Şimdi Ara

HP PAVİLİON DM1(Connection Manager sorunu) ACİLL yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı acaba turkcell hattımdan giriyordum normalde internete format attıktan sonra acamıyorum bir türlü neden olabilir acaba yanlış sürüm connetion manager sürümü falan mı yükledim acaba bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

• 1. olarak aygıt yöneticisinde hp un 2420 yada 2400 gözüküyormu kontrol et..yüklenmediyse web sitesinden driveri indir ve kurulumda siyah ekran çıktığında kapanana kadar kapatma pencereni.

2. olarak sp45888.exe hp wireless assistant yükle.
    3. olarak sp50627.exe olan hp connection manager yükle.. wireless assistant ı kontrol et. kablosuz wan açıkmı açık ise connection manager çalıştır. kullanmaya başla geçmiş olsun..
  • şuan dediğiniz işlemleri yaptım turkcell diye gördüm bağlan dedim şifre istedi yazdım ama şöyle bir hata verdi .

*mobil geniş ağ bağlantısı işlemi (beağlam etkinleştirm)0 algılandı !! hata koduyla başarısız oldu.
  • hp un2420 driveri yüklerken siyah bir ekran çıkar onu kapatmadan yüklediniz değil mi ? driveri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.. birde cihazınızda .net framework 3.5sp1 yüklü olduğundan emin olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

hp un2420 driveri yüklerken siyah bir ekran çıkar onu kapatmadan yüklediniz değil mi ? driveri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.. birde cihazınızda .net framework 3.5sp1 yüklü olduğundan emin olun..

net framework 3.5sp1 den emin değilim ama netten indirip kurmayı denedim yapılandırmak için ''windows özelliklerini aç veya kapa'' özelliğini kullanmanız gerekiyor diyor bu özelliği nasıl kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

hp un2420 driveri yüklerken siyah bir ekran çıkar onu kapatmadan yüklediniz değil mi ? driveri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.. birde cihazınızda .net framework 3.5sp1 yüklü olduğundan emin olun..

net framework 3.5sp1 den emin değilim ama netten indirip kurmayı denedim yapılandırmak için ''windows özelliklerini aç veya kapa'' özelliğini kullanmanız gerekiyor diyor bu özelliği nasıl kullanıcam.

http://nonpasaran-windows7.blogspot.com/2010/03/window-7-windows-ozelliklerini-acmak.html

ne güzel resimli açıklamış arkadasımız ellerine sağlık diyorum kendisinin.. sizede yardımcı olur umarım..

• tşkkürler onu hallettimde gene olmadı bağlantı başarısız diyor malesef sildim kurduğum programları tekrar yükledim olmadı ama gene halbuki TCELL diye gözüküyor her şey birde açılırken cihaz for more information please visit:www.hp.com/go/techcenter/startup diye biryazı çıkıyor entera basıyorum öyle açılıyor acaba diyorum bios ayarlarımı bozuk ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios la alakası yoktur.. tcell arayıp hattınızın borcu olup olmadığını yada profil ayarlarınızın düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol ettirin..
  • quote:

bios la alakası yoktur.. tcell arayıp hattınızın borcu olup olmadığını yada profil ayarlarınızın düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol ettirin..

Çok teşekkürler dostum olay sonuçlandığında buradan paylaşırım sanırım faturamı 2 gün geçiktirdim ondan açılmıyor.
  • quote:

quote:

bios la alakası yoktur.. tcell arayıp hattınızın borcu olup olmadığını yada profil ayarlarınızın düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol ettirin..

Çok teşekkürler dostum olay sonuçlandığında buradan paylaşırım sanırım faturamı 2 gün geçiktirdim ondan açılmıyor.

Sonuclandırabildiniz mi olayı ?
  • quote:

quote:

quote:

Sonuclandırabildiniz mi olayı ?

olay olumlu sonuçlandı bilgiler için çok teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.