Şimdi Ara

HP Pavilion dv5-1010et almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum pek çok laptop modeline baktım ama beğenime uymadı tam bir masaüstüt sistem toplamaya hazırlanırken HP Pavilion dv5-1010et yi gördüm özellikleri bir laptop için mükemmele yakındı fiyatı uygundu.Bimeksde gördüm ürünü fiyatı1397 $+kdv idiBurdan ürüne ulaşabilirsiniz.Buradanda hp nin sitesine ulaşabilirsiniz.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirin şimdiden teşekkürler

• İnternetten almanı tavsiye ederim. Aynı kasadan ben de alıcam ama hangimodeli alcağıma henüz karar vermedim. Okuduğum incelemelere göre oldukça iyi bir makina.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrcWarrior

Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum pek çok laptop modeline baktım ama beğenime uymadı tam bir masaüstüt sistem toplamaya hazırlanırken HP Pavilion dv5-1010et yi gördüm özellikleri bir laptop için mükemmele yakındı fiyatı uygundu.Bimeksde gördüm ürünü fiyatı1397 $+kdv idiBurdan ürüne ulaşabilirsiniz.Buradanda hp nin sitesine ulaşabilirsiniz.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirin şimdiden teşekkürler

Bende Ayni sekiLde Tawsiye Ederim qüzeL aLET Fiyatida iYi Düşünmeden aLabiLeceqin Bir Makina
    Birde Orcwarrior Sen World of Warcarf Flnmi Oynuyorsun ? Orc u qörünce DireK Orasi qeLdi aKlima :)
    SayqiLar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    16 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion 15-E055ST (E1T67EA)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.