Şimdi Ara

HP Pavilion dv6000 driverları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu laptopa ait driverları nereden bulabilirim nette var ama hep sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Merhaba bu laptopa ait driverları nereden bulabilirim nette var ama hep sorunlu

Bu dv6000 in alt modelleri de oluyor galiba hocam. Modeli nedir bunun?
  • hocam aida64 yükleyip bilgisayar özet kısmında ekran kartının sesin modellerini öğrenebilirsiniz
    ve sol tarafta ağ bölmesinde pcı pnp ağ bölümündede ethernet kartlarının modelleri yazar
  •  HP Pavilion dv6000 driverları

hocam valla laptop tam olarak bu sag üstte pavilion dv6000 yazıyor ama altında 6500 yazıyor zaten sorunlu bir makina kaç gündür illallah ettirdi en kısa zamanda kurtulmaya bakacagım.

Hakan3460 sagolasın indirdim NVIDIA® GeForce 8400M GS ekran kartı cıktı nvidia nın sitesinde göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

HP Pavilion dv6000 driverları

hocam valla laptop tam olarak bu sag üstte pavilion dv6000 yazıyor ama altında 6500 yazıyor zaten sorunlu bir makina kaç gündür illallah ettirdi en kısa zamanda kurtulmaya bakacagım.

Hakan3460 sagolasın indirdim NVIDIA® GeForce 8400M GS ekran kartı cıktı nvidia nın sitesinde göremedim

win7 değilmi?

• w7 home pre. 32 bit hocam

edit: buymus
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/45134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 22 Haziran 2012; 21:24:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.