Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.098
Cevap
26
Favori
932.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada ne tuaf ilk başta bimeks çanta vermiyordu.bugün aradım veriyoruz çanta dediler.ama gerek kalmadı çünkü aradıktan sonra 1146 yı gördüm.1146 aklımı çeldi gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalita -- 20 Mayıs 2009; 16:01:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozden61

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3873224-3956828.html?jumpid=reg_R1002_TRTR
    linkte 1146et ekran kartı ddr3 gözüküyor.
    bende uzun zamandır arastırma yapıyorum laptop icin. oncelikle masaüstümü laptopmu ona karar veremedim. o yüzden iki taraftan calısıyorum. bana fikir verirmisiniz. laptopmu pcmi?
    laptop dereseniz nende hp. acer , casper veya monster gibi markalar da var. bu hp donanımına yakın farklı markaların ne gibi dezavantajı olur?

Kişisel görüşüm olarak söylemek istiyorum, masaüstü bilgisayarlar artık kaba geliyor bana. Ama laptoplar da artık taşınabilirliği konusunda problemler oluşturmaya başladı, baya ağırlaştı yani.

Yine de evde bir tane çok iyi bir masaüstü kullanıp dışarda internete falan girip belli başlı işlerimi halletmek için ayrı bir netbook almayı tercih ederdim sanırım.

Hp'nin adı var bir kere onu biliyoruz. Monster acayip garantiler sunuyor ve çok uçuk modelleri var. Acer'ın aynı bilgisayarı 300 400 lira ucuz olabiliyor ama özellikle bu modelden kullanıcılar olarak gayet memnunuz biz.

İyice bir düşün bakalım önce sonra gel sor, tartışalım, çok iyi bilgili arkadaşlar va burada her türlü yardımda bulunuyorlar sağolsunlar.

• Ben bundan sonra yine laptop alırım. Gerçekten çok rahatlıkmış ya. Bitanede masaüstü olacak download bilgisayarı normal bişey oh mis gibi. Oyun oynamam zaten fazla can sıkıntısından açarım yarım saat bir saat oynar sıkılırım Ama oyunu iyi şekilde çalıştırmasını isteidğim için aldım bunu.

Allah nazardan saklasın pilide çok uzun gidiyor. Alıyorum gidiyorum balkona mis gibi nete giriyorum

jrmemo , çanta güzele benziyor iki teknosa var burda bakarım oraya bi. Kararsızım aslında normal çanta tipindemi olsun yoksa sırt çantası gibi mi. Sırt çantası olursa yer sıkıntısı ollur gibi geliyor mesela arabada falan taşırken. Bide sırtıma astığımda o ağırlıkla yamulma üzerine baskı falan yapmasın.

• yazılımcı hatrın için tıkladım valla oyu bir kaç kez :)
  • Arkadaşlar alan herkese hayırlı olsun.Buarada ekran kartı gddr3 olmasına rağmen hızı 667 değil de 800 olsaymış 3dmark 7000 civarında çıkarmış.
    Bu arada gta4 den ss verebilir misiniz fraps ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

yazılımcı hatrın için tıkladım valla oyu bir kaç kez :)

sağoll
  • @jrmemo
    Saolasın bir şekilde halledecez artık......
  • @Yazılımcı Online Benim hep hayalimdi ya sırt çantası, elinde uzun süre taşıması insana koyuyor valla bi de o ağırlığı düşünemiyorum, sırt daha rahat taşır bence bi problem olmaz, Kelebek de güzelmiş hani 10 numara :D

@mecker bak sen abi beğen dediğim gibi, bu model fena değil ama emin ol
  • Arkadaşlar Acronis Disk Director Suite ile gitmiş Recovery bölümümü geri getirmiş bulunuyorum, şu ana acayip mutluyum kendi dvdlerimi oluşturuyorum.
    Yardımları için Murat kardeşime çok teşekkür ederim, herşey için sağol hocam.

Sadece Recovery bölümünü bir yere kopyaladım ve yeni bir bölümüm oluştu, şimdi onu aktif olarak kullanabilir durumdayım.
  • çok sevindm hocam hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben bundan sonra yine laptop alırım. Gerçekten çok rahatlıkmış ya. Bitanede masaüstü olacak download bilgisayarı normal bişey oh mis gibi. Oyun oynamam zaten fazla can sıkıntısından açarım yarım saat bir saat oynar sıkılırım Ama oyunu iyi şekilde çalıştırmasını isteidğim için aldım bunu.

Allah nazardan saklasın pilide çok uzun gidiyor. Alıyorum gidiyorum balkona mis gibi nete giriyorum

jrmemo , çanta güzele benziyor iki teknosa var burda bakarım oraya bi. Kararsızım aslında normal çanta tipindemi olsun yoksa sırt çantası gibi mi. Sırt çantası olursa yer sıkıntısı ollur gibi geliyor mesela arabada falan taşırken. Bide sırtıma astığımda o ağırlıkla yamulma üzerine baskı falan yapmasın.

arkadaşlar bi kere laptop kulanan biri bidaha zor masa üstü pc kullanır laptopın rahatına alışınca zor gelir masanın başında oturmak. ben bi önceki laptopumu 3 sene önce almıştım sürekli onu kullanıyordum ayatarak pc kucağınızda msn yapmanın tadı başka oturmayı pek sevmemde okuldan eve tatile gidince evdeki masa üstünün başıan bi tek format atmak için oturuyordum oda 1-2 saat zorla.

yazılımcı senin çanta konusuna gelirsek sırt çantası almanı şiddetle tavsiye ediyorum çok rahat oluyor ben dediğim gibi bi önceki lsptopumu 2 sene kadar normal çantayla taşıdım adamın omuzunu çürütüyor resmen sırt çantasına geçince rahatlığı anlıyorsun zaten. kaba gelemz merak etme gayet kibar sırt çantaları var case logic te hem bol gözü fln olsun demişsin sırt çantası tam o iş için hem normaldede kullanılabiliniyor kitap eşya fln taşımak için.

• quote:

Orjinalden alıntı: cell@t

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben bundan sonra yine laptop alırım. Gerçekten çok rahatlıkmış ya. Bitanede masaüstü olacak download bilgisayarı normal bişey oh mis gibi. Oyun oynamam zaten fazla can sıkıntısından açarım yarım saat bir saat oynar sıkılırım Ama oyunu iyi şekilde çalıştırmasını isteidğim için aldım bunu.

arkadaşlar bi kere laptop kulanan biri bidaha zor masa üstü pc kullanır laptopın rahatına alışınca zor gelir masanın başında oturmak. ben bi önceki laptopumu 3 sene önce almıştım sürekli onu kullanıyordum ayatarak pc kucağınızda msn yapmanın tadı başka oturmayı pek sevmemde okuldan eve tatile gidince evdeki masa üstünün başıan bi tek format atmak için oturuyordum oda 1-2 saat zorla.

yazılımcı senin çanta konusuna gelirsek sırt çantası almanı şiddetle tavsiye ediyorum çok rahat oluyor ben dediğim gibi bi önceki lsptopumu 2 sene kadar normal çantayla taşıdım adamın omuzunu çürütüyor resmen sırt çantasına geçince rahatlığı anlıyorsun zaten. kaba gelemz merak etme gayet kibar sırt çantaları var case logic te hem bol gözü fln olsun demişsin sırt çantası tam o iş için hem normaldede kullanılabiliniyor kitap eşya fln taşımak için.

Vallaha önceden bende hep masaüstü derdim ama laptop gibisi yok yagerçekten.

Sırt çantası hiç aklımda yoktu gidip inceliyeceğim hele kredi kartını bi ödeyeyimde 25 inde şu anda alamam fazla açılmıyayım Ama şu yönten kaygım var laptop konulan gözü nasıl oluyor sırt çantalarında. Çünkü sırtımıza asacağız ve omuz tarafından veri bir kuvvet çetkirecek sırtımıza da bskı yapacak, içerde laptop'a da bir baskı yapmasın. Okul yıllarından hatırlarsak kitapların halini bilirsininiz içinde ortadan yamulurlardı hep Sanki elde taşınan çantalar daha kalıplı daha güvenli gibi geliyor bana.

• Merhabalar Listeye benide eklerseniz sevinirim :)

Bende cihazı dün aldım şarj adabtöründe sorun vardı şarjdayken çok fazla ses çıkıyordu patlayacak gibi.
    Bimekse götürdüm hemen değiştirdiler ama soğudum sanki ilk günden bir problemle karşılaşınca :) Neyse..

Xp kuracağım aranızda Xp kuran yada sorun yaşayan oldumu bu pc de acaba ?
    Buarada Ses sorununu anlamadım resimli olark anlatabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Bilgeadam BTA
    Teknik Destek Uzmanı.
  • evet arkadaşlar 3d mark06 skoru yazılımcı online bunuda testin en başına eklerisin oc felan yok dediğim gibi bilmiyorum yapmayı zaten

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\6435
    ve

pc mark05

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\6417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 21 Mayıs 2009; 12:22:55 >

• arkadaşlar ben bir kaç sorum var

1. LightScrible özelliğini hangi cd veya dvdlerde kullanabiliyoruz çünkü normal cd veya dvd yi kabul etmedi
    2. Tv özelliğini nasıl kullanabiliyoruz
    3. parmak izi olayını çözemedim şifre istiyor ben şifre koymadım
  • arkadaşlar bence dv6-1146et nin vatan fiyatını baya bir yüksek tutmuş yani işlemcide öyle ahım şahım fark yok üstelik hddsi 500 gb.yani ne demek 500 farkda sırf işlemci için verilmez yani.(ben 2000 ytlye aldığım için öyle diyorum)
  • arkadaşlar ben pil %100 doluyken hpnin önerdiği ayarda farkında değildim sonra gördüm.30-40 dk kablolu mouse bağlı ses ortadan az bişey fazla yani %75 açık gibi san naderas oynadım pil %100den %63 e düştü bu normal mi sizce
    not:pilden ilk defa kullanıyorumyani daha 1.şarjım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 21 Mayıs 2009; 14:26:25 >
  • 6400 puan gerçekten çok iyi, birde OC yapılırsa 7500 leri bulur gibime geliyor ama şu ana kadar OC yapabilen yok, kilit koymuş olabilirler.
    Eğer öyleyse bendeki 9600M GT DDR3 OC li 7000 puanla şu an için zirvede
    ( Biraz züğürt tesellisi yaptım galiba )
  • Merhaba Arkadaşlar
    19 mayıs itibariyle bende aranıza katılmış bulunuyorum..
    Adana Bimeks 'ten Maximum karta 12 taksit ve %10 maxipuana 2192tl ye (yani 1973tl ye geliyor ) sipariş etmiş olduğum dv6-1115 i şanlıurfada bekliyorum şuanda
    uzun süren araştırma ve beklemelerim sonucunda bu makineyi almış bulunuyorum.. umarım pişman olmam.
    inanılmaz sabırsızım şuanda..sorularımla sizi bunaltacağımdan emin olabilirsiniz
  • @yazılımcı online zaten sırt çantalarını inceleyince göreceksin sırt bölümlerinde baya kalın destekli süngerler var yine notebooku koyduğun göz süngerlerle çevrili korumalı yazı sırtında baskıdan fln bişey olmaz normal çantadan daha güvenli hatta bazılarında hava yastıkları var notebookun konduğun gözde. notebooku dik olarak göze koyuyorsunuz o gözün 3 kenarında içi hava dolu ince uzun yastıkllar ver 2cm yüksekliğinde fln.

@ y@s@r
    1.light scribe özelliğini kullanmak için light scribe olan cd yada dvd lerden almalısın teknosadan fln bulabilirsin onların üst yüzeyleri özel bi kaplamadan yapılmış oluyor.
    2. tv özelliği derken bilgtisayarı tv ye bağlamaktan mı baksediyorsun yoksa kullanma klavuzunu okunda ordaki tv kartı ayarlarını görüncemi sordun bunu eğer tv kartı için soruyorsa türkiyeye gelen seride tv kartı yok o özelliği çıkarmışlar trt bandrolünün saçma sapan ve uçuk vergileri yüzünden.
    3.parmak izi koyabilmen için önce bilgisayarına şifre koymanlazım programı çalıştırdığında şifren yok şifre belirle der sana ok de sana şifre girmeni istiyecek bilgisayarına girmek istediğin şifreyi yaz oraya sonrası zaten adım adım yönlendiriyor seni.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.