Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi laptopun ömrü belli, 2 yılı zor geçer. Alın bu fiyata başka laptop yok.

Ekleme, ısı geçirgenliği var bir miktar, ona göre
  • ASUS N53SN-SZ002V Vatan'ın stoklarına girmiş 2.391 TL'den bu hafta sonu kesin %25 indirimi patlatırlar 1.793 TL'den alırız. Acele etmeyin.
  • 6770m 550m den daha performanslı duruyor, ama arada 1 gb fark var :)
  • Arkadaşlar, bütün yorumlarınızı kelimesi kelimesine okudum. Faydalı bilgiler için teşekkürler.

Sormak istediğim ilk şey, aleti eve getirip, açıp, kurup gerekli değerlere bakmadan
    bu "sorun"u anlama şansımız var mıdır?

2. olarak bu aletin hdd ve ram olarak X2 versiyonu olan modeli mi önerirsiniz, yoksa bu modele ram eklemek
    daha mı iyi olur?

Son olarak, bu modelin KDV dahil fiyatı 1972 Tl. gözüküyor. Ancak kapıda nakit ödeme fiyatı
    1735 TL. civarında. bu durum biraz saçma geldi bana? ben mi bir şey atlıyorum acaba.

Bir de sanki fiyatı artmış bu aletin? İlk aan arkadaşlar 1645 tllerden falan bahsediyorlardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn
    bi laptopun ömrü belli, 2 yılı zor geçer. Alın bu fiyata başka laptop yok.

Insanlari yanlis bilgilendirmeyelim.Dogru duzgun kullanirsan 5 sene de gider.Bende acer 5920 vardi 6 senedir tik demeden calisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: scorn
    bi laptopun ömrü belli, 2 yılı zor geçer. Alın bu fiyata başka laptop yok.

Insanlari yanlis bilgilendirmeyelim.Dogru duzgun kullanirsan 5 sene de gider.Bende acer 5920 vardi 6 senedir tik demeden calisti

doğrudur, şu sıralar da grafik oyunlar için çok dandik. Crysis metro gibi oyunlar toplasan 5-10..
    Fakat seneye birden oyun piyasası grafik kastırmaya başlar da ekran kartları ani gelişmeye başlarsa seneye bu laptop grafiği medium'a çekmek zorunda kalabilir. İki sene sonra oyun kaldıramaz olabilir.

Ama iki seneyi aşkındır 9800gt ile üç beş oyun dışında hiç aa dahi kısmadım.

Sanal dünyada ne olacağı bilinmez.. Üstüne toz düşmese bile bugün alınan yarın eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 9 Mayıs 2011; 22:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhelmet

6770m 550m den daha performanslı duruyor, ama arada 1 gb fark var :)

arada marka farkı var çözünürlük farkı var tasarım farklı var asus la hp kıyas kabul etmez bakalım dua edelimde %25 indirim olsun =)
  • HP'ye mail göndermiştim 1 gün içinde cevap verdiler... Sorunla ilgili HP'den gelen cevap bu arkadaşlar.

Hewlett Packard Musteri Hizmetleri:

Iyi gunler XXXXX Bey,

Oncelikle bize HP Turkiye Web Sitemizden e-posta ile ulastiginiz icin tesekkur ederiz

Ben S....., HP urununuzle ile ilgili olarak size yardimci olmaya calisacagim.

Oncelikle asagidaki adreste bulunan bilgileri kontrol etmenizi onermekteyiz.

Cihazinizla ilgili belirtilen kontrolleri gerceklestirdikten sonra eger bilgisayariniz belirtilen sorundan etkilenmis ise, dilerseniz 15.Mayıs.2011 tarihine kadar cihazinizi satin almis oldugunuz firma ile irtibata gecerek ucret iadesi veya farkli bir urunle cihazinizi degistirebilirsiniz.

Dilerseniz bilgisayarinizi onarim merkezimizede yonlendirebilir ilgili onarimini gerceklestirebiliriz.

HP urunleriyle ilgili sorularinizda yardima hazir oldugumuzu belirtirim.

Saygilarimla,

S..... XXXXX

• çok yardımcı olmuş..

Neyse ben daha bu konuya yorum yapmayayım. Kişisele dönmeye başladı :D

Hadi herkese kolay gelsin
  • BİMEKS'ten Gelen Cevap: Seri Numaram 113'lü

Sayın xxxx;

Göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak bahsedilen durum satın almış olduğunuz modelin,
    ilk sürümlerinde geçerlidir. Kullanmış olduğunuz üründe geçerli değildir. Konu hakkında detaylı bilgiye
    HP ( 444 03 07 ) Müşteri Hizmetlerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri
  • BİMEKS'ten Gelen Cevap: Seri Numaram 113'lü

Sayın xxxx;

Göndermiş olduğunuz mail ile ilgili olarak bahsedilen durum satın almış olduğunuz modelin,
    ilk sürümlerinde geçerlidir. Kullanmış olduğunuz üründe geçerli değildir. Konu hakkında detaylı bilgiye
    HP ( xxx xx xx ) Müşteri Hizmetlerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri
  • Sonuç olarak arkadaşlar koskoca HP sanırım HP'ye inanmak en doğrusu bu sonuçta ve mail attım kendilerine ve bu maili saklayacağım ben bir sorun olursa ki olacağını sanmıyorum. Geri veririm gider onlar yönlendirdi sonuçta ve şunu söyleyeyim gerçekten mükemmel bir bilgisayar ısınma sorunu var diyenleride anlayamadım. ben grafikerim ve bütün gün netcad, autocad gibi programlar kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ısınma dahil. ben memnunum ve çok iyi bir fiyata 1645 TL'ye bimeksten aldım. herkese tavsiye ederim.
  • oyun oynarken daha çok ısınır, özellikçe wasd tuşlarına basmak için bileği koyduğunuz yerde sıcaklığı hissedersiniz.
  • merhaba arkadaşlar,
    bugün teknosada hp dv6 6030et modeline baktım. bu modelden farkı ram 8gb ve hd 1 tb yanılmıyorsam. onunda revizyonu cmd ile girilen yerden kontrol ettiğim kadarı ile 04.... yani problemli anakart. hp nin teknik sorumlusu vardı onunla konuştum. onun hiçbirşeyden haberi yok. 8-9 tane sattım geri getiren olmadı diyor. onun daha bu işlemcideki problemden de haberi yok gibiydi. velhasıl ordaki makinada da aynı şeyi görünce bu modelden soğudum açıkçası.

ben 6020 modelini almak istiyordum.fakat bu b2 revizyon muhabbeti yüzünden biraz içime kurt düştü o yüzden vazgeçtim gibi. asusun ASUS K53SV-SX144D
    modeli var. i5 2410m işlemci ve gt 540 ekrankartlı. bu sisteme göre düşük ama en azından baştan şüpheli durumları yok ...

bu konuyu baştan sona okudum ve okumaya da devam ediyorum fakat henüz bir çözüm bulunmadığını farkettim. hiçbir hp yetkiliside cmd =04 ve b2 revizyon işini doğru dürüst açıklayamadı anladığım kadarı ile. buda bir güven sorunu oluşmasına yol açıyor. bence hp nin bu konuda kesin garanti vermesi veya revizyon işini düzeltmesi gerekiyor. yoksa bu kada rgüzel bir ürünü şaibe altında bırakırlar.

burda başka alanlar varsa b3 revizyonlu olanı hiç denk geldimi onu sormak istiyorum. benim okuduğum kadarıyla kimseye böyle bir makina satılmamış.
    ben sanırım en fazla yarın akşama kadar bekleyeceğim sonrasında bu konu böyle devam ederse asus alıp daha düşük bir sistemle devam kararı alacağı gibi.

bu model hakkında başka açıklayıcı bilgisi olan var ise bizlerle paylaşırsa alım fikrimizi oluşturmada yardımcı olmuş olurlar.

herkese çok teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbowtrt

merhaba arkadaşlar,
    bugün teknosada hp dv6 6030et modeline baktım. bu modelden farkı ram 8gb ve hd 1 tb yanılmıyorsam. onunda revizyonu cmd ile girilen yerden kontrol ettiğim kadarı ile 04.... yani problemli anakart. hp nin teknik sorumlusu vardı onunla konuştum. onun hiçbirşeyden haberi yok. 8-9 tane sattım geri getiren olmadı diyor. onun daha bu işlemcideki problemden de haberi yok gibiydi. velhasıl ordaki makinada da aynı şeyi görünce bu modelden soğudum açıkçası.

ben 6020 modelini almak istiyordum.fakat bu b2 revizyon muhabbeti yüzünden biraz içime kurt düştü o yüzden vazgeçtim gibi. asusun ASUS K53SV-SX144D
    modeli var. i5 2410m işlemci ve gt 540 ekrankartlı. bu sisteme göre düşük ama en azından baştan şüpheli durumları yok ...

bu konuyu baştan sona okudum ve okumaya da devam ediyorum fakat henüz bir çözüm bulunmadığını farkettim. hiçbir hp yetkiliside cmd =04 ve b2 revizyon işini doğru dürüst açıklayamadı anladığım kadarı ile. buda bir güven sorunu oluşmasına yol açıyor. bence hp nin bu konuda kesin garanti vermesi veya revizyon işini düzeltmesi gerekiyor. yoksa bu kada rgüzel bir ürünü şaibe altında bırakırlar.

burda başka alanlar varsa b3 revizyonlu olanı hiç denk geldimi onu sormak istiyorum. benim okuduğum kadarıyla kimseye böyle bir makina satılmamış.
    ben sanırım en fazla yarın akşama kadar bekleyeceğim sonrasında bu konu böyle devam ederse asus alıp daha düşük bir sistemle devam kararı alacağı gibi.

bu model hakkında başka açıklayıcı bilgisi olan var ise bizlerle paylaşırsa alım fikrimizi oluşturmada yardımcı olmuş olurlar.

herkese çok teşekkürler..

hpden yapılan tek açıklama sanırsam 108 altı sıkıntılı üstündeki modelleri sıkıntısız kullanabilirsiniz yönünde.

ben şahsen yanlış chipset kullandıklarını düşünmüyorum. yanlış chipset olsaydı bas bas bağırırlardı hp hatalı ürünleri satışa sundu vs vs şeklinde dünyaya haber olurdu (ben öyle bir yorum veya haber hiç görmedim) tabi hp'nin ikna edici bir açıklama yapmaması da ayrı bir problem. bios güncel değil, 108 üstünde sıkıntı yok vs tam anlamıyla açıklayıcı, inandırıcı bir açıklamada ortalıkta yok.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgucuk -- 10 Mayıs 2011; 5:43:03 >

• dell forumda yeni alienware laptop da b2 gösteriyormuş, adamın biri içini açıp bakmış hatasız çipset numarası görmüş. Hp'de de aynısı olabilir...
  • Yuz kere soyledim dinleyen yok ki.Hatasiz anakart var bu makinelerde b2 gozukebilir.Ister alin ister almayin sizin bileceginiz is.Yeni cikmis tum sandy bridge laptoplara baktim hepsinde b2 gozukuyor.Asusda b3 gozukmesinin sebebi asus bu hata ortaya cikmadan once laptoplarini piyasaya surmustu eski chipsetlerle karistirilmamasi icin yeni revizyon oldugunu belirtiyor
  • şu anda dahada hatasız chipset kullandıklarına inanmaya başladım.
    yeni birçok laptopta bu şekilde gözükmesi hpyi haklı çıkarır. sonuçta intel hatalı olan versiyonları toplatıp, aralarında toshiba,dell,hp vs markalar ısrarla b2 satcak halleri yok
  • Teknosadan aldım 400 lira indirim ile kampanyaları saolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Teknosadan aldım 400 lira indirim ile kampanyaları saolsun.

tam olarak ne kadara aldınız hangi modeli
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.