selam beyler HP Pavilion DV6-3102ET Laptop'ın kullanmadığım kendi hoparlörü nedense arızalandı 2.1 logitechses sistemi kullanıyorum 1-2 aydır hemde..Bugün bir yere götürmüştüm bilgisayarı ses çıkmıyordu bi süre sonra üstüne bastırdım hareket ettirdim çalışıyor geri gidiyor ilginç bir arıza var kullanmadığım halde arızalanmış hoparlörün olduğu yere bastırınca falan ses çıkıyor ara sırada gidip geliyor neden bozulmuş olabilir ? Garantisi var fakat gönderip beklemek istemiyorum
ses sürücüsünü güncelle yada recovery yap.. eğer düzelmezseki.. donanımsal hata ya benziyor.. mecburen onarıma gelmesi gerekir..
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
ses sürücüsünü güncelle yada recovery yap.. eğer düzelmezseki.. donanımsal hata ya benziyor.. mecburen onarıma gelmesi gerekir..
donanımsal hata evet yazılımla ilgisi yok geçen vermiştim temizlesinler içini diye adamlar format atmış yine ondan korkuyorum donanımsal hata oluyor format atıyorlar snir oluyorum ha
quote:
Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903
quote:
donanımsal hata evet yazılımla ilgisi yok geçen vermiştim temizlesinler içini diye adamlar format atmış yine ondan korkuyorum donanımsal hata oluyor format atıyorlar snir oluyorum ha
usta sen sorunu açıklamalı söylemen lazımki anca.. :) hatta onarıma verirken cihazınızı yaptığınız işlemleride söylerseniz buradaki personelde bakar.. ve gerekeni yapar.. adamlar günde yüzlerce cihaz yapıyor tabi hata olur.. ama açık açık yazıp belirtmekte fayda var..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903
quote:
usta sen sorunu açıklamalı söylemen lazımki anca.. :) hatta onarıma verirken cihazınızı yaptığınız işlemleride söylerseniz buradaki personelde bakar.. ve gerekeni yapar.. adamlar günde yüzlerce cihaz yapıyor tabi hata olur.. ama açık açık yazıp belirtmekte fayda var..
Aslinda dedigim gibi ses sistemi kullaniyorum ama bir taraf bozuk olunca da icim rahat etmiyor