyla uğraşıyorum.İnan bu kadar zahmet o paraya değmez.Keşke laptopum bozulmasaydı da bu kadar uğraşmasaydım.Az bişe zengin olsam çarpacam o parayı hp nin suratına al istemiyorum diye ama mecburen peşinde koşuyorum.Evde 2 tane hp pavilion dv5 serisinden laptop vardı 2 si de 8-9 ayda bozuldu.Hiç de hor kullanmadık.Çok titizdik laptop konusunda az bişe toz oldumu silerdim ama bozuldu işte hp nin bitmek bilmeyen ısınma sorunu yüzünden laptoplar yanıyor.2 laptopun da bi yeri yanmış benimkinin anakart yanmış abimininkinin harddisk yanmış.Bozulmayan laptop olarak toshiba gördüm yakın çevremde.Arkadaş çok hor kullanyıor laptopu ekran kısmından tutup kaldırıyo bi kere yere bile düşürdü ekran çerçevesi açıldı ve hala tık demedi calısıyor.Görsen sanki laptopa inşaat çıkmış gibi çizik yarıklarla dolu ama en ufak bi sorunu yok.Haftalarca açık bırakıyor torrentten dosya filan indiriyo hala yanmadı yani.Hp alacaklara tavsiye etmiyorum sırf ısınma sorunu ve müşteri hizmetlerinin ilgisizligi yüzünden sürekli oyalıyolar.Hp alacaklar bir de soğutucu almalı bence.Belki ben de hp alıcam mecburiyetten ama sogutucu şart

o süreci bilemem benim öyle bir durumum olmadı ama ısınıyor denen dv serisinde bile dediğin gibi saatlerce açık kalıp torrentten film indirdim 2.5 sene oldu tık demedi e neyapalım şimdi seninki yandı diye tüm hp'lere çamur mu atalım

ayrıca yeni seri hp'ler ısınmıyor ısınıyor diyenin alnını karışlarım

Benle beraber 3 arkadaş hp almıştık.3 ümüzünki de bozuldu bu sadece benimki mi yanmış demek.Asıl sana bozulmayan bi laptop gelmiş şanslısın kıymetini bil.10 hp laptoptan 6 veya 7 si kesin bozuluyor gözlemlerime göre.Arkadaşlarımın da laptopları var böyle 2-3 senelik ama hiç biri hp değil.Hp uzun dayanan laptop bulmak şans işi..En dayanıklı toshiba gördügüm kadarıyla asusa da iyi diyolar ama hp asla

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

hp yi boz parasını geri al diyenlere bişey söyliycem.Bozunca direk sana parasını mı veriyolar sanıyosun ben para iadesi bekliyorum 4.5 aydır servis sorunlarıyla uğraşıyorum.İnan bu kadar zahmet o paraya değmez.Keşke laptopum bozulmasaydı da bu kadar uğraşmasaydım.Az bişe zengin olsam çarpacam o parayı hp nin suratına al istemiyorum diye ama mecburen peşinde koşuyorum.Evde 2 tane hp pavilion dv5 serisinden laptop vardı 2 si de 8-9 ayda bozuldu.Hiç de hor kullanmadık.Çok titizdik laptop konusunda az bişe toz oldumu silerdim ama bozuldu işte hp nin bitmek bilmeyen ısınma sorunu yüzünden laptoplar yanıyor.2 laptopun da bi yeri yanmış benimkinin anakart yanmış abimininkinin harddisk yanmış.Bozulmayan laptop olarak toshiba gördüm yakın çevremde.Arkadaş çok hor kullanyıor laptopu ekran kısmından tutup kaldırıyo bi kere yere bile düşürdü ekran çerçevesi açıldı ve hala tık demedi calısıyor.Görsen sanki laptopa inşaat çıkmış gibi çizik yarıklarla dolu ama en ufak bi sorunu yok.Haftalarca açık bırakıyor torrentten dosya filan indiriyo hala yanmadı yani.Hp alacaklara tavsiye etmiyorum sırf ısınma sorunu ve müşteri hizmetlerinin ilgisizligi yüzünden sürekli oyalıyolar.Hp alacaklar bir de soğutucu almalı bence.Belki ben de hp alıcam mecburiyetten ama sogutucu şart

o süreci bilemem benim öyle bir durumum olmadı ama ısınıyor denen dv serisinde bile dediğin gibi saatlerce açık kalıp torrentten film indirdim 2.5 sene oldu tık demedi e neyapalım şimdi seninki yandı diye tüm hp'lere çamur mu atalım

ayrıca yeni seri hp'ler ısınmıyor ısınıyor diyenin alnını karışlarım

evet ..son dediğine katılıyorum 2 seri oncesinden dv5 almıştım 9600m gt yanıp kavuruyordu..

bu seride hp iyi soğutma sağlamışş..ısınsa bile fark edilmiyor..öncesiden 9600 un yongası sol avucumuzun içinde idi..yer değişikliğine gidilmediyse gerçekten iyi yapmışlar..

bu arada yeni serilerde fanların sesi ısınınca müthiş coşuyo bee.. bi dirt 2 oynayalım dedik..arabanın egzoz sesinden çok bizim fanın sesi geldi..:D..e tabi oyuna gendini kaptırınca adam ..fark etmiyor..:D..altına kıytırık bi soğutucu aldım yararı azda olsa oldu..2-3 derece gerçi azda değil ama neyse..:D

• Bugun elektro worlden alcaktım, 2567 liralık ürüne kredi kartıyla alacağım için 3056 küsür lira biçtiler o yüzden alamadım arkadaşlar , bimeks de denicem şansımı hem ord 240 lira hediye çeki veriyolar (:
    Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • yarın hayırlısıyla kavuşuyorum bilgisayarıma
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR3 1333 Mhz RAM |nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Home Premium 64 Bit
  • Birkaç test koyalım da ortalık şenlensin :)
    Win7 64bit puanlaması;
     HP Pavilion DV7-3020ET

Cpu-z ve Gpu-z sonuçları;
     HP Pavilion DV7-3020ET
     HP Pavilion DV7-3020ET

Ve son olarak normal kullanımda (internet, msn vs.) sıcaklık değerleri;
     HP Pavilion DV7-3020ET

• sonuclar güzel ram markaları farklı mı acaba merak ettim
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR3 1333 Mhz RAM |nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Home Premium 64 Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

sonuclar güzel ram markaları farklı mı acaba merak ettim

burdan buyrun :)
     HP Pavilion DV7-3020ET
     HP Pavilion DV7-3020ET

• quote:

Birkaç test koyalım da ortalık şenlensin :)
    Win7 64bit puanlaması;
     HP Pavilion DV7-3020ET

Cpu-z ve Gpu-z sonuçları;
     HP Pavilion DV7-3020ET
     HP Pavilion DV7-3020ET

Ve son olarak normal kullanımda (internet, msn vs.) sıcaklık değerleri;
     HP Pavilion DV7-3020ET

hayırlı olsun...
    nerden ve kaça aldın?

• teşekkürler, Eksen bilgisayardan 2480 liraya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

hayırlı olsun harika bir laptop.
    bende bunun işlemcisi düşük olanından kullanıyorum benimkide 17.3". sana sorum sendede bass reflex sistemi var laptopun altında. ve memnunmusun sanki ben hiç bass hissedemiyorum.

ne yalan söyleyeyim beni de pek tatmin etmiyor ama yine de bir laptop için iyi olduğunu düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: wings35

hayırlı olsun harika bir laptop.
    bende bunun işlemcisi düşük olanından kullanıyorum benimkide 17.3". sana sorum sendede bass reflex sistemi var laptopun altında. ve memnunmusun sanki ben hiç bass hissedemiyorum.

ne yalan söyleyeyim beni de pek tatmin etmiyor ama yine de bir laptop için iyi olduğunu düşünüyorum.

ben bu ayarda kullanıyorum. eskisinden daha iyi. ama umduğum bass kesinlikle yok. acaba çalışmıyormu?? yada aktif halemi gelmiyor. anlamadımki. okadar subwoofer var diye yazmışlar.

HP Pavilion DV7-3020ET

• ürün elime yeni ulaştı. gerçekten çok hoş bi cihaz yapmışlar.
  • bu arada C yi nasıl 2 ye böleriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

bu arada C yi nasıl 2 ye böleriz?

ben Paragon Partition Manager™ 2010 Free Edition ile böldüm ücretsiz sürümünü sitesinden indirebilirsin. win7 64bit uyumu var.
    benim hp laptopta 320gb hdd vardı bu prog. ile sorunsuz böldüm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.