Şimdi Ara

hp pavilion dv6-1144et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4-5 yıllık laptop kullandığım. geçen yıla kadar öyle pek bir şikayetim yoktu.geçen yıl adaptör bozuldu orjinal adaptor bulamadım yan sanayi bir adaptör aldım. ondan sonra bilgisayarın düzeni bozuldu. adaptörden sonra fanı değiştirdim o da orjinal fan değil. ilk başlarda iyiydi fakat sonraları bilgisayar çok ısınmaya başladı. tarayıcıda hd video donuk donuk izleniyo. önceden çok rahat oynadığım oyunlar da donma oluyor. orjinal fan alıp taksam sorunu halledebilir miyim? önerileriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: hassocan

arkadaşlar 4-5 yıllık laptop kullandığım. geçen yıla kadar öyle pek bir şikayetim yoktu.geçen yıl adaptör bozuldu orjinal adaptor bulamadım yan sanayi bir adaptör aldım. ondan sonra bilgisayarın düzeni bozuldu. adaptörden sonra fanı değiştirdim o da orjinal fan değil. ilk başlarda iyiydi fakat sonraları bilgisayar çok ısınmaya başladı. tarayıcıda hd video donuk donuk izleniyo. önceden çok rahat oynadığım oyunlar da donma oluyor. orjinal fan alıp taksam sorunu halledebilir miyim? önerileriniz neler?

Şuan yaptığın masraf yerine elinde bilgisayardan daha iyi birşey alabilirsin aslında, 2. el vs vs. Hatta seninkini ver 2. el başka al ondanda indirim düşsün, 200-300 liraya iyi şeyler alırsın, 4-5 sene olmuş 3'ten sonra teklemeye başlar hızla zaten.

• haklısın da ben 1 yıl daha idare edip düzgün bir bilgisayar almayı düşünüyorum. 2. el falan düşünmüyorum. termal macunla sorunu halledebilir miyim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.