Şimdi Ara

HP Pavilion dv7-2133et Dizüstü Bilgisayar Parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HP Pavilion dv7-2133et Dizüstü Bilgisayar Parçaları
    İyi günler herkese. HP Pavilion dv7-2133et model dizüstü bilgisarımın anakartı arızalandı ve parçalarını satmaya karar verdim. Anakart hariç tüm parçalar çalışıyor arkadaşlar. Sağlam anakart ile test ettim. Aşağıya parçaların fiyatlarını yazıyorum. Laptopun özelliklerine bakmak isterseniz link şudur:http://support.hp.com/tr-tr/document/c01860350

Not: Bu parçalar sadece HP Pavilion dv7-2133et dizüstü bilgisayarı ile uyumlu değildir. Benzer bileşenlere sahip bir dizüstü bilgisar ile de kullanabilirsiniz.

Parçalar ve Fiyatları ***Parçaların resimleri kısa süre içinde yüklenecektir.

İşlemci: Core 2 Quad Q9000 2Ghz İşlemci Fiyat: SATILMIŞTIR

Ram: 2 x Hynix HYMP125S64CP8-S6 2GB DDR2 SODIMM Toplam: 4GB Fiyat: 60TL (2 adet fiyatıdır. Tek satış yoktur)

HDD: Seagate Momentus 320GB 5400 RPM 8MB Cache Fiyat: 60TL

LCD Ekran: 17,3 inç Diyagonal HD+ Yüksek Tanımlı HP LED BrightView Geniş Ekran (1600 x 900) Fiyat: 110TL (LCD panel dış kasası, kamera ve wifi antenleri ile birlikte gönderilecektir.)

Wifi Kartı: İntel INT-512ANMMW Fiyat: 30TL

DVD Okuyucu ve Yazıcı: HP GT20L Fiyat: 30TL

Laptop Soğutucu Fanı: ADDA AB9105HX-DE3 Fan ve Bakır Soğukma Bloğu (İşlemci + Ekran Kartı soğutucu) Fiyat: 30TL

Adaptör: PA-1900-32HT 19V 4.74A HP Laptop Adaptörü Fiyat: 25TL

Ses Bağlantı Kart: DAUT3AAB6C0 Mikrofon + Kulaklık Girişi ve Kumanda Kızıl Ötesi Alıcısı Fiyat: 20TL

Güç Tuşu: DAOUT3TH8D1 Power Tuşu Fiyat: 20TL

Hoparlör: 3WUT5SATP10 Sağ ve Sol Hoparlör Fiyat: 20TL

Subwoofer: HP Pavilion DV7 SUBWOOFER (Kasa Altından Söküldü) Fiyat: 25TL

USB Bağlantı Kartı: Laptopun yanından söktüğüm 2 adet USB 2.0 girişi olan kart Fiyat: 15TL

Dokunmatik Tuşlar: Klavyenin üzerinde yer alan dokunmatik tuşlar. Fiyat: 30TL

Toplu alımda hatırı sayılır bir indirim yapılacaktır.
    Kargo Alıcıya Aittir. İzmir içi elden satış yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iletişim bilgisi verirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP 6720S LAPTOP UCUZA ---------
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.