Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.098
Cevap
26
Favori
932.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mecker, 1115 başlığı altındaki forum yazılarını okursan baya bilgilenmiş olacaksın emin ol.
  • cızırtı sesi hala gitmedi denilenleri harfiyen yaptım :( eskiden daha fazlaydı şimdi azaldı cızırtı benim gibi olan var mı acaba?
  • @hewalita
    Okudum çokta bilgi sahibi oldum ama işte gün geçtikçe belki arkadaşlar yeni şeyler farketmişlerdir belki bilgisayar hakkında ondan sordum...Ama paylaşımlarınız çok iyi....Aynen devam diyelim o zaman....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecker -- 19 Mayıs 2009; 0:16:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hochimin_55

cızırtı sesi hala gitmedi denilenleri harfiyen yaptım :( eskiden daha fazlaydı şimdi azaldı cızırtı benim gibi olan var mı acaba?

arkadaşım denilenleri yaptıysan mutlaka kesilmesi lazım birtek windows açılışta yapar oda hoparlörler ilk kez devreye girdiği için onun dışında ben 2 gündür böle kullanıyorum tek bir cızırtı duymadım.

ayrıca ultimate kurmak isteyen arkadaşlar bence boşuna kurmasın ultimate in tek farkı uzaktan bilgisayarla iletişimde çok başarılı eğerki siz büyük bir şirketseniz ve bu bilgisayardaki verileri uzak bir servera yedekliyorsanız max güvenlik ve max hız sağlıyor. eğer vista özellikleri karşılaştırmasına bakarsanız home premiumle ultimate arasındaki farkların hepsi network üzerine olan farklardır.

• Cızırtı sesi bende de kesildi. Kesilmeme gibi bir durum söz konusu değil Hatta sesi komple kapatıyorum klasör arasında geziyorum ve hiç pıt pıt ses gelmiyor. Eskiden pıt çıt ses gelirdi.
  • ARkadaşlar şarj aletiniz ısınıyor mu? hiç baktınız mı. Benimki baya ısınıyor. Bide şıkır şıkır bir acayip ses geliyor içinden. Sonyericsson telefonumun şarj cihazında da böyle bir garip ses vardı.(k790)
  • O ses benim sony ericsson k810 ide de var onun nedeni yüksek gelen şebeke elektriğini düşürürken geliyor o çıt çıt sesi çok normal için rahat olsun
  • Peki bu bilgisayarı alınca güncellemelerini nerden bulacağız...Ayrıca test programları olarak hangi programları öneriyorsunuz?z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecker -- 19 Mayıs 2009; 11:35:04 >
  • arakdaşlar ben bataryayı çıkarıpta kullanıyorum size iyimi kötümüdür

birde 3d mark skorlarının ss lerini koyayım oc felan yok çünkü yapmayı bilmiyorum
    1. çözünürlüğü 1024*768 2. standart ayarda

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 19 Mayıs 2009; 12:05:43 >

• y@s@r , imzan kural dışı olmuş malesef. Tek bir resim kullanabilirsin imzanda

3d marks puanı sanki düşük gibi geldi. Ben yaptığımda 1280X1024 ayarlarında yaptı 6394 almıştım. Hiç bir aarı değiştiremiyordum free sürüm indirdiğim için sonucu da nette gösteriyordu hatta. SS alamadım sizin gbi

Monster[CI] , sağol hocam, bilmiyordum. TElefonu ilk aldığıom zamanlarda ne kafama takılmıştı o olay İçinde çeşme açık gibiydi şarj aletinin sonradan unuttum zaten sesi baktım düzgün çalışıo takmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Mayıs 2009; 12:18:40 >

• Alan ve alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun..Güle güle kullansınlar..

Bir kaç bilgide ben vereyim..

notebookcheck te compal diye bir marka var..özellikler hp ile aynı...ramleri ddr3..

COMPAL KHLB2
    Processor: Intel Core 2 Duo P8600
    Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 4650
    4096 MB, Kingston DDR3-1066, 2x 2GB
    Display: 15.6 inch, 16:9, 1368x768 pixels, glossy: yes
    Price: 1100 euro

http://www.notebookcheck.net/Review-Compal-KHLB2-Notebook.14963.0.html

ekran kartı 512mb hd4650 gddr3

ama saat hızları hp dekinden fazla..ve 3dmark ta 7180 puan almış

The 3DMark06 benchmark score (in a non-standard resolution of 1280x768 pixel) amounts to 7180 points, and is about 11% better than the Samsung R560 with GeForce GT 130M (GDDR3) GPU (and otherwise similar components) and 57% better than the Compal JHL90 equipped with a GeForce 9600M GT (DDR2) GPU.

compal daki

gpu clock: 600mhz memory: 800 mhz...

hpdeki

gpu clokck : 550mhz memory 667 mhz...

Hp neden düşük saat hızlarıyla gönderiyor bilemiyorum..Şu anda aldığı puanda yeterli..ilerde oc düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 19 Mayıs 2009; 13:06:50 >

• ya cıldıracam bu cızrtı gecmiyor bazende hiç cızırtı cıkmıyor şaştım kaldım:D bimeksin 3 gün içinde begenmezsen degiştirme hakkı var galiba degiştirecem pazar günü almıştım pc yi carşamba doluyor heralde süre..
  • Yazılımcı Online: sağol düzelttim imzamı

3d mark skoruna gelince belgi programların yoğun çalışmasından kaynaklanabilir bir sürü program var hangilerini aslında sistemden silebilirz
  • bilgisayarı bugün bimeksten aldım 1990 ytlye 2000 karttna çektim gerisini nakit verdim.şimdi açıcam inşallah.
  • hayırlı olsun turkay23
  • tşkler dostum yalnız çok küçük bir ölü piksel var onu napayım sence götüreyim gerçi çok karışık resimde gözükmüyor ama düz renkte belli oluyor
  • kardeş bence git değiştir.çünkü sinek ufaktır ama mide bulandırır gibisinden gördükçe canın sıkılacaktır.tabi bu benim düşüncem
    quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

tşkler dostum yalnız çok küçük bir ölü piksel var onu napayım sence götüreyim gerçi çok karışık resimde gözükmüyor ama düz renkte belli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

tşkler dostum yalnız çok küçük bir ölü piksel var onu napayım sence götüreyim gerçi çok karışık resimde gözükmüyor ama düz renkte belli oluyor

söyledim bimeskse getirin hemen dediler topladım gittim şimdi diğerinin takcam ama hakikaten mükemmel bir makina.inşallah bir sorunu çıkmaz
  • turkay23 , Değiştirebilirsen değişti. Bimeks'in yamuk yapacağını düşünmem.
  • ewt çat diye değiştirdiler yalnız benim makinadan hiç hoparlör sesi duymuyorum bu makina bimekse yeni geldi biizm burdakine acaba düzelttilermi yoksa benmi duymuyorumçok şükür şimdi sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.