Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum pek çok laptop modeline baktım ama beğenime uymadı tam bir masaüstüt sistem toplamaya hazırlanırken HP Pavilion dv5-1010et yi gördüm özellikleri bir laptop için mükemmele yakındı fiyatı uygundu.Bimeksde gördüm ürünü fiyatı1397 $+kdv idiBurdan ürüne ulaşabilirsiniz.Buradanda hp nin sitesine ulaşabilirsiniz.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirin şimdiden teşekkürler
İnternetten almanı tavsiye ederim. Aynı kasadan ben de alıcam ama hangimodeli alcağıma henüz karar vermedim. Okuduğum incelemelere göre oldukça iyi bir makina.
quote:
Orjinalden alıntı: OrcWarrior
Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum pek çok laptop modeline baktım ama beğenime uymadı tam bir masaüstüt sistem toplamaya hazırlanırken HP Pavilion dv5-1010et yi gördüm özellikleri bir laptop için mükemmele yakındı fiyatı uygundu.Bimeksde gördüm ürünü fiyatı1397 $+kdv idiBurdan ürüne ulaşabilirsiniz.Buradanda hp nin sitesine ulaşabilirsiniz.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirin şimdiden teşekkürler
Bende Ayni sekiLde Tawsiye Ederim qüzeL aLET Fiyatida iYi Düşünmeden aLabiLeceqin Bir Makina Birde Orcwarrior Sen World of Warcarf Flnmi Oynuyorsun ? Orc u qörünce DireK Orasi qeLdi aKlima :) SayqiLar..