Şimdi Ara

HP Pavilion DV6 Hoparlör Bozuldu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler HP Pavilion DV6-3102ET Laptop'ın kullanmadığım kendi hoparlörü nedense arızalandı 2.1 logitech ses sistemi kullanıyorum 1-2 aydır hemde..Bugün bir yere götürmüştüm bilgisayarı ses çıkmıyordu bi süre sonra üstüne bastırdım hareket ettirdim çalışıyor geri gidiyor ilginç bir arıza var kullanmadığım halde arızalanmış hoparlörün olduğu yere bastırınca falan ses çıkıyor ara sırada gidip geliyor neden bozulmuş olabilir ? Garantisi var fakat gönderip beklemek istemiyorum

• ses sürücüsünü güncelle yada recovery yap.. eğer düzelmezseki.. donanımsal hata ya benziyor.. mecburen onarıma gelmesi gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

ses sürücüsünü güncelle yada recovery yap.. eğer düzelmezseki.. donanımsal hata ya benziyor.. mecburen onarıma gelmesi gerekir..

donanımsal hata evet yazılımla ilgisi yok geçen vermiştim temizlesinler içini diye adamlar format atmış yine ondan korkuyorum donanımsal hata oluyor format atıyorlar snir oluyorum ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

quote:

ses sürücüsünü güncelle yada recovery yap.. eğer düzelmezseki.. donanımsal hata ya benziyor.. mecburen onarıma gelmesi gerekir..

donanımsal hata evet yazılımla ilgisi yok geçen vermiştim temizlesinler içini diye adamlar format atmış yine ondan korkuyorum donanımsal hata oluyor format atıyorlar snir oluyorum ha

usta sen sorunu açıklamalı söylemen lazımki anca.. :) hatta onarıma verirken cihazınızı yaptığınız işlemleride söylerseniz buradaki personelde bakar.. ve gerekeni yapar.. adamlar günde yüzlerce cihaz yapıyor tabi hata olur.. ama açık açık yazıp belirtmekte fayda var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

quote:

usta sen sorunu açıklamalı söylemen lazımki anca.. :) hatta onarıma verirken cihazınızı yaptığınız işlemleride söylerseniz buradaki personelde bakar.. ve gerekeni yapar.. adamlar günde yüzlerce cihaz yapıyor tabi hata olur.. ama açık açık yazıp belirtmekte fayda var..

Aslinda dedigim gibi ses sistemi kullaniyorum ama bir taraf bozuk olunca da icim rahat etmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.