Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun açıldıktan bir süre sonra sıcaklık sebebiyle yavaşlıyorsa (ki bence çok düşük ihtimal) şu cpu yu %70 lere çekmeyi anlattığım bi mesaj var onu dene. %100 kullanılmasına nerdeyse hiçbir oyun için gerek yok çünkü boşa sıcaklık. 8-10 derece düşürüyo bu cpu kullanım seviyesini aşşağı çekmek.
  • valla ne zamandır cevap vermyiorum format attım hpnin sitesindeki driverleri kurdum ellemedim gene yanıt vermeyi kesti alıyorum ama modern warfare 3 extra özellik , formula 1 2011 high özellik, nfs run high özellik böle oynadım sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

quote:

Benim için sıcaklık sorun değilde TDU 2 medium grafik ayarlarıyla takılarak oynuyor.Bios'tan Fixed Mode geçiş yaptım.HP'nin sitesinden her iki ekran kartı için sürücüleri yükledim.Grafikleri düşürmeden takılmalar gitmiyor.

Gursu hocam, TDU 2 de ki kasmalar için ne yapabiliriz var mıdır bi fikrin.Öyle ahım şahım bi sistem isteyen oyunda değil hani.High'da oynatması gerekiyor bu cihazın.

Recommended Requirements:

* Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
    * Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
    * RAM:2GB
    * Video:Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
    * Sound:DirectX 9.0c-compatible
    * Hard Disk:14 GB
    * Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
    * Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required

Yani eşekler gibi oynatması lazım. Ya yüksek performanslı gpu'ya manuel olarak geçiyorsun değil mi :) hani sorcak bir o geldi aklıma 12.3 12.4 yada beta bir driver hepsinin bunu çatır çatır oynatabilmesi gerekiyor çünkü. HD 4870' i ikiye katlar 7690M XT.

Kaç fps aldığını hiç ölçtün mü ? Prize takılı yüksek performans ta mı oynuyorsun ? Böyle basit şeylere kalıyo artık iş...

Prize takılı, el ile yüksek performans GPU'ya geçiyorum.HP'nin sitesindeki sürücü yüklü.FPS ölçmedim ama takılmalar bariz.Yollardaki çizgiler atlayarak gidiyor.Şuanda bütün grafik ayarları low'da olduğu halde takılıyor Şu CPU olayını deneyelim bakalım birde :)

• Vınn kullanan birileri vardır elbet forumda. Hatta belki vınn bölümü vardır oraya sor istersen bu soruyu vınn hiç kullanmadım çünkü çevirmeli bağlantı olayını 2003 senesinde bıraktım :) @FilmBuYa

@absinthe deneyip sonuç alırsan haber ver. Yoksa oyunun crack ten bence oyunu birde ben indirip deneyeyim. Sonucu söylerim eğer cpu ayarından sonra takılmalar devam ediyorsa..
  • quote:

Vınn kullanan birileri vardır elbet forumda. Hatta belki vınn bölümü vardır oraya sor istersen bu soruyu vınn hiç kullanmadım çünkü çevirmeli bağlantı olayını 2003 senesinde bıraktım :) @FilmBuYa

@absinthe deneyip sonuç alırsan haber ver. Yoksa oyunun crack ten bence oyunu birde ben indirip deneyeyim. Sonucu söylerim eğer cpu ayarından sonra takılmalar devam ediyorsa..

Yaptım aynen ordaki ayarı.Hatta %80 yaptım. Bütün ayarları Very High'a aldım.bir süre idare etti.Sonrasında yine başladı takılmalar.Sıcaktan kaynaklı sanırım.Oyun orjinal bu arada :)
  • 4 saat boyunca max payne 3 oynadım ve sıcaklık 72 dereceydi ayrıca hiç hata vermedi
  • quote:

quote:

Vınn kullanan birileri vardır elbet forumda. Hatta belki vınn bölümü vardır oraya sor istersen bu soruyu vınn hiç kullanmadım çünkü çevirmeli bağlantı olayını 2003 senesinde bıraktım :) @FilmBuYa

Yaptım aynen ordaki ayarı.Hatta %80 yaptım. Bütün ayarları Very High'a aldım.bir süre idare etti.Sonrasında yine başladı takılmalar.Sıcaktan kaynaklı sanırım.Oyun orjinal bu arada :)

O zaman Sezen Aksu'nun bir şarkısı var bilir misin :)

İstanbul İstanbul Olalı şarkısındandan bir söz bu durumu açıklıyor.

''Yapacak hiçbirşey yok gitmek istedi gitti.''

Yani işlemciyi %50'ye çekerek dene. Hala daha ısınıyorsa soğutucu şart. Bu arada ne oyunmuş be kardeşim bu tdu 2 max payne 3 daha sağlam gpu isteyen bir oyun adam 4 saat oynadım diyor 72 diyor :)

• quote:

quote:

quote:

O zaman Sezen Aksu'nun bir şarkısı var bilir misin :)

İstanbul İstanbul Olalı şarkısındandan bir söz bu durumu açıklıyor.

''Yapacak hiçbirşey yok gitmek istedi gitti.''

Yani işlemciyi %50'ye çekerek dene. Hala daha ısınıyorsa soğutucu şart. Bu arada ne oyunmuş be kardeşim bu tdu 2 max payne 3 daha sağlam gpu isteyen bir oyun adam 4 saat oynadım diyor 72 diyor :)

Eski q8300 lü makinemde hiç takılmadan bir sene oynadım. İ7 li bu canavarda yerlerde sürünüyorum :D rezillikten başka bişey değil vallahi :D

• 3 saat önce internetten dirt 3'ü yükledim, yine ultra ayarlar 0 kasma, mükemmel performans. Çok sevdim ben bu bilgisayarı. -direksiyonunuz varsa deneyin derim-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

3 saat önce internetten dirt 3'ü yükledim, yine ultra ayarlar 0 kasma, mükemmel performans. Çok sevdim ben bu bilgisayarı. -direksiyonunuz varsa deneyin derim-

motorlu direksiyon lazım şaka bi yana hakkaten hem oyunun grafik optimizasyonu hem de bu bilgisayar iyi uyuşuyor.
  • quote:

3 saat önce internetten dirt 3'ü yükledim, yine ultra ayarlar 0 kasma, mükemmel performans. Çok sevdim ben bu bilgisayarı. -direksiyonunuz varsa deneyin derim-

Sana o kadar al al dedim ve sen pişman olmadın ya harbi iyi hissettim kendimi :)
  • quote:

quote:

Sana o kadar al al dedim ve sen pişman olmadın ya harbi iyi hissettim kendimi :)

Sen bana "al, al" dediğin için ben kendimi iyi hissettim şimdi açıkcası Eyvallah gerçekten Gürsu'cum her sorunumda yardıma koştun, ne kadar teşekkür etsem az.
  • merhaba arkadaşlar

Notebook alıcam HP Pvl DV6-6C04ET A7N36EA bunu mu alsam yoksahttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p7c-t01tr-np550p7c-core-i7-3610qm-230ghz-6gb-ddr3-1tb-2gb-gt630m-173-dvdrw-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60809#allImages bunu mu alsam bir türlü karar veremedim. hp nın ilk sayfalarında driver i yok felan yazmıs bazı arkadaşlar üşendiğimden okumadım :D hala devam ediyor mu

• arkadaşlar gecen perşembe HP Pavilion DV6-6C04ET aldım. Notebooku biraz kullandım ve kendi kendine kapanmaya başladı notebook gecen cumartesi ürünü arızalı diye hızlıal.com a gönderdim pazartesi hızlıala ulaşmış ürün anca bu gün bilgi alabildim ürün tedarikçi, firmasına gönderilmiş ve incelencekmiş bu işlem kaç gün içinde bitecek dediğimde 20 gün ama hızlandırılacak dendi arkadaşlar 20 gün çok değilmi bana yasal sürenin 20 gün olduğu söylendi değişim yapan arkadaşlar varmı varsa kac günde işlemler bitti ?

• farkları sende görmüşündür ekran boyutu,çözünürlük,işlemci,ekran kartı bi kere oyun oynucam diyosan gene o gt630m iş görür ama fark var bu 7690mxt arasında bayahttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7690M.67737.0.html burdan bakalbilrisn sağdan ama sana kalmış:) ram bide unuttum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr4nzy -- 25 Temmuz 2012; 19:45:57 >
  • Beyler az önce TDU2'i yükledim, şu anda setup yapıyorum. Bakalım, sonucu buraya yazıcam.
  • quote:

Beyler az önce TDU2'i yükledim, şu anda setup yapıyorum. Bakalım, sonucu buraya yazıcam.

Bekliyorum hocam sonucu.

Dün amd'nin sitesinden en son çıkan sürücüyü yükledim. versiyon 12.6 şimdilik mavi ekran vs gibi bi durum olmadı.Oyunda ki kasmalar devam ediyor.En sonunda format atıcam.
  • bi kaç aydır bu cihazı yi almayı düşünüyorum ama hala aklımda tereddütler var skyrim bf3 crysis2 ac:rev max payne 3 gibi yüksek ekran kartı isteyen oyunlarda ultrada yada yüksek ayarda kaç fps alıyorsunuz rahatsız edecek kasmalar yaşanıyor mu
  • al devam et mw3 ultra ayarda , assasin high ayarda,nfs run high,f1 2011 high,total war shogun ultra bunları oynadım dedikerlninide hepsi var ama kurmadım daha.
  • Arkadaşlar benim kasmaların sebebi belli oluyor sanırım yavaş yavaş.Bugün HDD hata vermeye başladı.Başlangıçta HDD taraması yapmayı önerdi.Yap dedim hata verdi ve taramayı gerçekleştiremedi.Normal kullanıma izin veriyor ama ara ara HDD de sorun algılandı gibisinden uyarı veriyor ve yedekleme yapmamı öneriyor. HDD gidici sanırım

HDD Modeli: Hitachi HTS547575A9E384
    Aldığım Hata Kodu ise: GU5731-00066G-QFK01-608T03

Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.