Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FHD panel takan oldu mu hiç buna 1360et led panel kullandığı içim modifikasyona gerek kalmadan fhd led panel takılabilir diye duydum ama hiç denemedim. Ekran kırıldı da benim 22 monitörle kullanıyorum
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    ekran gibi çok bozulan şeyler çok satılıyor :=) benim dokunmatik panelin altındaki kabloda kırılma var. türkiye de 2 kişi de var onlarda 2. el :)
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Devrem tasinabilirlik onemliyse iyi bir full hd ips panel harika olur ama bana kalirsa en mantiklisi senin yaptigin gibi. Zaten benim renkler nedense giderek solmaya basladi monitor şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi şehir dışına çıkacam kaldım öyle, mecburen evde bırakacam aleti. Neyse hdd yi komple yedeklemiştim başka cihazlar ile işimi görecem artık
  • 4 yıl doldu benim dv6 ile . İlk aldigimda pek bilemiyordum iyi mi yaptım kötü mu yaptım ama şuan cihaz hala tas gibi . Bu yaz GTA V i de sorunsuz oynayıp bitirdim . Bu durum ekran kartı için zirveydi daha bisey beklemem . Daha bir 4-5 yıl daha kullanırım umarım bir sorun olmazsa .

Benim gibi cihazı eskimiş arkadaşlara 2 tane önemli tavsiye var

1- SSD
    2- w8

Bunları yapın , geni bir cihaz almış gibi olursunuzolursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar elim hp pavilion dv6 1365et bilgisayar var.Bu bilgisayara ssd takabilirmiyim ve bu ssd sata 2 mi sata 3 mü olmalı veya hangisinin bilgisayarda olduğıunu nasıl anlarım.Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko_38

İyi akşamlar arkadaşlar elim hp pavilion dv6 1365et bilgisayar var.Bu bilgisayara ssd takabilirmiyim ve bu ssd sata 2 mi sata 3 mü olmalı veya hangisinin bilgisayarda olduğıunu nasıl anlarım.Teşekkürler şimdiden

SSD takabilirsiniz tabiki. Sata 2 de olsa 3 de olsa 2 performansını alırsınız.

• Saolasın hocam internette araştırayım nasıl takılır edilir biraz hızlandıralim pcyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fruko_38 F kullanıcısına yanıt
    Bence hdd yerine takin. Dvd romu sokup oraya hdd i yerlestirin.

• Bu arada Windows 10 driver sorunu olurmu beklemelimiyim?
  • Arkadaşlar sistemim çöktü recovery ile kurtarmaya çalışınca hata veriyor sanırım hdd de recovery için ayrılmış dosyalar silinmiş DVD seti oluşturmuştum ama onlarda zarar gördüğü için okumayıp hata veriyor nasıl kurtarabilirim yardımcı olur musunuz recovery dosyalarını bir yerden indirebilir miyim?
  • Bu cihazı kullananlar (3114et), Ekran kartı sürücülerinin hangi versiyonlarını kullanıyorsunuz .Windows 10 değiştirilebilir grafiklerde sorun yaşıyorum .Birde internette rastladığım kadarıyla g6ların biosunda switchable graphich fixed mode diye bir şey var bunu bizim bilgisayarlarada getirebilmne ihtimalimiz var mı?
  • arkadaşlar dv6 serisi değil ancak hp konusu olduğu için size bir şey sormak istiyorum: hp 13-b200nt ürününü almayı düşünüyorum ürün linkihttp://www.bimeks.com.tr/urun/145986/hp-13-b200nt-l0c09ea-.aspx ancak hp'lerde kronik ısınma olduğunu çok yerde okudum acaba benim almayı düşündüğüm seride bu problem var mıdır bilginiz var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuse6

arkadaşlar dv6 serisi değil ancak hp konusu olduğu için size bir şey sormak istiyorum: hp 13-b200nt ürününü almayı düşünüyorum ürün linkihttp://www.bimeks.com.tr/urun/145986/hp-13-b200nt-l0c09ea-.aspx ancak hp'lerde kronik ısınma olduğunu çok yerde okudum acaba benim almayı düşündüğüm seride bu problem var mıdır bilginiz var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim

Isinma sorunu bitti gibi bir sey ama ayni donanimli diger markalarin daha az isindigi hala bir gercek.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    kronik bi ısınma olmaması benim için yeterli teşekkür ederim.
  • Elinde Hp Pavilion DV6 serisi laptop olanlar Product Key etiketinde hangi sürüm yazıyorsa o sürümü bilgisayarlarına yükleyip direk yazılı key ile Win 7 yükleyebilirler. (OA MEA sürümü olanlar içinde bu durum geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engez -- 10 Ağustos 2015; 20:16:54 >
  • engez E kullanıcısına yanıt
    Laptopun altında serial kod var demi
    Ve hangi sürüm olduğu yazıyor mu

Onu internetten indirip o serial ile aktifleştireceksiniz sonra win 10 a yükseltin

• Hp pavilion dv6 1300st var bilgisayara usb Windows 7 iso format sonrası bilgisayar 20-30 dakikada açılmaya başladı,

bios tan hdd test ettiğimde hard disk 1 Quick (303) hatası ile test sonlanıyor,

acaba format atarken bios tan ayar değişikliği yapmış olabilirmiyim?

bilgisayar açıldıktan sonra ise çalışırken hiç bir sorun yok sadece açılırken açılmıyor.

sorun ne olabilir, şimdiden teşekkürler.
  • HP PAVILION L0D92EA i5-5200U 2.2GHz 8GB 1TB 2GB GT830M kullanıcısıyım .

Buraya yazabilirmiyiz bizim bir kulübümüz bile yok.

ssd+ram takviyesi yapmak istiyorum.

Ankarada bunu yapacakresmi servis var mı laptopum sadece 6 aylık
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    Giacomo Carrozzoyoutube
    HP pavilion 15-p047nl - Disassembly & Update RAM
    https://www.youtube.com/watch?v=EuovxquGRFk

bu linkteki ise yetkili servis dışında garanti dışı kalır

hp yi arayıp destek isteyebilirsiniz
    onlar sizi yönlendirir

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.