Şimdi Ara

Hp pavilion Dv6 1241 ısınma ve donma sorunu & müzik dinleyemiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar 1241 cihazımı geçen sene eylül ayında bimeksten aldım benmle aynı cihazı yakın arkadaşimda aldı benimle birlikte aynı gün .

Ta ki 2 ay öncesine kadar cihazda en ufak problem yoktu.
    1 yıl geçmiş aradan neredeyse 4-5 tane cd yazmışım geçen gün cd takayım dedim , cd yi okumuyor cihaz.
    tabi bu vakitlerde ısınması başladı yawaştan , bende heralde önemli degildir dedim.bir kaç hafta sonra abartılı düzeylere geldi sicaklık , yumurta pişirilir o sıcakta.

2-3 hafta önce format atmaya kalktım W7 kuruyordum tekrardan , kuramadım no boot detected no harddisk tarzı bir hata verdi .resetleye resetleye anca kurdum formatı oda 3 saatimi aldı .

şimdi km player da video izlerken , aimp playerde müzik dinlerken bile donuyor arkadaşlar.Çok garipsedim bu durumu gerçekten ,

ayrıca benmle aynı gün aynı model laptop alan arkadaşımda aynı problemleri yaşıyor.

Acaba bu sorunları yaşayan oldumu başka ? ısınması tamam biyere kadarda.mp.3 dinlerken cihaz mı donar arkadaş ! foruma yazı yazarken bile arada donuyor

bu arada Servis olarak aldıgım bimeks yeşilköy şubesinemi götüreyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 29 Temmuz 2010; 4:17:00 >

• Merhabalar,

İsabete bakarmısınız şuan bende Hp Türkiye'ye e-posta attım buradan servisle ilgili bilgiler arıyordum. Senin konunu görünce dikkatimi çekti aynı model bilgisayardan bende de var ve aynı problemi yaşıyorum. Linux kullanıyorum ve bugün uyarı vermeye başladı harddiskiniz her an bozulabilir yedek alın diye. Yedeklerimi alayım servise götürmeyi düşünüyorum. Belki modelle ilgili bir problem olabilir. Bu yüzden beraber gitsek uyar mı sana? Özel mesaj atıyorum.

Görüşmek üzere.
  • bu hp'nin yatacak yeri yok yemin ediyorum ya
  • valla arkadaşlar ısınma sorunu tamam eywallahta , empeüç dinleyemiyorum .şaka gibi valla

hiçmi bi fikri olan yok ?
  • tipik hp sorunları devam ediyor işte önceki pavillonlarda da aynı sorunlar vardı... hp'yi arayıp sevisi çağırın evinize gelip alsınlar çıkmayın boşuna evden bimeks'i de boşverin gitsin jabil iyi bu aralar
  • tipik hp sorunları evet farkındayımda , empeüç dinleyemeyeni ilk kez gördüm.belki bi fikri olan vardır diye ,

Yedegimi alıp gerekenleri yapicam zaten.

şimdi işin yoksa 500 gb ı taşı
  • slm. bende 24 eylul 2009 tarihinde eskişehir bimeksten hp pavılııon DV6 - 1241 et aldım tam 9 ay boyunca tek bir sıkıntı yaşamadan kullandım oyun olsun müzik olsun film olsun her yönden mükemmel bi makineydi ısınma konusu ise sadece oyun oynarken ısınma yaşıyordum onun haricinde argo tabir ile söylicek olursak ''saz gibi '' çalışıyordu makine :D ta ki 25.07.2010 tarihne kadar.bu tarihte fandan mekanik,sürtünme sesine benzer bir ses gelmeye başladı bir anda ayrıca bu sesten sonra makıne normal calısır haldeyken sadece msn ve media player acıkken acayip bir ısınma problemi ortaya çıkarttı ve bunun yanında cihazın komutlara tepki verme süreside gecikmeye basladı.1 2 gün önemsemedim birşey olmaz diye ama sonra baktım olucak gibi değil hem ses hemde ısınma problemi sonra bimeks e götürüp danısmaya karar verdim ordaki görevli cihaza baktı evet dedi fandan mekanik bir ses var ve bu bios uptade ile düzelicek bişi değil dedi hp nin numarsaını verdi 29.07.2010 tarihinde hp yi arayıp servis kaydımı yaptırdım.30.07.2010 da da ups kargo gelip cihazı evden aldı.

şimdi 2 tane sorum var.

1-)30 iş günü süresi cihaz servise ulastıgında mı baslıcak?
    2-)cumartesilerde sayılıyormu?yani okudum kadarıyla haftanın 6 günü iş günü diye geçiyormuş doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leppävaara -- 31 Temmuz 2010; 16:24:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pavilion dv6 ısınma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    HP ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kayıdı açtığın andan itibaren başlar 30 iş günü. cumartesi günü de iş gününden sayılıyor ama fazla ümitlenme yeni servis çok iyi maks 10 15 günde elinde olur bilgisayar
  • olsun ya makinem düzelsin gelsin ben onada razıyım memnunum makinemden .ayrıca birazda korktum insanlar bıkmıslar servisten bi danısaym dedm
  • ya arkadaslar aynı sorun bendede var 2010 da aldım makineyi 2011 de servise götürdüm fan ve harddiski değiştirdiler şu anda yine aynı sorunla karşı karşıyayım ve garantisi bitti. ama aklıma bişey takıldı acaba 2011 de servise götürdüğüm tarihte fanı değiştirdikleri için o fanın garanti süresi devam ediyormudurki?
  • arkadaşlar Hp bi dönem pavilion serisini donma sorunundan dolayı toplamıştı çünkü bu donma sorununun TAMİRİ YOK tek çözümü bataryayı çıkartıp takmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.