Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA indirim vardı ---1543tl world ile 1443tl--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
11.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serpantin

Fiyat bu özellikteki bir marka modele göre çok da harika değil,
    bu fiyata DELL in i7 işlemcili modeli satılıyor. ekran kartı GT525 ama işlemci de o farkı kapatıyor, ram ve hdd zaten para eden farklar değil.

GT 525 ile HD 6770' in arasındaki farkı kapatmak için en az 2 tane i7, üç tane gt 525 gerekir . İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA indirim vardı ---1543tl world ile 1443tl---

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-525M.43889.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 4 Ağustos 2011; 0:43:32 >

• Ekran kartı iyi fakat çözünürlük kötü
  • İşletim sistemi hariç herşeyiyle güzel cihaz... HP nin bu yeni dv6 6xxx serisi hem şeklen hem kullanım olarak gayetgüzel... i5 2410 işlemci ve ekran kartı güzel olmuş bence... Çözünürlükte ideal bence zira 15,6" ekranda full hd görüntü olunca internet sayfalarında yazıları okumak için dürbün gerekir büyütsen çözünürlüğün full hd olması işe yaramaz... O da ideal kısacası...

Hepsiburada olayına gelince yüzlerce alışveriş yaptım düzgün konuşmayı bilince gayet memnun kalınabileceğinizi söyleyebilirim...
  • İşletim sistemi haricinde güzel bir sistem olmuş. acaba gt540 ile arasında ne kadar bir fark var 6770in
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

bunu daha önce görmedim ama Bimeks ve Teknosa 1700 TL ye i7 li bir verisyon vermişlerdi, bayağı iyiydi özellikleri.

Zaten teknosa hakkında iyi şeyler duymuyordum ama geçen hafta sonu arkadaşım 2010 liraya bimeks ten bir notebook aldı, alet 2300 lira olunca da kendi kendilerine siparişi iptal etmişler salı günü, bahaneleri bankanızdan kart onayı gelmedi !!! arkadaşım bankayı aradı aynı gün onay verilmiş hatta bimekse onayın referans numarasını bile vermişler buna rağmen sipariş iptal edilmiş, son zamanlarda uygun fiyatlı sattığı ürünleri kendi kendine iptal etmek gibi bir huy edinmiş bu bimeks, alışveriş yapacak olanlar 2 kere düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bencede o kadar iyi değil fiyatı 1500 liraya i5 işlemci,bir ekran kartı için bende vermem o parayı şahsen,

800-900 liraya(puanla birlikte) 5650 hp yi alanlar en büyük karı etti geçenlerde

kesinlikle. onlardan biri de benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Fiyat bu özellikteki bir marka modele göre çok da harika değil,
    bu fiyata DELL in i7 işlemcili modeli satılıyor. ekran kartı GT525 ama işlemci de o farkı kapatıyor, ram ve hdd zaten para eden farklar değil.

neyin farkını kapatıyor hocam oyunlardan birşey anlamazsın gt525 ile. isterse core i7 nin en baba modelini koysun. gt540 veya hd6770 olmadıktan sonra oyunlarda bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

İşletim sistemi hariç herşeyiyle güzel cihaz... HP nin bu yeni dv6 6xxx serisi hem şeklen hem kullanım olarak gayetgüzel... i5 2410 işlemci ve ekran kartı güzel olmuş bence... Çözünürlükte ideal bence zira 15,6" ekranda full hd görüntü olunca internet sayfalarında yazıları okumak için dürbün gerekir büyütsen çözünürlüğün full hd olması işe yaramaz... O da ideal kısacası...

Hepsiburada olayına gelince yüzlerce alışveriş yaptım düzgün konuşmayı bilince gayet memnun kalınabileceğinizi söyleyebilirim...

çok ilginç yani hepsiburada ile bu durumda düzgün konuşmayı bir siz biliyorsunuz öylemi,bence size sorun denk gelmemiş, hb nin personeli özellikle seçilmiş insanlardan oluşmuyor otomatik olarak müşteriye yanlış bilgiler vermeye programlanmışlar..kaldı ki hb'nin rezil telefon sistemi engelini geçip canlı bir bişiye bile ulaşabilmek mucize iken çok afaki kalmış bu söyleminiz

alışveriş yapan müşteriye sıfır ürün yerine içerisinde resimler ve videoolar olan kullanılmış telefon gönderirler,buna rağmen,müşteri temsilcisi değişimin ancak teknik servisin incelemesi sonucu olacağını söyler ama burada yine müşteri düzgün konuşmayı bilmeyen kişi olur öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: java

İşletim sistemi hariç herşeyiyle güzel cihaz... HP nin bu yeni dv6 6xxx serisi hem şeklen hem kullanım olarak gayetgüzel... i5 2410 işlemci ve ekran kartı güzel olmuş bence... Çözünürlükte ideal bence zira 15,6" ekranda full hd görüntü olunca internet sayfalarında yazıları okumak için dürbün gerekir büyütsen çözünürlüğün full hd olması işe yaramaz... O da ideal kısacası...

çok ilginç yani hepsiburada ile bu durumda düzgün konuşmayı bir siz biliyorsunuz öylemi,bence size sorun denk gelmemiş, hb nin personeli özellikle seçilmiş insanlardan oluşmuyor otomatik olarak müşteriye yanlış bilgiler vermeye programlanmışlar..kaldı ki hb'nin rezil telefon sistemi engelini geçip canlı bir bişiye bile ulaşabilmek mucize iken çok afaki kalmış bu söyleminiz

alışveriş yapan müşteriye sıfır ürün yerine içerisinde resimler ve videoolar olan kullanılmış telefon gönderirler,buna rağmen,müşteri temsilcisi değişimin ancak teknik servisin incelemesi sonucu olacağını söyler ama burada yine müşteri düzgün konuşmayı bilmeyen kişi olur öylemi

Yorum yaparken karşındakinin ne söylediğini iyi algılamadan saçmalamak böyle bir şey işte... Bir tek ben düzgün konuşabiliyorum vs yazmış mıyım orada...?

Daha geçtiğimiz aylarda garanti süresi dolmaya 3-5 ay kalmış 2 telefonumu hizmet nedir bilmeyen genpanın 50-60 gün gbekletip sonunda da hiçbir şey yapmadan gönderdiği telefonları HB müsteri hizmetlerine bıraktığımda iki telefonun da fatura tutarını 15 gün içinde iade ettiler... Telefonları satsam 100 lira zor ederdi adamlar 600 küsürlük fatura tutarını itirazsız iade ettiler kartıma...

Bu iki olay da tek çözüm örneği değil ve hepsini çok istenirse SS ile ispatlarım... Şimdi bu güzelliği bir tek bana yaptıklarını da zannetmiyorum, Doğan'ın akrabası falan değilim sonuçta...

Ben sorunsuz bir yer de demedim ki dünyada öyle bir firma yoktur olamaz da... Nedeni basit; milyarlarca farklı düşünen bireylerden oluşan bir dünya...

• dediğim gibi büyük bir şans sizinkisi,heleki hb nin şu anda piyasa ederi 100 lira olan bir telefonun fatura tutarını komple iade etmesi ise tamamen sayısal loto gibi bir durum olmuş..bence fazla kurcalamayın böyle güzellikler yaptıkları, bir elin parmaklarını geçmez hb de,bunu herkes iyi bilir..

algıda seçicilikde bu oluyor sanırım zira hb den şu aralar bu kadar şikayet ve sıkıntı varken,sizin düzgün konuşunca hb ile sorunların çözülebileceğiniz söylemeniz bu şartlar altında sadece size has bir durumdur,genellenemez
  • HB den son zamanlarda yaptığım alışverişlerden 75 TL worldpuan, 50 TL maxi puan, 300 TL HB hediye çeki kazandım. Yaptığım alışverişlerde de aldığım ürünlerin fiyatları ya piyasanın en uygunu idi yada en uyguna çok çok yakındı.

Son zamanlarda teslimatta ciddi gecikmeleri olması dışında (tipik türk işi operasyon merkezi taşıması nedeniyle) bir sıkıntısını görmedim HB nin. HP laptoplar ise 2 günde falan gelmişti direk Mersa dan. O da kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olmuştu.

Aceleniz var ise şu anda HB den alışveriş yapmanızı tavsiye etmem, benim şu an bir siparişim var ve 10 günden önce gelmesini beklemiyorum. Acelem de yok, bekliyorum bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

İşletim sistemi haricinde güzel bir sistem olmuş. acaba gt540 ile arasında ne kadar bir fark var 6770in

hd6770, gt540 a

fps değeri olarak oyunlarda max ayarda 10 fps ye kadar
    normal ayarlarda 20-30 fps ye kadar fark atabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

quote:

İşletim sistemi haricinde güzel bir sistem olmuş. acaba gt540 ile arasında ne kadar bir fark var 6770in

hd6770, gt540 a

fps değeri olarak oyunlarda max ayarda 10 fps ye kadar
    normal ayarlarda 20-30 fps ye kadar fark atabiliyor

karşılaştırmalı test bulamadım. Bulabilen varmı
  • Karşılaştırılabilecek kartlar değiller. birisi 1. sınıf diğeri ikinci sınıf. Arada uçurum var.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html
  • arkadaşlar ürünüm kargoya az önce verimiş.Çanta felan almıştım onlar daha verilmemiş ama daha sonra yollacaktır yazıyor üretici firmadan bekleniyor yazıyor umarım kazasız belasız bir şekilde ulaşır hayırlı olur
  • bilal47 istersen teslim almadan siparişi iptal et ve world kart ile al. 100 TL worldpuan kampanyası başladı bugün.
  • ürün kargoya verilmiş gözüküyor:(
  • HB'ye kargo konusunda laf edenlere iyi bir cevap olur bu olayları genellemek konusunda çok hevesli bizim halkımız. Adamın kargosu o kadar hızlı olmuş ki World Kampanyasına katılamıyor

Ürünün hayırlı olsun şimdiden hocam
  • şimdi hem sevindim hem üzüldüm nedir bu şans kardeşim!:(:) 100tl den olduk
  • quote:

yanlız hb de çoğu şey yanlış

hb de home basic yazıyor ama hoome pre
    hb de parmak izi yok yazıyor ama var
    hb de 3 usb var yazıyor ama 4 usb var

hepsine hp resmi sitesinden baktım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.