Şimdi Ara

HP Pavilion DV4 serisi kullanıcılar kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pavilion dv4 serisi kullanıcıları srunlarımızı burada paylaşabiliriz

DV4 kullanıcıları:
    1.ahmetsirel (dv4t-1300us)
    2.marcorcun ( dv4-1100ea)
    3.theli2002 (dv4-1200us)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 31 Aralık 2009; 18:03:16 >

• Hp notebooklar hakkında her konuda sorusu olanlar sorabilir ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 4 Eylül 2009; 20:59:42 >
  • bendede dv4-1100ea modeli var..
  • özellikleri nedir
  • Sorum var, evet DV4 lerle ilgili sorum var :)

http://www.officeezy.com/index.aspx?ProductID=Product-090702151954421

http://www.officeezy.com/index.aspx?ProductID=Product-090702154054427

http://www.officeezy.com/index.aspx?ProductID=Product-090318150650044

Bu linktekilerden birini getirtmeyi düşünüyorum, lakin kararsızlığım had safhada. Ufak olsun, oyun çalıştırsın ama ekranı da HD olsun, Blu-Ray de olsa ne güzel olur, ama mutlaka ucuz olsun vs. vs. vs.

Bir yandan da TC de satın almam, servis ve garanti açısından daha mantıklı geliyor (400$ fark olsa bile) DV4 kullanan birileri bu modellerden birini önerir mi? Yoksa hiç kasma, git paşa paşa DV6 lardan birini al mı der? Ne eder, nasıl eder?

• fiyatla yakınsa 2. yi al fark varsa en ucuzunu al.
  • HP nin Dv4 ankartlarında fan kontrolü yapabiliyormuyuz acaba????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dv4 serisine inşallah bende katılacağım :)
  • Alma git dv7 al daha iyi
  • Merhaba;
    Bende dv-4 1220us 14.1 inc laptop var, bildiginiz üzere vista yüklü geliyor. Ben XP kullanmak istediğimden, internetten bulduğum açıklamalarla XP kurdum ve gayet iyi çalışıyor ( 6 ay olmuştur alıp kuralı) , yalnız son 1 aydır işlemci ve ekran kartının olduğu bölümdeki fan sürekli çalışıyor, hep aynı hızda ve çok hızlı. Bu da çok kötü ses yapıyor, ısınma da var ayrıca. Laptop soğutucu da aldım fayda etmedi hala sürekli hızlıda çalışıyor. BIOS'a başlangıçta giremiyorum. Speedfan programını indirdim, program CPU0 ve CPU1 olmak üzere 2 tane CPU görüyor. cpu0 --> %50-60'larda, cpu1--> %80-90'larda. Anlamadım birşey de çalışmıyor. Bu arada mesela pes 2010 oynarken bir müddet sonra laptop kendiliğinden gücü kesip kapanıyor. Ne yapabilirim arkadaşlar, windows üzerinden CPU&fan kontrol eden program var mı? Ekran kartı ATI HD Radeon 3200.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theli2002 -- 27 Aralık 2009; 21:04:34 >
  • İşlemci fanının olduğu yere, bisiklet iğneli pompasıyla hava bastım biraz laptop kapalıyken, virus/malware tarattım birkaç bişey buldu. Şuan normale dönmüş görünüyor. 6 ayda tozlanmış heralde. selamlar
  • İyi bi çözüm bulmuşsunuz ama tozları içine itmiş olmazmısınız ?
    Ben düzenli olarak elektrikli süpürge ile çekiyorum :D
    Isınmanın sorunu sistemden de olabilir.
    BIOS a neden giremiyorsunuz ?
  • Ben de elektrikli süpürgeyi düşündüm de biraz uzak kaldı, emiş gücü de fazla değil bendeki süpürgenin. Pompanın iğne ucu çok ince oldugundan bayagi içe daldırıp havayı bastım. Aslında dediğinizi düşündüm ben de tozun içeri itildiğini lakin toz birikmiş olduguna ihtimal vermediğim için denemelik yapmıştım :) bakalım bir dahaki temizliği laptop'un vidalarını söküp yapıcam elk. süpürgesiyle daha sağlıklı olur :) BIOS'a neden giremiyorum anlayamadım ben de ama XP yüklemiş olduğumdan kaynaklanıyor sanırım, bütün tuşları denedim olmadı. Şuan ısınma sorunu tamamen çözüldü, fan da gayet sessiz çalışıyor :) selamlar
  • Win 7 kuran var mı? Kalan batarya süresini görebiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Win 7 kuran var mı? Kalan batarya süresini görebiliyormusunuz?

Ben kurdum göstermiyor.
  • bende dv4 1120us kullanıyorum 2 yıldır.windovs 7 ultimate kullanıyorum.4 5 saat kullanınca cok ısınıyor.fanda yenı takıldı.normal mı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak0forever -- 21 Mayıs 2012; 14:21:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.